• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

2012 Hyundai Sonata Coupe

BeReNN

Alyam?
Özel üye
2012Model Hyundai Sonata Coupe
Hyundai Sonata Coupe 2012


Santa Monica, California - Hyundai mevcut ürün çeşitlemeleri ile birlikte tüm yeni modeller ekleyerek büyüyen ürün portföyü yuvarlak devam ediyor. Hem de turboşarjlı ve hybrid , 2011 için şimdiden teyit ekmek ve tereyağı Sonata sürümleri, içerde Sonata sedan etiketinde bir sonraki mantıksal uzantısı olduğuna inanmaktadır.

Sonata coupe 2.4-litre dört silindirli motor ve geçen ay piyasaya olduğunu muhtemelen 2.0 litrelik turbo hem de mekanik olarak sunan, yenilenen bir sedan olarak aynı olacağını 2010 New York Auto Show .

Arka-wheel-drive ile Genesis coupe yelpazenin sportif sonunda işgal, front-wheel-drive Sonata sedan gibi daha oturaklı rakiplerine yönelik olacaktır Nissan Altima ve Honda Accord, kupalar .

Zaten varolan sedan modelleri coupe meslektaşları ekleme Hyundai için yeni bir şey değildir. Zaten bahsedilen Genesis coupe yanı sıra, Hyundai getirmekten çok uzak değildir Hyundai Veloster, kompakt Hyundai Accent sedan aynı şasi üzerine inşa edilmiş bir coupe. Hyundai Sonata coupe sedan sırası tamamen hızlandırmak için en az bir yıl sonra ulaşmak için arayın.

Içerde diyor ki: Orta Ölçekli kupalar hacimli satıcılar hiçbir zaman var, ama çok çaba olmadan Hyundai maliyetleri aşağı tutmak ve styling hakkı, kolaylıkla piyasanın kendi payına dolanabilir olabilir. - Kelly Toepke, Haberler Editör
 
Top