• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

2012 Haziran Ayı Tüm Burçların Yorumları

BeReNN

Alyam?
Özel üye
2012 Haziran Ayı Tüm Burçların Yorumları


(Not: Yükselen Burcunuzu okumayı da unutmayın.)
(5/6 HAZİRANDA İKİZLERDE VENÜS GEÇİŞİ/TUTULMASI)

Haziran ayı da önemli gökyüzü hareketlerine sahne olacak.
En başta; son 1 senedir Boğa burcunda gezen Şans Yıldızı Jüpiter 11 Haziranda İkizler burcuna geçiyor! Ve tam 1 sene kalacak İkizlerde.
Evet, en başta İkizler ve zıt burcu Yaylara enteresan şansların gelmesi zamanı. Yeni girişimleriniz için kendinize güvenmeye ve şansa mı ihtiyacınız var, işte size Jüpiter şansı! Tabii halen dost Terazide gezen “akıl ve istikrar” gezegeninin nasihatlerini de unutmadan atılımlara start verebilirsiniz rahatlıkla.
Bu güzel haberi verdikten sonra gelelim biraz çalkantılı yıldız hareketlerine; 4 Haziranda 14 derece Yay burcunda bir Dolunay var, hemen öncesinde ise Yayda Ay Tutulması gerçekleşecek, bu özellikle Yay ve İkizleri etkiler. Ayrıca bireysel haritasında Yay, İkizler, Balık ve Başakta özellikle 14 dereceye yakın yıldızları olanlar ve Yükselenleri bu burçlar olanlar etkilenir.
5/6 Haziran da ise, gökyüzünde nadir olarak gerçekleşen bir başka özel hareket var; 15 derece İkizler burcunda Venüs Tutulması gerçekleşecek! Buna ayrıca Venüs Geçişi deniyor. Nasıl bir şeydir bu derseniz, bir tutulma etkisine sahip.
Bu tutulma tam da bizim ülke gündemimizi nasıl gösteriyor; bu aralar kürtaj ve S&P’nin değerlendirmeleri konuşulurken, gökyüzünde Venüs retrosu yaşanıyor, akabinde Venüs Tutulması şaşırtıcı değil. Venüs kadınları, aşkı ve ayrıca parayı yöneten bir gezegendir bu arada.
Bu konular tam da Venüs tutulmasında (geçişinde) insanı ters köşe edebilir, aman dikkat!
Ayın diğer enteresan olayı; daha 20 Mayısta İkizlerde Güneş Tutulması öncesinde yeni ay doğmuşken, 19 Haziranda yeniden İkizler burcunda yeni ay doğacak, bu sefer İkizlerin son derecelerinde, yani 28.5 derecede.
Epeydir İkizlerde retro giden Venüs 27 Haziranda düz pozisyona geçecek. Uzun zamandır Terazide yine retro giden Satürn 25 Haziranda düz pozisyona geçecek.
Diğer gökyüzü durumlarına bakalım…
İkizlerde gezen Güneş 21 Haziranda Yengece geçecek. Yine, İkizlerde gezen Merkür 7 Haziranda Yengece, sonra 26 Haziranda Aslan burcuna geçecek.
Koçta gezen Uranüs ile Oğlakta gezen Plüton arasında keskin bir kare açı meydana gelecek. Bu ekonomi, kriz, borsa haberlerini ve savaş tamtamlarını yine çaldıracak gibi.
Bu arada, asi ve öncü Koç Uranüs’ün işi belli olmaz, dünya genelinde, gene bir Lideri koltuğundan edebilir.
Liderlere küçük bir tavsiyem; koltuğunuzun alt yerine bir minder koydurun. Özellikle ayın son günlerinde, minderi iki kata çıkarın derim.
Ve son olarak; uzun zamandır öz burcu Balıkta düz pozisyonda ilerleyen Neptün 4 Haziranda retro pozisyona geçiyor. Bu arada, Neptün gibi ağır ilerleyen yani “ağır top” gezegenlerin “retro” olmaları sık görülen bir olaydır, normaldir.

Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )

Haziran ayında 4 Haziranda Yaydaki Ay Tutulması, 5/6 Hazirandaki Venüs Tutulması iletişim, yollar, görüşmeler, haberler, resmi yazışmalarda, iletişim araçlarında sorunlar çıkarabilir, olası sorunları/krizleri soğukkanlıkla çözmeniz için şimdiden bu tür sorunlara karşı uyanık olun derim ve sakin yaklaşın durumlara, çözüme odaklı olun derim.
Bu tür konularda beklentileri olanlar ise, işin gecikmesi ile küçük bir hayal kırıklığı yaşayabilir. Sabretmek gerek. Beklediğiniz haber 19 Haziranda Yeni Ay’ın İkizlerde gerçekleşmesinin ardından gelecek gibi.
Umarım güzel haber gelir sizin için. Yıldızlar karışık sizin için bu ay, en iyisi etrafı, olayları gözlemek, ona göre manevra yapmak kanımca. Ancak ne derler bazı şeyler de netleşmeye başlıyor somutta. Kafanızdaki sorulara yanıt bulmanız için gerekli gelişmeler olmaya başlıyor.
İşinde, iletişim araçlarında aksaklık yaşayanlar ise, biraz ekstra masraf yapmak durumunda kalacak çözmek için.
Araba kullanlar için de küçük uyarı; arızalara karşı önlem almak için aracınızı yola çıkmadan önce kontrol ettirin derim.
Kiminiz ise, evde bazı aletlerin, tesisatın aksaması ile meşgul olacak görünüyor. Ay boyunca işiniz gücünüz aksaklıkları çözmek olacak gibi.
Yolda birilerinin dolduruşuna gelip de, boşu boşuna trafik cezası almayın derim bu arada. Kasko süresi dolanlar da bir kontrol etsin derim.
Bu ay araba almak isteyenler bence sonraya bıraksınlar veya 28 Haz-1 Temmuz olabilir.
Gelelim güzel haberlere…
Şans yıldızı Jüpiter 11 Haziranda İkizler burcuna sizin 3.evinize giriş yapacak, 1 sene kalmak üzere.
Evet, ufkunuzu ve çevrenizi genişletecek güzel gelişmelere hazır olun derim. İşi teknoloji, reklam, öğretmenlik, hava ile ilgili, turizmle ilgili olanlar yaşadı. Yeni dil öğrenmek, yeni müşteriler, giderek genişleyen çevre ve yenilenen vizyon ve işlerlerinizde ihtiyacınız olan yenilik, taze kan hayatınıza girecek. Uzun zamandır devam eden ve sizi bıktıran rutinden de kurtulacaksınız.
Hem işinizde hem de ev yaşantınızda sürpriz gelişmeler bekleyin derim. Evinizde sürpriz ziyaretçiler olabilir, sizde kalmak üzere bir arkadaş, akraba gelebilir.
Ve ayrıca Jüpiter ile leyleği havada göreceksiniz, bol bol gezeceksiniz, başka türlü geziler olacak bunlar. Kimisi iş kimisi yakınlarınızla keyif ve kültür gezileri olacak.
Yurt dışına yerleşmeyi düşünenler bavulu hazırlasınlar derim. Ayın sonundan önce yurt dışı veya başka kente gidenlerin kalışı geçici olur ama ay sonunda ve gelecek ay gideceklerin kalışı uzun, kalıcı olabilir.
Taşınma yakın anlaşılan size.
Ancak kararlarınızı gerçekten sağlıklı verin, sırf değişiklik aşkıyla bir şeylere kalkışmayın derim, eskisi gibi yıldız desteği tam yok size henüz, onu bilin. Burcunuzda bulunan Uranüs sizi ani ve sıra dışı değişikliklere iterken iyi düşünün, değişim akıllı veya en azından hazırlıklı, sindirebileceğiniz değişimler olsun, yoksa gerisi çılgınlık olur, sonra sıfıra sıfır elde var sıfır veya dön başa yapmak zorunda kalabilirsiniz.
Geçen senelerde Uranüs Balıkta iken, Balıkları da uyararak değişimi tavsiye etmiştim, kimi gerçekten önemli çıkışlarla hayatlarını yükselten önemli atılımlar başardı, kimisi de çuvalladı. O yüzden, Uranüs süperdir, büyük değişim rüzgarının yıldızıdır, ama bu büyük değişimin rüzgarı keskindir, buna dayanmak, bunu severek ve hazır olarak almak lazım hayatınıza. Özetle, hazır olmadığınız değişimleri 2 defa düşünün, hazır olduğunuz değişime de çekinmeden atılın derim. Her zamankinden daha profesyonel ve stratejik planlar yapın derim, hırslı olun, değişim isteyin ve bu değişimin planlarını yapın ustaca. Sonra “start”!
Yeni düzenin ayak sesleri giderek duyulmaya başlıyor hayatınızda..
Para olaylarına bakarsak; 11 Hazirana kadar para evinizde kalan Jüpiter’in faydalarını görmüşsünüzdür, parasal şartlarınızı geliştiren işlere atıldınız, para biriktirmişsinizdir, şimdi şans ve büyük para yıldızı Jüpiter 3.evinize giriyor, gelişen parasal koşullarınızla daha iyi bir yaşantı için hayatınıza teknolojinin rahatlığını sunacak şeyler almak isteyeceksiniz, araba, ipad vs merak saracaksınız, interneti vs daha fazla kullanacaksınız. Dil veya başka becerilerinizi geliştirmek için kursa gitmek isteyeceksiniz. Belki Astrolojiye merak saracaksınız. Yeni insanlarla tanışacaksınız gezerek ve net aracılığıyla. Hayatı daha kültürlü yaşamaya meyledeceksiniz.
Evet, kimi Koçlar ise, yakın yerlerde ev almak isteyebilir, semt değiştirmek isteyebilir. Kiminiz de, yurt dışına gidecek gibi görünüyor. Kiminiz de yanına ev arkadaşı alıp evin giderini paylaşarak, parasını koruyacak.
Kimi Koçlar için bu aydan itibaren en önemli şey bir sene boyunca eğitim olacak. Kendinizi geliştirmek adına, eğitimde hızlı ilerleme ve başarı kaydetmek için hevesli çalışma dönemi olacak.
Kimi Koçlar ise, alanında eğitim vermek, seminerler için bol bol kentleri gezecek. Kendini medya yoluyla daha geniş toplum tabakasında duyurmaya yönelecek. Yani açılım zamanı sizin için.
Bütün bunlar size hem yeni çevre ve yeni çevre vesilesiyle daha canlı, kaliteli ve maddi olarak daha kaliteli yaşantıyı getirecektir.
Kimi Koçlar ise, çocuğu varsa onun eğitimi vesilesiyle, mekan değişimi gündeme gelebilir çocuğunuz için.
Özetle, ailede sizi kıpırdatan gelişmeler bekleyin derim.
Koçlar parasal konularda kardeşlerle de yoğun iletişim içinde olacaksınız. Kiminiz kardeşlerinizle parasal bir sorunu çözebilecekken, kiminiz parasal konulardan dolayı ilişkinizi bozma riskine maruz kalabilirsiniz, bu iş ya küsmeye varır, ya da ciddi bir tavır almaya gider. Sınırlarınızı yeniden çizersiniz, ama siz ama kardeşiniz.
Aşka bakalım; aşkı yakın çevreden arayın derim. Veya var olan/eski bir sevgiliyle ilişkinizdeki sorunları düzeltmek için güzel zamanlar. Olgunlukla yaklaşmanız için gerekli sağduyuyu gösterme imkanınız var, bu şekilde sorunları geride bırakıp ilişkinizi daha kaliteli bir çıtaya yükseltme imkanınız var.
Aşkı bulamayanlar ise, yeni aşk için birkaç ay daha bekleyecek…

Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )

Uzun zamandır burcunuzda gezen şans yıldızı Jüpiter size şansları dağıtarak burcunuzun son derecelerine yaklaştı ve 11 Haziranda sizden ayrılıp komşu İkizler burcuna giriş yapıyor.
Merak etmeyin, Jüpiter şansı burcunuzdan çıktıktan sonra bir süre daha sizi etkiler, çünkü Astrolojide benim de katıldığım bir kural vardır; Jüpiter burcunuzdan geçtikten sonra 1 sene daha şanslı etkisi devam eder.
Zaten Jüpiter şanslı ve hevesli başlangıçlar, atılımlar yaptıran 1.evinizden çıkıp diğer bir önemli konuda size şans vermeye başlayacak; İkizler para evinizdedir, para evine giren bir Jüpiter başlattığınız şanslı başlangıçları şimdi paraya çevirme zamanı demektir.
Hele bu ay öz yıldızınız Venüs de İkizlerde, para evinizdeyken, bence bu iki bereketli yıldızdan dileyin ne dilerseniz…
Gerçekten maddi bakımdan genişleme ve rahatlama zamanı sizin için. Çalışmalarınız, çabalarınızın meyvelerini bol bol verecektir bu aydan itibaren.
İkizlerdeki yıldız yığılması ve diğer önemli gökyüzü olayları parasal konularda çalkantılar, sürprizler getirecektir size. Ucu paraya dokunan meselelerle, konularla meşgul olacaksını ay boyunca.
Tabii para evindeki bereketli yıldızlar sadece para getirmez, para da harcatır, ama merak etmeyin hayırlı vesilelerle harcama yapacaksınız.
Kiminiz kardeşler için, kiminiz çocuğunuz için, kiminiz başka nedenlerden dolayı harcama yapacaksınız. Mars dost burç Başakta size masraf çıkartırken, size olumlu açısıyla bu masrafları rahatlıkla karşılayacak güçte olursunuz.
Öte yandan 4 Haziranda Yayda Ay Tutulması var, 5/6 Haziranda Venüs Tutulması var, bunlar yine sizi alacak, verecek, borç, para, yatırımla ilgili evlerinizde gerçekleşiyor. 19 Haziranda ayrıca Yeni Ay var İkizlerde, ay boyunca odak noktanız parasal konular demektir.
Haziranın ilk haftası banka hesaplarınıza, cüzdanınıza sahip çıkın derim, kalabalık ortamda çantanızı aşırmaya niyetli tipler olabilir. Ayrıca dalgınlıktan cüzdanınızı, kartınızı bir yerlerde bırakabilirsiniz.
Ayrıca banka kartlarınızda hesapları iyi kontrol edin, bir takım oyunlar yüzünden havadan masraf çıkarılabilir size. Varsa kullanmadığınız kartlar kapattırın derim.
Bu tür olası sorunlar ve beklenmedik masraflar olabilir tutulmaların etkisiyle, ancak ay boyunca parada gerçekten şanslı ve bol bereketli bir zaman yaşarsınız.
Taksitle, veya devlet, büyük kurum yoluyla yatırıma yönelenler, ev, arsa, ne bileyim tahvil vs almak isteyenler varsa, bence 29 Hazirandan sonra başvurun derim. Değerlendirin bu tür bir şansı.
İşe girmek isteyenlere karlı ve iyi kazançlı bir iş yolu görünüyor, ancak Venüs’ün 29 Hazirana kadar retroda kalması işin kalıcı olmasını baltalayabilir. Mümkünse 29’dan sonra başlayın derim. Kısa süreli ve karlı iş düşünenler için ay boyunca iyi bir zemin mevcut.
İş yerinden, devlet, büyük kurumdan beklentisi olanlar, resmi bir meselesi olanlar için de, yine ay sonu olumlu sonuçlanacak gelişmeler var diyebilirim.
Bu sene bir işi tamamlamayı planlayanlar da, planlarının sonlarına yaklaşmış gibi, bu ay sanki sonun başlangıcındasınız. Sonbaharda bir vizyonu, işi tamamlayıp başka bir vizyona, amaca yöneleceksiniz.
Aşka bakalım..
Bu ay yine size evlilik görünüyor, ancak Venüs retrosu dolayısıyla bence evliliği 28 ve sonrasına bırakmanızda fayda var derim. Hem düğün masrafları hesapladığınızdan daha fazla olabilir, en iyisi gelecek aya bırakın derim. Ya da dediğim gibi 28-30 iyi zamanlar.
Diğer Boğalar ise, dikkatlerini işe vermiş durumda. Bu konuda önemli bir amacınızı gerçekleştirmek üzere kendinize güvenerek gayretle çalışacaksınız. İş yerinde sizi ilgilendiren güzel gelişmeler bekleyin derim.
İş başvurusu yapmak isteyenler de, bu ay durmasın derim. Aranızda iş kurmak isteyenler çıkabilir veya terfi düşünenler, daha statülü pozisyon düşünenler, bence bu bakımdan da oldukça güzel sürprizler olabilir size. Ama bunları birilerini yaralamadan yaparsanız iyi olur. Veya siz bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz fakat Merkür İkizlerdeyken bu tür şeyler yanlış anlamalardan, yanlış algılamalardan kaynaklı olabilir.
Ayrıca siz bu ay daha güçlü durumdasınız iş bakımından.
Bu tür yanlış anlamalar 7 Haziranda Merkür Yengece geçtikten sonra giderilebilir.
Ay sonunda yakınlarınızla buluşmanız, bir araya gelmeniz mümkün. Sizi mutlu eden bir gelişme bekleyin derim ay sonunda.
Büyüyen işlerinden dolayı yanına eleman almayı düşünenler olabilir, kendisine ortaklık teklifi gelenler olabilir. Bunları iyi düşünerek karar verin, ileride otorite elinizden kaysın istemiyorsanız, şartlarınızı baştan iyi koyun derim, yoksa ortaklığı kabul etmeyin derim. Eleman almak daha mantıklı görünüyor.
Haritanızda 2.ev ve 6.evde yıldız iletişimi var, bu sağlık konusunda iyi bir noktaya yaklaştığınızı, bir sağlık sıkıntısını veya iş konusunda bir dönemi geride bırakacağınızı gösterir.

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )

Güneş burcunuzda, güç ve inisiyatif sizde bu ay.
Öz yıldızınız Merkür ve ayrıca Venüs de burcunuzda, yıldızların sizin için bir amacı olsa gerek, en azından sizin bazı amaçlarınızı eyleme dökmenizde size işbirliği yapmaya gelmişler.
11 Haziranda şans yıldızı Jüpiter de burcunuza geçince, artık yeni ve taze enerjilerle yerinizde duramayacak, yeni ve umut veren, önünüzü açan girişimlere hevesle dalacaksınız. Bazı eski sıkıntıları, çözümsüz sorunları da bir kenara bırakıp gününüze ve geleceğinize odaklanacaksınız.
Bu ay bir süre sonra, bazı çözümsüz sıkıntılarla boş yere uğraştığınızı anlayıp nefes alacaksınız yeniden, tıpkı taze bir havaya çıkıp ciğerlerinize taze havayı solumak gibi.
Bu arada bilmeyenler için söyleyim; şans yıldızı Jüpiter 1 sene kalacak burcunuzda. Bu şansı iyi kullanın derim. Girişimlerinizi destekleyecek şanslı dönemi iyi kullanın derim.
Zaten bir süre sonra kendinize güveninizin yükselmesi, hayatınıza yeni ve canlandırıcı bir şeyleri katma isteğiniz, yükselen girişimci ruhunuzla şansın sizde konakladığını sezeceksiniz.
Bu ay diğer yıldız hareketlerine bakarsak; 4 Haziranda zıt burcunuz Yayda Ay Tutulması var, Ay Yayda iken Güneş İkizlerde olacak haliyle. 5/6 Haziranda burcunuzda bulunan Venüs’te Tutulma (Venüs Geçişi) olacak.
Ay tutulmasında siz bir konuda haklılığınızı karşı tarafa kabul ettirebilirsiniz. En azından gücün sizden yana olduğunu anlayacak, taviz vermeyeceksiniz. Yani bir konuda istediğinizi alacaksınız.
Öte yandan Venüs tutulması, sanki yine de bir şeyleri eksik bırakabilir, hani belki detayda istediğiniz bir şeyler farklı gelişebilir. Bir şey isterken başka bir şey olur, onunla yola çıkmanız gerekebilir, bir işinizde özetle bir beklenmedik sürpriz, davetsiz bir misafir olabilir. Ya da işinize maydonoz olmaya çalışan biri çıkabilir.
Yaydaki Ay Tutulması bir işin tamamlanma, sonlanma zamanına işaret ediyor. Belki hakkınız olanız isteme zamanı diyebilirim bu konuda. Yani illa sorun yaşatacak değil, üstelik siz de elinizden geleni yaptıysanız ve hakkınızı da bir türlü karşı taraf takdir etmiyorsa, ondan hakkınızı isteyin derim. Çünkü bunun için iyi bir zaman. Birini bir konuda tuşa getirme zamanı diyebilirim sizin için. Daha ciddi sorunlar yaşayanlar ise, birini silme zamanı diyebilirim.
Venüs tutulması ise, biraz size muhalif görünmekte, yani, ya size beklediğinizden azı gelebilir, ya da beklentinizi karşılayan ama bir tatsız sürprizi de beraberinde getiren bir gelişme olabilir. Bu işte, para, ev veya aşkla alakalı bir konuda olabilir.
Venüs tutulmasının iyi tarafı, örneğin evinizde eskimiş bir tesisat varsa yenilemek için uygun bir zaman bence. Ayrıca kiminiz ise, gardrobunda yenilik yapmak ihtiyacı duyacak.
Kiminizin de aşka bakış açısını değiştiren, şaşırtıcı ve duygularınızda bir sıçrama etkisi yaratan deneyimler yaşayacaksınız. Sanırım eş veya sevgili için bir çılgınlık da yapabilirsiniz.
Belki bir konuda alacaklı iken borçlu çıkabilirsiniz. Mesela, iş sahibi iseniz, yaptığınız bir üründe aksaklık meydana gelebilir, bu da astarı bezinden pahalı işe dönüşebilir. Ama yine de merak etmeyin derim, 11 Haziranda Jüpiter imdadınıza yetişecek, sorunu en az zararla halledeceksiniz. Ve hatta bazen şerden hayır doğar ya, daha iyi fırsatları beraberinde getiren yeni imkanlar doğacaktır.
Bu ay sürprizler bekleyin derim hayatınızda.
Çevreniz bir anda insanla dolabilir, yeni çevreler edinmek için tam zamanı. Kafanızdaki bazı planları devreye koymak ve hayatınızı daha aktif yapmak istiyorsanız, durmayın derim ama planlar yeni olmaktan ziyade, daha çok, statünüzü, son 2 senelik emeklerini besleyen yeni girişimler olsun derim.
Evinde, yuvasında huzursuz olanlar, bu ay taşınmayı kafasına koyacak gibi. Bunun için arayışa gireceksiniz.
Veya daha 3-5 ay önce taşınanlar ise, bu ay taşındığı evle ilgilenecek, bunun için biraz masraf yapacak. Kimi İkizler ise, yatırım amacıyla masraf yapacak gibi.
Ay sonlarında iş ve genel konularda kendinize inancınız daha fazla artıyor, ayrıca çabalarınızın maddi sonuçlarını alıyorsunuz.
Ayrıca ay sonunda, hafif bir kitlenme var gökyüzünde, bu duygusal konuda bir yol ayrımına getirebilir sizi, bir karar verebilirsiniz.
Mekan değişimi düşünen İkizler, Jüpiter sizi kımıldatacak haberleri getirecektir.

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )
Bu ay İkizler ve Yay eksenli önemli gökyüzü hareketleri sizin ruhsal evlerinizde gerçekleşecek. İkizler 12., Yay 6.evinizde. her ikisi de sağlık evleridir ayrıca.
Bu kiminiz için sağlık konusunda bu ay yoğun olarak hastaneye gidip-gelmek olabilir. Sizin veya bir yakınızın sağlık kontrolü, tedavisi adına hastaneye gidebilirsiniz.
Tabii konu sadece sağlık değil. Ay boyunca kimi Yengeçler ise, yapmayı istedikleri hayalleri planlarıyla meşgul olacaklar. Hatta bazı hedefleriniz için önemli kişilerle de temasa geçeceksiniz. Ancak görüşmeyi istediğiniz asıl kişi/kişilerle ay sonunda ancak görüşme imkanı bulabilirsiniz. İstediğiniz yanıtı almak için bence de ay sonundan itibaren harekete geçmeniz daha uygun.
Biraz umut, biraz endişeyle beklediğiniz bir şey var. Önce bunun güzel haberi gelecek ve sizi biraz olsun rahatlatacak, ardından olayın kendisi gerçekleşecek gibi.
Kafanızda aslında birden fazla plan ve birden fazla beklenti var. Açıkçası bir hedefi arka plana atacaksınız, diğerini öne alacaksınız, sizin de sezdiğiniz gibi, önce bir hedefe ulaşmak için gelen haberle, kolları sıvayacaksınız.
Kafanız düşüncelerle dolu, nerdeyse düşüncelerin ağırlığıyla başınız yan yatacak adeta. Çok beklenti üretmiş olmalısınız, endişe, umut, beklenti, planlar vs sizi hem heyecanlandırmak hem telaşlandırmakta. Hiç merak etmeyin ay sonları dedi mi, her şey tek tek yerine oturacak.
Özellikle işle ilgili planları olanlar ay sonunda bir şeye aniden imza atabilirsiniz. tabii ondan önce, Merkür sizin burcunuzda çıkmadan önce ayın 3.haftası gibi, bir işi tamamlamak, bir sorumluluktan kurtulmak, ya da beklenen bir kararı veya haberi almak söz konusu.
İş değişikliği görüyorum kimi Yengeçlere. Ancak ay sürprizlere gebe. Hangi işin olacağını kestirmekte zorlanacağınız bir dönem. Tam bir şeye hazırlanırken, diğer bir yerden haber, yanıt gelmesi, sonra öbür yerden haber gelmesi sizin kafanızı karıştıracak gibi.
Aileden kalma değerli bir eşya veya emlakla uğraşacak kimi Yengeçler de. Bunun için ayın ortasından sonra uygun şartlar gelişmeye başlıyor.
Ancak kendinize ev almak veya istediğiniz bir yere yerleşmek konusunda şartların sizden yana olmasını beklemek isterseniz, ben sonbaharı bekleyin derim. Yani ev değiştirmek, mekan değiştirmek isteyenler sonbaharı beklesin.
Yaptığınız çalışmalarınızın, emeklerinizin yeterince karşılık görmediğiniz düşünebilir, alınganlık yapabilirsiniz, ancak bir süre sonra takdir gördüğünüzü görecek, mutlu olacaksınız. Biraz sabretmeniz, ve inandığınız şeylere emek vermeye devam etmeniz gerek.
Kimi Yengeçler için şöyle enteresan bir şey görüyorum; kötü ev sahibi kişiyi ev sahibi eder.
Merkür ayın 7’sinde burcunuza girince, haberler akacak size.
Aşk ne durumda?..
Venüs 12.evinizde uzun süre kalacak, bu durumda, kiminiz aşkı hayal eder, onun üzerine kiminiz şiirler yazarken, ki bu arada hayal ve yaratıcılığınız canlanmış iyice, kiminiz de, aşkı gözlerden ırak yaşamak istiyorsunuz. Ay sonlarında aşkla ilgili sorunlarınızı ama iyi ama biraz hayal kırıklığı yaşayarak geride bırakacaksınız. Aşka bambaşka gözlerle bakıyorsunuz artık.
Yalnız kimi Yengeçleri de uyarmak isterim, olmayacak duaya amin denmez, sevgilinizle olan iletişim dilinizi değiştirin derim. Aynı dili konuşmuyorsunuz gibi. Birbirinizi anlamanın yollarını bulmak için bu ay yine de yıldızlar size destek verecek, en azından iletişim kanalları açılacak.
Kimi Yengeçler aşkı bulmaları için sonbaharı bekleyecek gibi. En azından Ağustos sonlarını…
Bu arada, siz Yengeçlere bir yabancı sevgili görüyorum.. Bakalım hanginiz bu tür bir sevgili edinecek.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )

İkizler burcunda devam eden yıldız yığılması sizin idealler, amaçlar, dostlar, meslektaşlar evinizde. Bu ay bu konularla yoğun olarak ilgilenmektesiniz.
Kafanızda oluşan bazı planları eyleme döküp sonuç almak istiyorsunuz. Güneş’in de bu evde olması bu konularda sizi eyleme sevk edecektir. Yani bu ay bir amacınıza ulaşıyorsunuz.
Kimi Aslanlar kariyeriyle bağlantılı bir ödül alabilir. Yaptıklarınızla ilgili bulunduğunuz çevrede sesinizi duyuracaksınız. Daha büyük çapta iş yapan Aslanların sesi daha uluslar arası çapta duyulacak gibi. gerçekten çok verimli, hızlı ve aktif bir ay olacak sizin için.
Resmi bir kağıt, dava bekleyen varsa aranızda, bu ay sonucu her an elinize gelebilir. Karar beklediğiniz gibi olacak. Yalnız bunu biri hazmedemeyebilir, size bir şekilde cephe alabilir veya olmadık bir kıskançlık, çekemezlik gösterebilir. Canınızı sıkan bir hamle yapabilir. Yine de siz tavrınızı değiştirmeyin derim.
Kimi Aslanlar ise, sanki tanıdığı bir kadın konusunda bir üzüntü yaşayabilir. Onunla ilgili bir sorun sizi biraz etkileyecek gibi. Bu ya bir yakınınız ya da meslektaş olarak tanıdığınız biri olsa gerek. Ancak bir süre sonra sorunların düzeleceğini söyleyebilirim.
Kiminiz ise, para konusunda beklemediğiniz bir ters durumla karşılaşabilirsiniz, yine de para gelecek görünüyor, Venüs tutulmasının olduğu günlerde, Merkür’ün desteği kağıt üzerinde parasal ve başka türlü anlaşmaların sağlam yapılacağını gösterirken, Venüs bir kötü sürpriz yapabilir, en azından para parça parça gelebilir. Ya da sorunu düzeltmek için başka bir kanala başvurmak durumunda kalabilirsiniz.
Venüs Tutulması (Geçişi) enteresan şeyler yaşatabilir size. Mesela kiminiz yeni bir işe, yeni açılan bir işe adım atabilirsiniz. Henüz tam olgunlaşmamış ama umut vadeden bir yere. Belki de açan siz olacaksınız, bir işbirliği, bir ortaklık çerçevesinde.
Bu ay şans yıldızı Jüpiter 11.evinize girecek, 1 sene kalmak üzere. İşi yabancı dil, medya, uçak yolculuğu gerektiren kişilere yoğun ve hareketli tempoda işler var. yeni yüzlerle tanışacaksınız, belki Türk-Yabancı işbirlikleri farklı ve sıra dışı boyutlarda gündeme gelecek. Hem size işiniz hakkında farklı tecrübeler öğretecek, hem bilginizi artıracak hem de aktif ve yoğun bir tempoya gireceksiniz. İşinizin sürprizli hal alması sizin daha keyifle çalışmanızı sağlayacak.
Para konusu sizi epeydir terleten bir konu çünkü Mars başakta kalıyor Kasımdan beri ve sizin 2. evinizde. Hem sizi para harcama hırsına sevk ediyor, hem de para kazanma hırsı ama harcamalar boyu aşarken de köşeye sıkıştırmakta. Sizinle biraz oynuyor gibi geliyor bana Mars. Sanrım size parayı tutmak ve akıllı yönetmek konusunda dersler vermekte. Bir düşünün bakalım, payınıza düşen ders nedir, bu konuda söz dinleyin derim.
Para konusunda özellikle Haziranın 11’inden sonra gelecek ayın başına kadar, Mars sizi destekleyen yıldızlardan uzaklaşacak, o yüzden siz siz olun bu ay parayı ciddiye alın derim. Belki bu desteksizlik sizi harcamaktan ziyade kazanmaya sevk edecek, ve bir şekilde parasal hedeflerinize ulaşacaksınız. Yine de Venüs tutulması paranın tam gelişinin Ağustosu bulacağını söylüyor gibi.
Bu sefer gezme için harcamalarınız kanımca iş çerçevesinde olacak gibi. Jüpiter’in 11.eve girmesi yeni iş çevreleri ve yeni iş projeleri dolayısıyla resmi veya iş gezileri getirecek hayatınıza.
Aşka bakarsak, kafanızı meşgul eden biri var gibi. Onunla ilgili sürpriz olaylar yaşanabilir bu ay. Ve siz biraz şaşkınlık yaşasanız da, ardından, ne yapacağınızı bilir olursunuz. Yani farklı bir durum var, belki size tereddütlü adımlar attıracak. Şöyle söyleyim sürprizli durumlar sizinle ilgili değil, bence o kişiyi bağlayan bir konu, işte onunla ilgili bir konuda işler bir neticeye varacak gibi görünmekte.
Yalnız bu arada birilerinin boş laf etmesi veya canınızı sıkan bir tavrı, özellikle toplum içinde böyle bir şeyin olması sizi rahatsız edebilir. Bu tür bir şeyi kiminiz aşkla alakalı yaşarken kiminiz iş çerçevesinde, girdiğiniz kültürlü, kalabalık bir ortamda yaşayabilirsiniz. En iyisi sessiz kalmak diyeceksiniz sanırım. Ama bu olay sizi kırabilecek. Tamir edilmesi zaman alacak gibi.
Onun haricinde, ben aşkı sizin için iyi görüyorum, kafanıza göre birini bulmuş görünmektesiniz, bu ilişkide sorunlar olacaktır, ancak o kişiyle birlikte aşabilirsiniz, ilişkinizin iyi gideceğiniz düşünüyorum.
Aşk var olan veya eski bir ilişkide. Ve kanımca tanıdığınız sosyal gruplar içinde. Eski aşkı yaşayanlar da yeni aşk da tanıdık sosyal gruplar içinde karşılaştığınız biri. Ama yeni aşkın bir pürüzü olabilir.
Buna rağmen, ideal ilişkisini yakalayamayanlar ise, birkaç ay beklemek durumda.

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )

Haritanızın tepesinde geçen ay başlayan yıldız yığılması ve hareketi bu ay daha da yoğunlaşarak devam ediyor.
11 Haziranda şans yıldızı Jüpiter tepenizde bulunan yani kariyer evinde bulunan İkizlere giriş yapıyor. 4 Haziranda İkizlerin zıt burcu, sizin da yuva evinizde Yayda Ay Tutulması, 5/6 Haziranda İkizlerde Venüs Tutulması var. Anlayacağınız ya siz iş değişikliği yapıyorsunuz, ya da işin en tepesinde bazı kişiler değişiyor.
Haziranın ilk haftasında bir işe, resmi bir anlaşmaya imza atabilirsiniz. beklediğiniz bir şeyin gerçekleşmesi ancak çalkantıların ardından olacak gibi. Kiminiz de yeni gireceğiniz iş yerinde bazı sürpriz değişikliklerle karşılaşacaksınız, anlaşılan hareketli, tantanalı bir yere gireceksiniz.
Yaşadığınız mekanla ilgili bir isteğiniz var kafanızda. Bunu tam yapmak üzere iken, ertelemek durumunda kalabilirsiniz. Hem vaktiniz olmayacak, bir koşturmanın içine gireceksiniz, hem maddi olarak henüz zamanı olmasa gerek.
Ayın 3.haftası gibi, bir banka ile veya resmi/resmi olmayan önemli bir kurumla ilgili meselesi olanlar için biraz can sıkan gelişmeler olabilir. Bu sizi ay sonuna kadar uğraştırabilir.
Ayın ilk 10 günü ve 3.haftası dikkatsizlik, irili-ufaklı kazalara karşı dikkatli olun derim. Dikkatiniz çok dağınık gibi, en iyisi biraz sizi rahatlatacak şeylere yönelmek, kafanızı tek bir şeyle meşgul etmektir.
Bu ay maddi olarak sizi sıkan durumlar olabilir. ancak dediğim gibi, yeni iş gibi görünen gelişmeler sizi mutlu edecek gibi. ayrıca 11 Hazirana kadar dost burç Boğada olan Jüpiter sizi maddi olarak koruyan, kollayan bir konumda, bu da sizin ya uzaktan desteklendiğinizi gösteriyor, ya da beklediğiniz para haberinin gelmesi ile ilgili olumlu bir etkiye sahip. Yani maddi sıkıntıları aşacak birkaç yerden güzel destekleriniz de var.
Kimi Başaklara yeni iş gibi gördüğüm şey, oldukça heyecan artırıcı bir düzeyde olsa gerek, hem sizi daha görünür yapacak, hem hak ettiğiniz itibarınızı da yükseltecek bir ortama gireceksiniz. Ancak girer girmez de bir takım çalkantıların içinde bulacaksınız kendinizi. Bu sizi afallatmamalı, ne istediğinizi bilirseniz, etkilenmeden atlatırsınız.
Aşka bakarsak, bu ay dikkatinizin aşta olmadığını görüyorum. tabii bireysel haritası uygun olanlarda, aileler arası tanışmaya işaret eden yıldızlar var, yani aşk konusu daha çok ailenin de katıldığı bir ortamda dile geliyor.
Diğer aşk, ilişki meselesi sanki iş yerinde gelişen durumlar söz konusu, sizi işte beğenen birinin sizinle ilgilenmesi söz konusu olabilir. Kimi Başaklar ise, sevgili veya eşle birlikte bir işin peşinde, ya da aynı takımda, ekipte gibi. yani birlikte başka, ciddi konularla meşgulsunuz anlaşılan. Aşkın ciddi boyutta konuşulduğu bir ortam ya da sevgili/eşle birlikte bazı işlerle meşgulsunuz.
İş vesilesiyle, toplantılar, yarışmalar vs vesilesiyle tanışanlar olabilir yeni kişi ile. Ancak bazı sorunlar sizi bundan vazgeçirebilir.
 

BeReNN

Alyam?
Özel üye

Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )

İkizler yıldızları iyice yığıldı 9.evinize, ve ufuk göründü…
Artık yeni süreçte ne yapacağınız, nereye gideceğiniz belli olmaya başlıyor. Kararlınızı netleştiren gelişmeler hızla hayatınıza giriyor.
11 Haziranda şans yıldızı Jüpiter dost burç İkizlere girince, hani ne derler taşlar tamamlanıyor. Ve geleceğinizi ilgilendiren kararlarınızı hızla alacağınız hızlı bir düşünce yapısındasınız, kafanız sürekli planlarla, yapacaklarınızla meşgul olacak.
Kiminizin okul, kiminizin yeni iş planı olsa gerek. Ya da işinize yeni boyutlar katmak düşüncesi. Ben bu konularda durmayın derim. Çünkü öz yıldızınız Venüs İkizlerde Ağustosa kalacak, Jüpiter derseniz 1 sene kalacak. Bunlar güzel ve ufuk açıcı ve beklediğinizden de güzel işlere, kararlar imza atmak demektir.
Mekan değiştirmek isteyenler varsa, yaşadığı kenti, semti, bence güzel fırsatlar bu ay size. Yalnız aradığınız keyifli, aktif yaşam yerini sanırım daha önce belirlemiştiniz, işte o plana geri dönüyorsunuz.
Bence büyük düşünün istek ve planlarınızda. Kariyer konusunda iddialı olun demem ama ufkunuzu açacak size daha kaliteli, daha aktif, yaşam şartları daha iyi olan isteklerinize sahip çıkın derim. Hayatınıza taze enerjileri getirecek güzel haberler de gelecektir. Artık bir şeyleri takmayıp gözünüzü yeniliklere dikeceksiniz.
Bu arada küçük de olsa terfi hedefi olanlara, gelecek fırsatı kaçırmayın derim.
Sanırım tayin bekleyenleriniz var aranızda. Bence bu ay beklediğiniz gelişmelere hazır olun.
Öte yandan Venüs’te 5/6 Haziranda bir tutulma yaşanacak. Bu sizi ya tereddüte itebilir ya da ufak bir hayal kırıklığına. Aslında bu tutulma sizin lehinize olacak çünkü kafanızda belki de sağlıklı oluşturmadığınız, tam oturtmadığınız planları düzeltmenizi sağlayacak.
Bu arada kiminizin uçak bileti yanabilir, aman tarihleri bir kontrol edin derim.
Aşkta yaşanan olası sıkıntıları aşmak için, kanımca birlikte bir yol yapmanız mümkün. Sanırım kiminiz birlikte bir yerden ev alma girişiminde bulunacaksınız. Bu yaşadığınız yerden uzak bir yer olabilir.
Çok uzaklara gitmeyi düşünenler olabilir aranızda. Ya da sevgilisi uzakta olanlar olabilir. ilişkinizi İkizler Venüs sürecinde düzeltip daha güzel bir boyuta taşımanız uzaklara yakın edebilir. Ama henüz zamanı var, engelleri de aşmanız gerekir. Engelleri hafife almayın derim. Bir de, kafanızdaki sıkıntıları ilişkinize yansıtmayın derim. Kendi içinizdeki savaşın hırsınız ilişkinizden çıkarmaya kalkışırsanız üzülürsünüz.
Ay sonundan itibaren, hatta gelecek aydan itibaren gerçekten ilişkiniz konusunda kendinizi daha iyi anlayacak, doğru kararları da vereceksiniz. Ondan öncesi verilen kararlarınız şüpheli derim.
Kimi Teraziler, eski/var olan ilişkiyle meşgul olacak ancak Mars gerçekten ne yapsanız yaranmayacağınız bir pozisyonda, üstelik birbirinizi anlamakta zorlanabileceksiniz. Sanırım her ikiniz de kendi bireysel sorunlarını ilişkiye yansıtmaktan kaynaklı çatışmalar yaratmakta, sonra da pişmanlık duymakta. Bazı konularda aynı yönde bakmayı daha başaramamış olabilirsiniz. Bunun için gelecek ayı bekleyin derim.
Aşk arayanlar, uzaklardan, bazı kültürel kurumlarda, kültürel, tarihsel alanları ziyaretleri sırasında bulabilir.
Ancak biliyorsunuz Venüs retrosu yeni ilişkiyi desteklemeyen pozisyonda, eski ilişkinizi düzeltmekle meşgul edebilir. Sizin eski ilişkiniz tamamen bitse bile karşınıza çıkan kişinin eski, tam bitmemiş bir aşk meselesi olabilir. Bu tür şeyler ay sonundan itibaren netleşir.
Ay sonunda sonra, ya onunla ya onsuz yola devam.
Sağlık konusunda küçük bir uyarı; uzaklara gidince, yollarda dikkat edin derim, Neptün alerjik rahatsızlıklar verir, İkizler yıldızları Neptün’e ay boyunca hafif sert açı yapacak, olur olmaz ilaçlar kullanmayın derim. Özellikle tutulma günlerinde daha özenli olun sağlılığınıza. En iyisi bir doktor kontrolüdür.

Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )
Ay boyunca sizi bir konu meşgul edecek; bu kiminiz için önemli işler, işlerin yoğun ve ciddi bir şekilde masaya yatırılması, hesaplar kitaplar, yeni projeler, eklentiler vs ile haşır neşirsiniz ay boyunca. İşbirliği veya ortaklarınızla hararetli, hummalı çalışmalar içindesiniz.
Kiminiz ise sağlıkla ilgilenecek ay boyunca. Terazideki Satürn’ün 12.evden, 8.evde İkizlerde gezen öz yıldızı Venüs’e verdiği destekle bir sağlık sorunundan kurtulmanız için güzel bir zaman diyebilirim. Bu ay İkizler-Yay eksenli bazı tutulmalar sağlığınız için bazı fedakarlıklar bekliyor sizden. En başta kanımca parasal mesele olsa gerek. Ancak aile veya güvendiğiniz bir destek var, belki daha önceki birikiminiz sizi maddi olarak desteklemekte.
Bu ay tutulmalar size beklenmedik harcamalar, borç, ödemeler getirebilir. Onun için ay boyunca hesaplarınızı kontrol altında tutun derim. Beklediğiniz bazı paranın da gecikme olasılığını hesaba katın derim.
Kimi Akrepler ise, sanırım bir banka, sigorta, tapu gibi işlerle meşgul ay boyunca. Bu konuda çıkabilecek olası aksilikler sizi biraz uğraştırabilir ama emin olun yapmış olduğunuz bir yatırım varsa, bence iyi bir yatırımdır. Belki de bir yatırımınızı başka bir yatırıma dönüştüreceksiniz. Bunun için bankadan ek para almayı, kredi çekmeyi düşünebilirsiniz.
Bu ay bazı Akrepler para konusunda sürpriz var. Beklemediği bir toplu para almanız mümkün. Ayrıca değerli bir eşyasını kaybedeniniz varsa, bulmanız mümkün.
Yani sizi bir şekilde sevindirecek maddi kökenli bir şeyler var.
Aranızda emekli olmayı düşünenler olabilir. evet, siz de sanki devletten toplu para alacaksınız gibi. Kiminiz de, ya bildik bir mirastan hak ettiği parayı alacak ya da eksik kalan para gelecek size.
İşbirliği, iş ilişkileriniz giderek yoğunlaşmakta. Geçen aylarda yaptığınız girişimler, tanıdığınız insanlardan bir kısmı ile işe odaklı görüşmeleriniz var. bu arada, niyeti bozuk olan biri olabilir. Bunu bu ay sezeceksiniz. Ama belki seslendirmeyeceksiniz. Çünkü işlerinizi aksatabilir bozulan bir ilişki. En iyisi zamanını beklemek diyebilirsiniz.
Bu ay eşyalarınıza, paranıza sahip çıkın derim.
Aşka bakarsak, 8.evinizdeki yıldız yığılması olası bir genital sorun konusunda uyanık olmak gerektiğini söylüyor. Sevgiliniz/eşinizle aranızdaki cinsel kökenli sorunları çözmek için karşılıklı anlayış gerekmektedir. Mars İkizler yıldızlarına sert açı yaparken, cinsellikten uzak durmak diğer tarafın rahatsız olmasına neden olabilir. bence bu dönem biraz ne derler, cinsellik konusu tartışmak yararsız, sorunu büyütür, en iyisi gelecek aya bırakmak, o zaman düzelecek sorununuz.
Bazı konularda, özellikle cinsel kökenli konularda kapris veya kıskançlık gibi durumlar ilişkinizi gereksiz yere germesin.
Ülkemizin burcunun Akrep olması ve bu ara konuşulan konunun kürtaj olması enteresan, tam da 8.evde Venüs, Güneş, Merkür’ün yığılması cinsellik, hamilelik, kürtaj konularıyla çok örtüşüyor. Mars ikizler yıldızlarına muhalif olunca bu konuda tartışmalar çıkmakta. Sizin özele bakarsak, sizin de bu türden bir sorunu eş veya sevgiliyle tartışıyor olmanı mümkün. Belki bir kürtaj konusu bile gündeme gelebilir yani, aman dikkat. İstenmeyen çocuk durumu tartışma yaratabilir aranızda.
Aşka bekleyen varsa aranızda, kanımca Akrepler var olan ilişkiyle meşguller, bu ilişkiyi istediğiniz düzeye getirmek için çaba gösterirseniz, gelecek ay bazı önemli sorunları artık geride bırakırsınız. Dediğim gibi cinsel kökenli konu bu ay tartışılması uygun bir konu değil, kişiler başka dillerde konuşurken üstelik başka şeylere kızgınlığın yatak odasına yansıması riski varken, söylenen sözlerde mantık, sorunun çözümünde sağlıklı bakış elde etmek mümkün. Üstelik gündelik hayatını stresini taşıyacakken ilişkinize, hiç ciddi konulara girmeyin derim. Yani sinirinizi olmadık bir konudan çıkarmayın derim.

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )

Zıt burcunuz İkizlerde yıldız yığılması iyice arttı bu ay ve siz buna göre girişimler hazır olun derim sevgili Yaylar!
Sizi evden dışarı çıkaracak çok şeyler olacak bu aydan itibaren. Çevreniz adeta insanla dolacak, yeni ortamlara girmeye başlıyorsunuz. İnsanlarla yüz yüze görüşmeler yoğun bir şekilde başlıyor.
Girişim zamanı!
Hedeflerinizi, isteklerinizi koyun ortaya ve girin ortamlara derim. Tabii belli amaçlar çerçevesinde ortamlara girerseniz, kısa sürede çok sürprizli ve keyifli işbirlikleri doğar.
İkizler yıldızları ve özellikle 11 Haziranda İkizlere girecek olan ve sizin de öz yıldızınız olan şans yıldızı Jüpiter sizin asıl destekçiniz olacak.
Evet yeni girişimler zamanı ve ayrıca Terazi Satürn düşünürsek, uzun zamandır emek verdiğiniz işleri görücüye çıkarma zamanı. Tanıtım, reklam işleri olanlar için iyi bir zaman. Özellikle ay sonlarından itibaren daha uygun zamanlar başlar ama tüm ayın yıldızları aslında uygun bence. Sadece ayın ilk 10 günü dikkatli gidin derim çünkü 4 Haziranda burcunuzdaki Ay Tutulması ve 5/6 Haziranda İkizlerdeki Venüs Tutulması bazı çalkantılar, planları değiştiren ve belki bozan etkilere sahip olabilir. İlk 10 günü yola ne derler rotasız çıkmayın, ama ondan sonrası yol açık derim sizin için.
Yaptınız bir işle bu ay göz dolduracak, hatta belki de konuşulacaksınız. Adınızı duyurmanız mümkün kimi Yaylar.
Size enteresan iş teklifi, işbirliği teklifi gelebilir. Aslında hem tecrübe olarak hazır olduğunuz ama sürpriz olacak bu teklifler size. Kendinizi çabuk adapte edebileceğiniz bu yeni ve heyecan verecek işbirliklerine pek düşünmeden evet deyin derim. Zaten artık kabuğunuza sığmamaya başlıyorsunuz. Eski dönemlerin negatif etkilerini üzerinizden sıyırıp atacak, insanları ataklığınızla şaşırtacaksınız.
Kimi Yaylar ise, devam eden işlerinde bir tamamlama, bir sonlanmaya yaklaşmış durumda, önlerinde yeni heyecanlar, ellerinde eksi işle sabırsızlanacaklar iyice, çünkü yıldızlar sizi de ön plana atacak, sahne sürecek adeta.
Tutulmalar nasıl etkiler sizi diye merak ediyorsunuzdur..
Yayda gerçekleşecek ay tutulması sizi duygusal olarak biraz köşeye sıkıştıran bazı durumlar getirebilir. Bir konuda karar vermek sizi zorlayacak, biraz çaresiz kalacaksınız gibi. ama ertesi günü Venüs tutulması size nasıl bir karar vermeniz gerektiğiniz gösterecek gibi. Yani, anladığım kadarıyla, iyi anlamda, hayır diyemeyeceğiniz bir iş teklifiyle karşılaşacaksınız ama bitmeyen de işler var, bu ikilem zorlasa da, hayır diyemeyeceksiniz. Öte yandan, hayır diyemeyeceğiniz işin de pürüzleri çıkacak gibi. Bunları aşmanız biraz zaman alacak, ama emin olun yeni teklifler, yeni enerjiler size artık yeni kapılardan girmenizin zamanının geldiğini söylüyor.
İkizler yıldızları size bu yıl uzun seyahatler, yurt dışı gezileri getirebilir. İşbirliklerinin getireceği seyahatler gibi. Kiminiz de, tabi bulunduğunuz kentte bol bol ortamlara gireceksiniz. Yani popülerliğinizin de yükseleceği bir sürece giriyorsunuz. Onu bunu, geçmişi bir kenara bırakacaksınız, keyfinizi yerine getiren girişimler, ortamlarla canlanacaksınız.
Yayların neden şanslı burç olduğunu gösteren bazı tecrübelere hazır olun derim. İkizlerde bir Jüpiter zayıf konumda sayılır klasik Astrolojide, yani bazı konularda rakiplerinizin zayıf olması adeta sizin bir şansınız sanki. Bunu bu aydan itibaren tecrübe ederek siz de anlarsınız. Ama bu şansınıza güvenerek rahatlığa vurmayın işi derim. Yıldızların getireceği şanslı fırsat kapılarından içeri girin derim ve değerlendirin.
Kiminiz bu ay bir okulu bitirecek, akabinde işe gireceksiniz.
İş görüşmeleri var Yaylara. Hem beklemediğiniz kadar güzel, fırsatları da beraberinde getirecek iş görüşmeleri olabilir.
Kafanızda bir yerleşme planı var, bir yere yerleşmek düşüncesi var sanki. Ancak kiminiz iş vesilesiyle, kiminiz de sanki aşk vesilesiyle gidersiniz bir yerlere.
Aşka bakarsak, aşk enteresan görünmekte. Aşkta sürpriz bekleyin derim. Aşık olmak zamanı sizin için. Kiminiz bu ay yeni kişi ile tanışacak, bunun için randevu yapacak gibi. Kiminiz var olan veya eski sevgiliyle görüşeceksiniz gibi. Bu sene, bu aydan itibaren Yaylar sürpriz evlilik yapma sırası sizde anlaşılan. Hatta bu ay bazı Yaylar evlilik teklifi alabilir. Enteresan bir ay sizin için.
Tutulmalar ilişkideki gerçeklerinizle sizi karşılaştıracak gibi. Tutulmaların ve Venüs retrosunun akabinde, var olan ilişki ya ciddi boyut alır ya da biter gibi geliyor bana. ancak bunun için yine de Ağustos ayına kadar olan süreyi opsiyon olarak bırakıyorum sizin için. Aşkta karar vermek, net bir şekilde durumun ortaya çıkması gelecek ay gerçekleşir gibi.

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )
İkizlerdeki yıldız yığılması sizin 6.evinizde gerçekleşiyor. Bu ay İkizler-Yay burcu eksenli tutulmalar ise sizin 6.ve 12.evlerinizde gerçekleşecek.
İşte istediğiniz bazı beklentileriniz bu ay olabilir. kiminiz yeni iş başvurusu düşünüyorsunuz sanırım, hatta iş görüşmesi yapacaksınız, ve bunun sonucu olumlu olabilir.
Uzun zamandır emek verdiğiniz, çabaladığınız veya uğraştığınız bir konuda şartlar sanki dengeye oturuyor gibi. Yani sizin de beklentilerinizi yerine getirecek gelişmeler olabilir. Özellikle yasal, resmi veya ciddi bir konuda.
Bu ay bir konuyu kapatmak veya tamamlamak üzere sanki önemli gelişmeler var gibi. yalnız ailede veya geniş akraba arasında işleri biraz aksatacak bir sağlık sorunu olabilir. Bu büyük bir sorun olmamakla beraber gecikmeler yaratacak gibi.
Jüpiter 11 Haziranda sizin 6.evinize İkizler burcuna girecek. Bundan önce dost boğa burcundan çıkarken size bu senenin kalan şanslarını da bırakıp öyle İkizlere geçer. Kiminiz evi taşıyacak, daha rahat edeceğiniz, daha kaliteli bulduğunuz bir semte vs taşınmak isteyeceksiniz, kiminiz işte gelişecek değişiklerle hayatı daha düzene girecek gibi. Yani birileri işte ayrılabilir, başkası gelebilir. Giden siz mi olursunuz acaba diye bakarsam, işle alakalı henüz bir mekan değişimi olacağını tahmin etmiyorum en azından bu ay.
Mars dost burç Başakta iken gelecek ayın başına kadar, uzaklardan beklediğiniz haber gelebilir. Sanki kiminiz de ev, yaşadığınız mekanda bir şekilde sıkılmış olabilirsiniz, belki de bu sebepten yer, mekan, kent değişimi söz konusu olabilir. Yavaş gelişse de bu konu, az kalmış, gelecek ayın başında sanırım taşınma pat diye gündeme gelir. Çünkü olası pürüzler ancak o zaman düzeltilebilir.
Bu ayın İkizler yıldızları gerçekten sizi bir çıkmazdan kurtarmak için biçilmiş kaftan gibi. Bunu iyi değerlendirin derim. İşinizle, kariyerle, yaşadığınız mekanla, iş yerinde yaşadığınız sorunla alakalı şeyleri çözmeniz, hatta sorundan sıyrılıp çıkmanız için size adeta kapı açıyor İkizler yıldızları. Sizin öz yıldızınız Satürn’le de güzel işbirliği içinde olacak aynı yıldızlar. Bu beklentilerinizi karşılayacak sonuçlar alabileceksiniz demektir.
Resmi kağıt, haber bekleyenler bu ay alacaklardır. Yoğun olarak resmi işlerle meşgulsunuz zaten.
Bu ay resmi başvuru düşünenler varsa, ayın ilk 10 günü biraz çalkantılı olsa da, yapsın derim ama en azından 4’ından önce veya 7’sinden sonra diyeyim daha uygun.
Ayın 4’inde Yayda gerçekleşecek Ay Tutulması ruhsal olarak sizi bunaltacaktır, bu arada bir sağlık sıkıntınız varsa, doktora başvurun derim, tedavi için İkizler yıldızları destek vermekte, hatta küçük bir operasyon kararı da alınabilir, bence sorunu çözmek adına gayet iyi olabilir. Tutulma günleri haricinde olabilirsiniz. Tabi özellikle ay sonu daha uygun olur.
Bu ay sizi özetle, bir işin sonucuna yaklaşırken görüyorum ve karşılıklı sağduyu hakim olursa bir anlaşma, sizi rahatlatan bir sonuca ulaşabilirsiniz. Venüs adeta sizi ciddi hatalardan da korumak için İkizlere gelmiş, uzun süre kalmak üzere gibi. yıldızlar bazı özel pozisyonları boşuna yapmıyor sanki dedirten bir kanıt daha.. Yani güzelim çabalarınızın boşa gitmemesi için adete hem size sağduyu ve akıllı çözümlere yönelme verirken, hani emeklerin ödülünü de vermek ister gibiler Satürn ve Venüs.
Ay sonunda öncü burçlarda, yani sizin burç Oğlak, Yengeç, Terazi ve Koçta hafif bir kitlenme açısı oluşur. Bunu büyütmeyin derim, olayları kitleyen olmayın derim. Çünkü Venüs ve Satürn sizi düşünürken, yılların emeklerini yakmamanızı, bunun ödülünü vermek isterken, siz siz olun siz Oğlaklara has akıl ve uzak görüşlü, uzun soluklu kararlarınızdan, olgun tavrınızdan vazgeçmeyin.
Bu dediğim aşk için de geçerli. Gerçekten siz Oğlaklara yerleşim var, daha huzurlu, ve sanki sevgili/eşle beraber daha mutlu yaşamak adına bir yerleşim planınız var ve bunu artık bu ay eyleme döküyorsunuz, Jüpiter İkizlere geçince, yeni gündelik yaşantınızın adımlarını atıyorsunuz.
Artık sanki biraz daha fazla kendinizle ilgilenmek, daha kaliteli, daha kendi heveslerinizle meşgul, daha huzurlu bir hayatın düzenini tercih ediyorsunuz.
Demem o ki, uzun emeklerinizi birkaç küçük krize kurban etmeyin, öz yıldızınız Satürn’ün, yani “aklın” sesini dinleyin. Plütonik dönemi esnek, yeniliğe açık, kendinizi hayata açarak, yumuşak yaşayın derim. Aşırı zorlamak ters teper. Satürn’ü dinlerseniz, kazanan siz olursunuz o zaman.

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )
Sevgili Kovalar, siz de yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz, özellikle son 2 senede vermiş olduğunuz mücadelenin, çabalarınızın. Satürn sizin 2. yıldızınızdır, çabalarınızın karşılığını mutlaka verecektir emin olun.
Bu ay bence dikkat etmeniz gereken tek yıldız Mars. Mars Kasımdam beri sizi hem maddi konuda, hem bazı olası sağlıkla ilgili rahatsızlıklar konusunda, veya para konusunda sıkmakta. Kiminizi ise cinsel kökenli sorunlar konusunda sıkmakta veya genital konularda olabilir. Mars’a gelecek ayın başlarına kadar katlanacaksınız, yapacak bir şey yok, hem zaten alışmışsınızdır, onu idare etmeye başlamışsınızdır.
Sizi sıkan tüm konuları askıya alın veya aldırmamayı öğrenin, Mars insanı gerçekten sıkar ruhsal olarak, ayrıca agresif, istekleri de yükselten bir yanı olduğu için, sizi huzursuz edebilir fakat bunları akıl, sağduyu merkezli yaklaşırsanız, Mars sizi sıkmayı bırakır. Hayatın gitmeyen yanlarını olduğu gibi alın derim.
Bu arada, Mars aynı zamanda alacak, verecek, borç evinde, bu konularda dikkatli olun derim, İkizler yıldızları sevdiğiniz ve tanıdığınız birinin, bu bir yakınınız olabilir, para konusu devreye girince, aranızda sorun oluşabileceğini söylüyor.
Öte yandan, uzaklardan, resmi yerlerden, iş görüşmelerinden maddi beklentileri olanlar için güzel bir ay olacak gibi.
Dost burç İkizlerde biriken yıldızlar olsun, diğer bir dost burç terazideki Satürn olsun size bu ay inanılmaz destek çıkacaklar. Kimi Kovalar mesleklerinde bir ödülle onurlandırılabilir, kimi Kovalar işle alakalı çok şanslı bir haber alabilir, kiminize de piyango vurabilir diyeceğim ama Satürn ve Mars bu konuda engel, fakat gerçekten içinde şansın etkin olduğu güzel maddi-manevi gelişmeler getirecek, teklifler bekleyin derim.
Yasalarla meşgul olanlara da sanırım güzel haber ay sonlarında gelir. Uzun zamandır beklediğiniz bir davanız sonlanabilir.
Evet, 11 Haziranda şans yıldızı dost burç İkizlere sizin 5.evinize geçtikten sonra, istediğiniz, gönlünüzden geçen bir yere yerleşme sırası sizde. Bu beklediğinizden erken de gelişebilir, Mars gelecek ay sizi taşınmaya sevk edebilir mesela.
Taşınma düşünmeyen Kovalara gelirsek, bu aydan itibaren daha lüks yaşamak adına gelen paralarla da kesenin ağzını açıyorsunuz, lüks harcamalar var size. Ancak Marsın pozisyonu astarı bezinden pahalı harcama yaptırabilir size, en iyisi gelecek ayı beklemektir bazı konularda. Kiminiz araba vs almak isteyebilirsiniz. Neden olmasın, evet, ama dediğim gibi akıllı araştırma yapın, kazıklanma riski olmasın derim.
Kimi Kovalar ise, çocuklarıyla alakalı mutluluk yaşayacak gibi. çocuğunun bir başarısı veya bir konuda sorunlarının geride kalması sizi mutlu edecektir.
Bir resmi yazıya imza atmak sizde de var, Venüs retrosunda ve tutulmalar zamanında en azından ayın ilk 10 gününde dikkatli olun derim, hatta en azından ayın 6’ından sonra resmi imzaları atın derim. En uygun zaman ay sonu gibi görünse de, dikkatli gitmeniz kaydıyla neden olmasın.
Şanslı bir döneme giriyorsunuz. Aşkta da şanslı döneme giriyorsunuz. Olan ilişkinizi daha canlı, aktif, daha beklentilerinize uygun yaşamak için uygun zemin oluşmaya başlamış.
İlişkisinde sorun yaşayanlar ise, tutulmalardan etkilenebilir. Tutulmalar ya bir sorun yaşatır ya da bazı gereksiz alınganlıklar yaşatabilir. Sonuçta, siz ilişkinizi daha net görebileceksiniz ardından, sorunları da net göreceksiniz. Çözebilirseniz çözün derim. Sanırım gelecek aydan itibaren iyi gitmeyen bir ilişki yerini bir başkasına bırakabilir. Şayet düzeltirseniz, o zaman gelecek ay birlikte bir tatil planı yapabilirsiniz.
Yeni aşk bekleyenler için, uygun zaman ay sonu diyebilirim. Aşk var genelde Kovalara.

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart )
Evde değişiklik var sevgili Balıklar size! İkizler yıldızları sizin yuva evinize yerleşerek, adeta yuvanızda, ailede sizi yerinizden kıpırdatacak gelişmeleri getiriyor hemen ayın başlarında hem de.
Tabii ayın 19’unda İkizlerde doğan Yeni ay asıl hareketliliği artıran etkiyi verir. Aslında size epeydir gördüğüm emlak, ev olayını belki de çözebileceğiniz zaman 19 Haziran ve sonrası olabilir kanımca.
Size öyle veya böyle evde hareket, kiminize taşınma, kiminize evde insanları ağırlama, kiminize eve işi taşıma, kiminize de sanki işinizde konumunuzu daha iyi belirleyen gelişmeler var gibi.
Yaşlı bir yakını olan Balıklar sanırım yakınınızla ilgileneceksiniz. Sanırım aileden birine bir tedavi gerekebilecek gibi. Küçük bir operasyon veya evde tedavi gerekebilir.
Siz de sağlınızla ilgilenin derim, yoğun çalışmalar, ayrıca Satürn’ün sağlınızla ilgilenmenizi istediği evde olması sizin de sağlığınıza daha özen göstermeniz gerektiğiniz vurguluyor. Bu konuda tutulmalar günlerinden sonra güzel çözümler gelebilir.
Sıra dışı işe niyet edenler var sanırım aranızda, astroloji, occult konular gibi. Kiminiz de, başka konularda işe yenilik katan, işi daha sürprizli kılan, öte yandan sonu da sürprizli olan işler bunlar. Bu tür işler sizin için gayet uygun olmakla beraber, bu ayın ilk yarısından sonra Jüpiter İkizlere geçtikten sonra aşırı sürprizlere karşı dikkatli olalım derim. Sanırım bu konuda sonbahara kadar benzer tempoda gitmeniz lazım, ve kafanızdaki planları diğer yandan adım adım oluşturmanız lazım. Akıllı, tecrübelerden yola çıkan planlar. Bu şekilde başarıyla giderseniz arkası daha iyi gelir. Ama dediğim gibi bu ay aşırı risklere dalmayın derim.
Para ve iş konusunda bir ayın 6-7si gibi, bir de, ayın son günlerinde hafif krizli gelişmeler olabilir. İşleri şansa bırakmayın derim. Güneş ay sonlarında dost Yengeç burcuna geçiyor, size mutlaka destek verecektir ancak, risk konusunda gökyüzü ayın sonunda çok uygun değil.
Aşka bakalım, aşkta ilişkisi olanlara evlilik var. kiminiz senenin başlarında evlendiniz, kiminiz ise Jüpiter’in yuva evine gelmesini bekledi, işte Jüpiter bu aydan itibaren yuva evinizde. Bu ay ayın sonuna kadar uygun değil evlilik ama, ay sonundan itibaren olabilir. Bana sorarsanız gelecek ay veya daha sonrası uygun. Yani Mars’ın başaktan çıkması daha iyi olur evliliğiniz için derim. Ve Venüsün biraz daha ilerleyip Satürn’le güzel açı yapması iyi olur.
Aşk arayanlar varsa, ay sonunu beklesin derim. Hem aşkta ne istediğinizi daha iyi anlarsınız, hem bazı sorunlu dönemi de geride bırakıp aşka odaklanırsınız.
Jüpiter İkizlere yerleştikten sonra dikkatinizi eve, yuvayı geliştirmeye, yuvada değişikliğe veriyorsunuz.
 
Top