2012 Kış Makyaj Teknikleri

ZeyNoO

V.I.P
V.I.P
2012 Kış Makyaj Teknikleri

Yüzünüzde doğal etki yaratan çıplak makyaj ve dumanlı gözler, yeni bir trendin de habercisi.
Gözlerde ve dudaklarda ışıldayan canlı renkler aynı zamanda ruh halini de olumlu etkiliyor.

Mükemmel bir cilt ve bazı ve doğru uygulama teknikleriyle her trendy rengi tarzınıza uygun hale getirebilirsiniz.

Cilt tonunu dengeleyen baz ürünün üzerine cildinize uygun bir sıvı fondöten uygulayın ve transparan bir pudrayla sabitleyin. Yoğun kapatıcı özelliği olan bir fondöten hem ince çizgilerin hem de lekelerin büyük ölçüde görünmesini engeller.

Bu makyaj tarzında allıktan mümkün olduğunca uzak durmakta fayda var. Gözlerdeki ve dudaktaki rengin belirgin oluşu yeterli. Ama isterseniz yanaklarda taze bir etki için şeftali ya da gül tonlarına başvurabilirsiniz.

Gözlerde uzmanlar kesinlikle tek bir renk ailesinde kalınmasını öneriyor; gözlerinizi güçlü bir turkuazla renklendirdiyseniz, göz kalemini de mavi tonlarından seçin.

Şeker renkleri de kendi içlerinde uyumlu olduğu sürece güzel duruyor. Genel kural: Koyu tonları göz kapağının alt kısmında uygularken, kaş diplerine kadar uzanan görünen alanda açık tonlara başvurmak.

İster ince, ister kalın dudaklara sahip olsun herkes istediği renk ruju kullanmakta özgür. Rengin en belirgin şekilde ortaya çıkmasını sağlamak için yapılması gereken ilk şey, dudaklara uygulama öncesi fondöten sürmek. Ardından dudak rengine en yakın bir kalemle dudak çevresini belirginleştirin. Son olarak da rujunuzu bir dudak fırçası yardımıyla uygulayın. Renk seçiminde uzmanlar cilt tonunun önemini vurguluyor.
 
Top