• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

2011 Diyanet Umre Fiyatları

Suskun

V.I.P
V.I.P
2011 Diyanet Umre Fiyatları

Bu yıl diyanetin umre fiyatları aşağıdaki afişteki gibiydi. 2011 yılında Diyanet İşleri umre fiyatlarını açıkladığı andan itibaren bu başlıktan veya diyanetin Hac Dairesi Başkanlığı Sayfasından takip edebilirsiniz.

UMRE KAYDI İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR


1) Banka dekontu (umre ücreti).
2) 3 Adet vesikalık resim.
3) Nüfus Cüzdanının arkalı önlü fotokopisi.
4) Aşı kartı.
5) Pasaport (gidiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli).
Anne veya baba pasaportuna kayıtlı çocukların, Emniyet Müdürlüğü tarafından fotoğraflarının pasaporta mühürlü olarak işlenmesi.

6) 45 Yaşın Altında Olup, Umreye Mahremiyle Gidecek Bayanlar İçin:
a) Eşi ile gidenler için Nüfus Müdürlüğünden alınan ”Nüfus kayıt örneği” aslı veya evlilik cüzdan fotokopileri.
b) Evli ise eşinden, bekâr ise babasından umreye gidebileceğine dair noterden alacakları muvafakat name’nin aslı. ( baba yoksa diğer erkek aile bireyleri )
c) Yalnız giden bayana mahrem olacak şahsın ( Baba / Kardeş / Amca / Dayı / Yeğen / Dede / Kayınbaba / Damat ) vereceği noter tasdikli taahhütname’nin aslı.


MUVAFAKATNAME ÖRNEĞİ:
Ben .................. eşim ................... Umre amacı ile Suudi Arabistan’a ( babası / oğlu / yeğeni / amcası / dayısı / kayınbabası ) .......................ile gidip gelmesine muvafakat ediyorum.

TAAHHÜTNAME ÖRNEĞİ:
Ben ................... (annem / halam / teyzem / yeğenim / kayınvalidem / gelinim )......................'ı beraberimde Umre amacı ile Suudi Arabistan’a götürüp getireceğimi ve her türlü masraflarını karşılayacağımı beyan ve taahhüt ederim.

Dipnot
ÖNEMLİ NOT:

1) 8 yaş altı çocuklar ancak baba veya anneden birisi ile birlikte umreye gidebilirler.

2) 8 – 17 yaş arası çocuklar anne, baba veya birinci derecede akrabayla umreye gidebilirler.

3) Babasının refakatinde umreye gidecek olan çocukların Nüfus Müdürlüğünden alınan “Nüfus Kayıt Örneği” aslı gerekmektedir.
 
Top