2017-2018 Sonbahar/Kış Trendleri

Papatya

V.I.P
V.I.P

Koleksiyonları etkisi altına alan plastik parçalar, ofis sınırlarından taşan resmi takımlar ve oversize kalıplara başkaldıran feminen tasarımlar! New York, Londra, Milano ve Paris Moda Haftası'nda kendini açık eden 2017-18 Sonbahar/Kış trendleri, yenilikçi bir sezonun habercisi.

2E6VbO.jpg


2017-18 Sonbahar/Kış koleksiyonlarının resmi tasarımları, ofis sınırlarından taşıyor. Takımlar, döpiyesler, kalem etekler mesaiye sokakta devam ediyor.

Bya5kG.jpg


Bele vurgu yapan feminen tasarımlar atağa geçiyor, oversize kalıpların son birkaç sezonki sarsılmaz iktidarı tehdit altına giriyor.

o6XR1q.jpg


Ayakkabı ve çanta tasarımlarında kendini ispatlayan plastik, bu kış dış giyimi etkisi altına alıyor. kıyafetlerini kapamadan sıcaklığı yükseltmenin en stil sahibi yolunu bulan sezon kadını katman yarışını önde kapıyor.

lbq6Vp.jpg


Chanel'in Grand Palais'de ilk füzeyi fırlatmasıyla yüksek modada uzay çağı resmi olarak başlıyor. Rengi ve tasarımlarıyla uzayı hedef alan parçalar, 2017 Sonbahar koleksiyonlarını kuşatıyor.

lbq6ml.jpg


Tasarımcılar bu sezon denim tutkusunu ikinci boyuta taşıyor; denimler, denimlerle eşleşiyor.

nJQ3Z1.jpg


Küçük ama etkili hamlelerle içinizdeki spor tutkusunu açığa çıkarın. Gösterişli siluetlerde hayat bulan atletik parçalar, stilinize derinlik katacak.

vJ6vrO.jpg


Renkli kürk ve peluşlar en genç ve dinamik yorumlarıyla soğuk kış günlerini renklendirmeye hazır.

LOlWmJ.jpg


Şapka Devrimi

Hayalgücünü zorlayan tasarımlarıyla Paris Moda Haftası'nı kuşatan şapkalar, tasarımcılara şapka çıkartıyor.


Kaynak: Vogue
Fotoğraf: Indigital


 
Top