2017 Model Nissan X-trail Makyajlı Kasa Görüntülendi

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
2017 Makyajlı Nissan X-Trail A.B.D.’de görüntülendi. Makyajlı 2017 Nissan X-Trail ne zaman gelecek? Özellikleri ve tahmini fiyatı…

Şu anki son ÖTV zammında sonra PLATINUM PREMIUM PACK modeli 173.700 TL ye çıkınca alamadığım arabadır kendileri. :) Yeni makyajlı kasanın da yaklaşık fiyatları son ÖTV zammından sonraki fiyatlara yakın olacağı tahmin ediliyor...


Nissan'ın D Segmenti Crossover modeli X-Trail Kuzey Amerika'da Rogue ismiyle satılıyor ve bu model de makyajlandı. Makyajsız versiyonu X-Trail ile birebir aynı olması nedeniyle de X-Trail modelinin de aynı şekilde makyajlanacağını söyleyebiliriz. 2013 yılında tanıtılan model rakiplerinin çoğalmasıyla artan rekabet sonucu artık daha modern ve güçlü bir görünüme sahip oldu.

2017-Xtrail_01.jpg

Aracın ön görünümünde en dikkat çeken değişiklik şüphesiz ki krom panjurun tampon ile beraber tamamen yeniden tasarlanmış olması olarak gösterilebilir. Daha büyük panjur sis farı tasarımı değişen tamponun içine doğru girmiş ve hem daha güçlü hem de daha boyutlu bir ön görünüm elde edilmiş. Farların şeklinde bir değişiklik yok ancak ledli gündüz şeritleri daha kalın bir görünüme sahip.

2017-Xtrail_03.jpg

Aracın arka tasarımında yapılan değişiklik ise önünde gerçekleşen kadar belirgin değil. Stop grubunun değişen iç tasarımı, tamponda tasarımı değişerek büyüyen kırmızı kedi gözleri ve tamponun altındaki krom çıta haricinde önemli bir değişiklik bulunmuyor. Aracın profil görünümü ise sadece etek kısmında bulunan plastiklerin üzerine eklenen krom çıta ile farklılaşmış denilebilir.

2017-Xtrail_04.jpg

Kokpitte ise en belirgin değişiklik direksiyon simidinin tamamen yeniden tasarlanmış olması ve sportif bir görünüme kavuşması olarak gösterilebilir. Ayrıca vites topuzu tasarımı da artık daha farklı. Havalandırma ızgaraları etrafındaki gri çıta ise artık parlak siyah olarak sunuluyor. Bir diğer dikkat çekici değişiklik ise torpido gözü tarafındaki çıtanın kaldırılarak kokpitin sağında kalan kısmın aracın döşeme seçeneği ile aynı olacak şekilde kaplanmış olması. Bu değişiklik lüks hissini önemli ölçüde arttırmış denilebilir. Yenilenen döşeme ve trim seçenekleri de makyaj operasyonuna katkıda bulunuyor. Yapılan değişiklikler sonucu kokpitin genel havası korunsa da kalite hissi önemli oranda artmış gibi görünüyor.

2017-Xtrail_02.jpg

Tanıtılan model Kuzey Amerika versiyonu olduğu için motor seçeneklerinde farklılık var ancak ülkemizde satılan X-Trail'de sunulan 1.6lt turbo-dizel 130ps güce ve 320nm torka sahip motorda herhangi bir değişiklik olacağı beklenmiyor. Ancak Renault'un aynı motor hacminde sunduğu 160ps gücündeki seçenek de sunulmaya başlanabilir. Bu motor modele oldukça fazla yakışacaktır.
 
Top