2012 Hyundai Sonata Turbo

BeReNN

Alyam?
Özel üye
Hyundai Sonata Turbo 2012

2011 Hyundai Sonata 2.0T Turbo - Otomatik gösterir
Hyundai biçimli Sonata, ilk direkt enjeksiyonlu turbo motor yükler ve özellikleri güçlü bir etkileyici.

Hyundai artık tüm yeni turbo versiyonu resmen duyurdu Sonata New York Auto Show , gözlük oldukça etkileyici darn.

Bir all-yeni 2.0-litre turbo dört Powered by Sonata 2.0T otoyol yakıt ekonomisi hem de kendi sınıfında en üst onur ve güç dahil olmak üzere V-6 Hyundai tahminler rakiplerinden göre olacak. Koreli şirket ise 6000 devirde bir göz yükselterek 274 hp üreten motor (ve şehirde 22 mpg) karayolu üzerinde 34 mpg dönmelidir söylüyor. Tork, 1800 ve 4500 rpm arasında teslim aynı derecede etkileyici bir 269 lb-ft, durur. Hyundai, hatta diğer birçok turboşarjlı motorları ile olduğu gibi, yerel gaz normal kurşunsuz bölümü istasyon gerekli prim alışveriş yapabilirsiniz diyor.

Sonata, turbo ve direkt enjeksiyon teknolojisi ile donatılmış ilk Hyundai araç olur ve baz motor, 2.4 litrelik doğal emişli dört belirterek değer, ayrıca direkt enjeksiyon özellikleri. (Her iki teknoloji için şimdi kendi sınıfında arasında Sonata özgü olan.) 2.0T 'nin twin-scroll turboşarj-ikiz kaydırıldığını Maksimum artırmak geleneksel Porsche ve 17.4 psi BMW-olan, ve turbo konut gibi prim vericiler etki alanı olmuştur var ayrı bir parça olarak değil, paslanmaz çelik egzoz manifoldu içine dökme.

Yeni Sonata, stil, değer ve rafine sürüş davranışları ile C / D HQ mürettebat etkiledi ve bir araba bu kadar homurtu pound, vahşi bir yolculuk tek yönlü yapmak için 3300 ve 3400 yılları arasında tartmak veya başka- biz iki büyük tork yönlendirmek ya da etkileyici bir ivme (veya her ikisi) rakam. son test 7.8 saniyede 60 mil 200 hp, 2.4-litre Sonata GD, ve biz en azından bir turbo doğrayın görmek için şok olmaz O zaman, piyasadaki en hızlı aile salonları kapalı ikinci. 2.0T SE ve Sınırlı düzeltir hem de mevcut olacak ve sadece direksiyon simidine monte edilmiş bir kürek değiştirenleri altı-ileri otomatik eşleştirilmiş.

Biz hafif 2011 Sonata V-6 vermiyoruz duyunca sürpriz vardı, ama şimdi bir gerek olmadığını çok açık. Kesinlikle Sonata 2.0T 'nin özellikleri ile vurulmuş yaparken, diğer araçların yani bir Mazdaspeed 3 mücadele sürümü motoru için imkanları hakkında belki de en heyecanlı konum gelecek Veloster . Tabii ki, bu motora sahip Genesis coupe hayal kırıklığı 210 hp, 2.0-litrelik turbo dört yerine, çok hoş geldiniz olacaktır.
 
Top