2011 Sonbahar oje renkleri

BeReNN

Alyam?
Özel üye
2011 Sonbaharının oje renkleri

Cıvıl cıvıl tırnaklar ve sıcacık renklerle bu yazı geçirdik. Turuncular, sarılar ve pembeler gibi neon renklerin yanı sıra, klasik beyaz ve bej ojelerde çok popülerdi... Peki, sonbaharda hangi renklerin popüler olacağını merak ediyor musunuz?

Havaların serinlemeye başlamasıyla beraber, her şeyde olduğu gibi, makyajda da koyu renkler daha popüler olmaya başlayacak. Şarap renkleri ve toprak renklerinin yanı sıra, sedefli, yanar dönerli renkler de çok popüler. Birçok oje markası, birbirine çok benzeyen renklerde ürünler sürmüş piyasaya... Dolayısı ile aradığınız rengi mutlaka bir yerlerde bulabileceksiniz...

Vişne çürüğü ve şarap renkleri kış sezonunun en popüler renklerinden. Gerçi biz bu renklere yabancı değiliz, 2010'un en popüler renkleri arasında bu tonlar da vardı.

Gösterişi çok sevmeyen ama yine de dikkat çekici olmak isteyen kadınlar için koyu pembe renkleri bu bahar hayat kurtarıcı olacak. Özellikle beyaz tenli kadınlara çok yakışacak.

Gece mavileri ve lacivertler bizim en çok beğendiğimiz renklerden. Hem matları, hem de sedeflileri var. Fakat bu renkleri kullanmak istiyorsanız, mutlaka manikür yapmayı ihmal etmeyin.

Metalik renkler tabii ki bu sezon da çok popüler. Metalik griler her zamanki gibi harika, bu sezon bir de parlakları var üstelik.

Okyanusu sever misiniz? Cevabınız evet ise, bu renkleri çok seveceksiniz.

Modada ve güzellikte militar akımdan hiç vazgeçecekmişiz gibi görünmüyor.

Sezonun belki de en dikkat çekici rengi bu, zeytin yeşili tonları, üstelik de sedefli.

Lilayı ve tonlarını nasıl unutabiliriz ki?

Bej ve pudra renkleri yine çok popüler

Soğuk günlerde sıcak renkler de var tabii. Turuncu ojeleri sevdiyseniz, bu bronz tonlara bayılacaksınız.
 
Top