• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

2012-2013 Sonbahar-Kış Modası

Papatya

V.I.P
V.I.P


Kasım ayı ile birlikte soğuklar iyice hissedilmeye başladı. Dolaptaki yazlıkların yerini kışlıklar aldı.

Peki, kışlıklarınızın içerisinde 2012 – 2013 sezonunun trend parçaları yer alıyor mu?

2012 - 2013 Sonbahar/Kış sezonu tabiri caizse karışık baharatlar gibi. Yok yok! Militerden deriye, kadifeden takım elbiseye, dantelden baroklara, peplumlar, siyah-beyaz zıtlıkları, yakalar, zımbalar...

Anlayacağınız bu sezon bizlere tüm trendleri bir arada sunuyor. Siz moda sever bayanlar da bu trendlerden geri kalmak istemiyorsanız yazıyı dikkatli okuyun derim.

Bu kış bayanlar için zımbalar, deriler, askeri desenler ve barok moda olacak. Şimdiden cadde ve sokaklarda etkilerini görür gibiyiz. Ancak 2012 – 2013 kışı için öyle bir trend var ki o her yerde, her zaman gözdemiz olacak. BORDO!

İSTİLACI BORDO

Kış aylarının soğukluğunu bordonun sıcaklığı ile hissetmeyeceğiz. Hatta bordonun tonları da diyebiliriz. Özel gecelerde ve günlük hayatta bordo bizlere eşlik edecek. Baştan aşağı bordoyu tercih etmeniz sizi günün yıldızı yapacak. Ayrıca bordo rengi rujunuz yoksa hemen bir tane edinmenizi öneririm.

MASKÜLEN MİLİTER

Militer akım dört bir yanımızı sarmış durumda. Bu kış tabiri caizse sokaklar askeri birliklere dönüşecek. Asker yeşili ve kamuflaj desenler ağırlıklı kullanılacak. Hit parçalar ise parka, ceket, ayakkabı ve çanta. Metal detayları olan parçaları da es geçmeyin!

stilmilitari_450.jpg


YAKALAR TAKILIYOR

Bu sezonun bir diğer hit parçası yakalar. Bu parçaları mağazalardan edinebileceğiniz gibi, kendinizde kolaylıkla yapabilirsiniz. Alacağınız keçe ve süsleme yapacağınız birkaç boncuk ya da zımbayla tarzınızı ortaya koyup şehirde gezebilirsiniz. Bizim önerimiz yakaları straplezlerle kullanmanız.

BAROK GERİ DÖNÜYOR


Hangi bayan gösterişi sevmez ki? Bu kış barok parçalarla gösterişinizi, asaletinizi, zarafetinizi ikiye katlıyor olacak, yalnızca gece değil, günün her saatinde kullanabileceksiniz. Barok şıklığınızı kadife, dantel, ipek gibi lüksü çağrıştıran bütün parçalarla kombinleyebilirsiniz.

stilbarok_450.jpg


DERİNİN İHTİŞAMI

Deri birkaç sezondur hakimiyetini sürdürüyor. Bu kışta öyle. Tek fark baştan aşağı deri olmanız. Deri ceket altına giyeceğiniz deri bir pantolonla modayı yakından takip ettiğinizi gösterebilir, feminen yönünüzü ortaya çıkarabilirsiniz.

stilderi_450.jpg


YAĞMUR MALKOÇ

 
Top