• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

2016 2017 iş fikirleri ne iş yapabilirim nasıl para kazanırım

RPaylasimlar

Üyecik
Merhaba Arkadaşlar "SIFIR" sermaye ile nasıl nerden kazanırız şimdi detaylıca inceleyelim.

Gelişen Teknoloji İle Hepimizde Akıllı Telefon ve Herkesin Evinde İş Yerinde Sınırsız İnterneti Var.

Şimdi Bunları Nasıl Fırsata Çeviririz. Dünyanın En Çok Kazandıran Mobil Uygulamalarını Tanıyalım.

BENİM ÖNERİM ŞİDDETLE WHAFF
1– Whaff Rewards ( BU GÜNLERDE EN ÇOK KAZANDIRAN UYGULAMA )

resim1.png


Yapmanız gereken:
Google Play'dan Whaff Reward Uygulamasını İndirin.
Facebook Adresinizle Oturum Açın.
Sizden "Enter Code Invite" İsteyecek Bu Kodu Girin CT77921
İşlem Tamam ve Girdiğiniz İlk Bedava Kazanç Kodu Size İlk Paranızı Yükledi

Bu uygulama diğerlerine göre hem türkçe hem daha kolay
tek yapmanız gereken uygulamadaki reklamları takip edin her tıkladığınızda yada indirdiğinizde dolar olarak kazanıyorsunuz. günde 1 2 saat uğraşıp günlük 10 $ kazanabilirsiniz.

Kazancınız: Birden çok ödeme yöntemi sunuyor PayPal aracılığıyla anında hesaba geçiyor.

Platform: Android

2– Field Agent
resim2.jpg


Yapmanız gereken: Bazı görevleri yerine getirmek için saha temsilcisi oluyorsunuz. Uygulama neler yapacağınız ve yerel alışveriş merkezi, market veya şehrin belli bir noktası gibi nerelere gideceğinizle ilgili talimatlar verir. Görevin iki saat içinde tamamlanması gerekir.

Kazancınız: her görev için 2 dolar ve 12 dolar arası ücret ödeniyor ve ödemeler PayPal aracılığıyla yapılıyor.

Platform: iOS

3 – CheckPoints
resim3.jpg


Yapmanız gereken: market, cafe veya alışveriş merkezlerinde kendinizi işaretleyerek, bu esnada aldıklarınızın fotoğrafını çekerek ve hatta arkadaşlarınızın CheckPoints’e üye olmasını sağlayarak para kazanabilirsiniz.

Kazancınız: kazandığınız puanları Amazon.com, oyunlara ve daha fazlasına çevirebiliyorsunuz.

Platform: iOS | Android

4 – App Trailers
resim4.jpg


Yapmanız gereken:
uygulamalarla ilgili tanıtım videolarını izleyin ve para kazanın. Tanıtım videoları ile ilgili dürüst yorumlar yaparak uygulama geliştiricilerin video tanıtımlarını tamamlamalarına yardımcı olun.

Kazancınız: izlediğiniz her video için yarım sent kazanabilirsiniz. Demoların denenmesi karşılığında 9 sent ve 1 dolar arası ödeme yapılır. Bir arkadaşınızın sizin referansınızla üye olması karşılığında 50 puan kazanırsınız.

Platform: iOS | Android

5 – Iconzoomer
resim5.jpg


Yapmanız gereken
: size verilen görevlerin fotoğraflarını çekin. Örneğin öğle yemeğiniz, içeceğiniz veya giydiğiniz ayakkabının fotoğrafını çekin ve her çekimden para kazanın.

Kazancınız: tamamlanan her görev için PayPal aracılığıyla ödeme alırsınız veya bedava ürün kazanırsınız. Ayrıca Unicef’e bağış yapma seçeneğiniz de var.

6 – GymPact
resim6.jpg


Yapmanız gereken
: spor salonunda egzersiz yapın ve para kazanın. Gerçekten! GymPact ile haftalık anlaşma yaptıktan sonra gittiğiniz her gün için ödeme alırsınız ve gitmeniz her gün içinde ödeme yaparsınız. Bu uygulama da ödül ve ceza sistemi vardır.

Kazancınız: en az yarım saat süren her idman için 0.50 dolar ve 0.75 dolar arası para kazanabilirsiniz. Ve rejiminizi takip ederek sağlıklı ve fit kalırsınız.

Platform: iOS

7 – Gigwalk
resim7.jpg


Yapmanız gereken:
Gigwalker olun ve müşteriler için önceden belirlenen belli görevleri yerine getirin. Görevlerin ücretleri önceden belirlenir. Herhangi bir yerin fotoğrafının çekilmesi, el ilanlarının dağıtılması, yeni bir barı veya ürünü denenmesi ve hatta gizli müşteri olmak gibi görevler vardır. Temelde doğru zamanda doğru yerde olarak müşterilerin gözü kulağı oluyorsunuz.

Kazancınız: bir saat için 10 dolar ve 15 dolar arası para kazanabilirsiniz.

Platform: iOS

8 – Shopkick
resim8.jpg


Yapmanız gereken
: alışveriş tutkunuysanız trendleri ve pazarlık yapmayı seviyorsanız sadece kendiniz olarak ‘kicksler’ kazanabilirsiniz. Üye işyerine girdiğinizde ve/veya alışveriş yaptığınızda kickler yani puanlar kazanırsınız ve kickler karşılığında ödüller alırsınız.

Kazancınız: üye işyerinden içeri girdiğiniz anda kicksler toplamaya başlarsınız. Hediye kartlarından ve ürünlerden yararlanmak için kickslerinizi kullanabilirsiniz.

Platform: iOS | Android
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Hocam konudaki kodun sizin referans kodunuz olduğunu belirtmeniz daha iyi olur. Sanki programa girilmesi gereken kod olarak verilmiş.

Uygulamayı (WHAFF) duydum ancak hiç deneme gereği duymadım. Bu tür programlardan kazandıranı da görmedim maalesef. Tabi üyelerimiz kendileri bilir. Arkadaşlarımıza yüklemeden önce nette WHAFF uygulaması ilgili detaylı bir araştırma yapmalarını öneririm.
 

RPaylasimlar

Üyecik
Yüklemede O Kodu Girmezseniz Size Zaten Free Bir Yükleme Yapmayacak O Kodu Girdiğinizde Extra 30
Cent Kazanıyorsunuz.
Ayrıca Whaff Hack Tekniğini Uygulayabilirsiniz.
VPN Değiştirip Tekrar Tekrar Kazana Biliyorsun.
Dene Derim :)
 
Top