• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

2015 Modern Ev Dekorasyon Önerileri

Çağlayağmur

👪
Süper Moderatör
Evinizin dekorasyonunu kendiniz veya bir uzmanı tarafından yardım aldığınızda seçimler genel olarak modern çizgileri yansıtır. Farklı dizaynlar evinizde görüntüyü ön plana çıkarabilir. Buradaki konuda ise 2015 yılı dekorasyon önerilerni bulacaksınız.

2015 dekorasyon modasında cıvıl cıv ıl renkler ön planda gibi görülüyor. Bu yüzden sizde renkliliği ve canlılığı seviyorsanız evinizi renklerle canlandırabilirsiniz. Evinizde sadeliği ve beyaz tonunun ağırlığını kullanmak istiyorsanız çeşitli renkli obje ve aksesuarlarla evinize renk katabilirsiniz. Salonunuz küçükse açık renklerle döşemeniz daha doğru olacaktır. Bunun yanında dekoratif aynalar kullanarak da evinizin genişliğini arttırabilirsiniz. En güzel salona sahip olmak istiyorsanız seçtiğiniz parçaların birbiri ile uyumlu olmasına ve birbirini tamamlamasına dikkat etmelisiniz.

Bunun yanında çeşitli tablo ve resimlerle duvarlarınızı süsleyerek evinizin dekorasyonunu tamamlayabilirsiniz. Yaptığınız dekorasyon, evinize kişiliğinizi yansıtmanın en iyi yoludur. Bu yüzden seçtiğiniz parçaların tamamen sizi yansıtmasına özen göstermelisiniz. En güzel ve en modern dekorasyonlar doğru seçimler yapıldığında ortaya çıkar. Doğru parçaları doğru yerlerde abartısız bir şekilde kullanmaya özen gösterin. Sürekli aynı renkleri tekrarlamaktan kaçının. Fazla eşya daha fazla şıklık demek değildir. Fazla eşya sadece daha kalabalık bir görünüm yaratır. Bu yüzden az ve öz olarak eşyalarınızı alıp doğru yerlere koymaya özen gösterin. Küçük ortamları fazla koyu renk eşyalarla döşemekten sakının. Koyu renkler zaten küçük olan evinizi daha küçük gösterecektir. Bu yüzden, küçük odalarınızda daha açık renkler kullanmaya özen gösterin.

S8nr43v.jpg


A2PLW5j.jpg


6j3lqLz.jpg


9mtVIY9.jpg
 
Top