2012-DGS Sınava Giriş Belgeleri

Paradoks

... Elif ...
Özel üye
15 Temmuz 2012 tarihinde yapılacak olan 2012-DGS’ye başvuran adayların, sınavlara girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.


2012 Dikey Geçiş Sınavı (DGS): Sınava Giriş Belgelerinin Edinilmesi

Adaylar sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgelerini, TC Kimlik Numarası ve şifreleri ile 6 Temmuz 2012 günü saat 16.00’dan itibaren ÖSYM’nin internet adresinden edineceklerdir. Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile adayın fotoğrafı bulunacaktır. Sınava Giriş Belgeleri adayların adreslerine ayrıca gönderilmeyecektir.

Adaylar internetten edinecekleri bu belgelerinin renkli ya da siyah-beyaz çıktılarını sınavda yanlarında bulundurmak zorundadır. Ancak belgenin arka yüzünde herhangi bir yazı, resim, işaret vb. bulunmamalıdır. Sınava Giriş Belgesinin arka yüzünde herhangi bir yazı, resim, işaret vb. bulunan adayın sınavı geçersiz sayılacaktır.Sınava Giriş Belgesiyanında olmayan adaylar sınava alınmayacaktır. Adayların sınava girecekleri binaları sınav gününden önce görmeleri yararlarına olacaktır.

Fotoğraflı ve onaylı özel kimlik belgesi olarak sadece nüfus cüzdanı veya pasaport kabul edilecektir. Nüfus cüzdanında soğuk damga basılı olmalı, adayın güncel bir fotoğrafı ve T.C. Kimlik Numarası bulunmalı, pasaportun süresi geçerli olmalıdır. Üzerinde soğuk damga, güncel bir fotoğraf veya T.C. Kimlik Numarası bulunmayan nüfus cüzdanları ile geçerlilik süresi bitmiş pasaport kabul edilmeyecektir. Özel kimlik belgesi olarak nüfus cüzdanını veya pasaportunu sınav günü yanında bulundurmayan aday, gerekçesi ne olursa olsun sınava alınmayacak; sınava alınsa bile sınavı geçersiz sayılacaktır.
 
Top