2017 Opel Yeni Kasa Corsa Göründü

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
2017 Yeni kasa Opel Corsa'nın son casus fotoğraflarıyla hâlihazırda devam eden gelişim sürecini gözlemleyebiliyoruz. Yeni görüntülerde tanıtımı yaklaşan hatchback'in bazı detaylarını daha iyi yorumlayabiliyoruz.

2017-opel-corsa_09.jpg

Bu prototipteki ön farlar üretim modelinde görülecek farlarmış gibi duruyorlar fakat modelin ön yüzünün son hâlini alıp almadığını tam olarak bilmiyoruz. 2017 Yeni kasa Corsa gerçekten de böyle görünürse, şu anda piyasada bulunan modelden tasarım anlamında çok uzaklaşılmış olacaktır. Üst bölümdeki geniş yarıklar küçük hatchback modelinin daha geniş görünmesini sağlarken, alt bölümdeki geniş hava girişleri de araca sportif bir görünüm katıyor. Profilden çekilen fotolarda kısa sekmeler ve aracın yuvarlak yapısı öne çıkıyor.

2017-opel-corsa_08.jpg

Casus resimlerden gördüğümüz kadarıyla Opel, Corsa ile genel anlamda aynı tasarımı taşıyan bir sedan modeli üzerinde de çalışıyor. Ortaya çıkacak otomobil dünyada farklı pazarlarda birkaç marka ve model adıyla satılabilir. Avrupa'da Corsa Sedan olması beklenen otomobil Çin'e iki farklı versiyon ile satışa sunulabilir. Bu modellerden birisinin Chevrolet Sail'ın güncellenmiş versiyonu, diğerinin ise Chevrolet'ye göre daha lüks olan Buick modeli olacağı tahmin ediliyor.

2017-opel-corsa_07.jpg

2017 yılının ikinci yarısında tanıtılması beklenen yeni kasa Opel Corsa Hatchback’in Sedan versiyonunun ülkemize giriş yapıp yapmayacağı henüz bilinmiyor. Yeni kasa Opel Corsa 2017 Fiyat Listesinin ise selefine göre aynı olacağı tahmin ediliyor.

2017-opel-corsa_06.jpg
 
Top