Beşiktaş "2008-2009’da kulübün mali açıdan kötüye gittiğini söyleyenlerin içinde..."

Sentinus

Tengri biz menen!
Özel üye
Beşiktaş Kulübü'nün 2008 yılında yapılan yıllık olağan idari ve mali genel kurulunda, Yıldırım Demirören başkanlığındaki yönetim kurulunun ibrası mahkeme kararıyla iptal edilmişti.

Yıldırım Demirören yönetiminin ibrasının iptaliyle sonuçlanan bu Fulya Davası ise Fikret Orman Başkanlığındaki Beşiktaş yönetimi tarafından temyize götürüldü.

Beşiktaş Kulübü Divan Üyesi Atıf Keçeci, konu ile ilgili HABER1903’e açıklamalarda bulundu.

Keçeci, HABER1903’e yaptığı açıklamada;

-YÖNETİMİN CAMİAYI BİLGİLENDİRMEK ADINA BU KARARI AÇIKLAMASI LAZIM-

2008-2009 yılında kulübün mali açıdan kötüye gittiğini söyleyenlerin içinde Fikret Orman’ın da olduğunu dile getiren Atıf Keçeci; “Bu kararı verenlerin düşüncesi önemli. İbrasızlık oylarının bir tanesi de bana ait. İlk ibrasızlıkta 5 kişiydik. Sonra 250 derken 340’a yükseldi. Temyiz edilmeseydi ne olurdu, temyiz edildi ne olacak? Şu anda kulübü idare edenlerin bir tasarrufu. Kararı onlar vermiştir. 2008-2009’da kulübün mali açıdan kötüye gittiğini söyleyenlerin içinde şimdiki başkan Fikret Orman da vardı. Ancak prosedür olarak açık vermemek için temyize gidilmiş olabilir. “Karşı tarafı korumak için yapılmıştır” gibi bir düşünce de insanların kafasında oluşabilir. Bu da çok doğaldır. Bunu temyize giden yönetimin camiayı bilgilendirmek adına bu kararı açıklaması lazım” dedi.

-BUGÜN YİNE AYNI DÜŞÜNCEDEYİM-

2008 senesinde ibra etmediğini ve o zamanki düşünceleri bugün de taşıdığını belirten Keçeci; “Beşiktaş camiası hiçbir zaman topyekün bu işin karşısında olmadı. İbrasızlık konusunda kongrede bizlere destek verilmedi. Şimdi temyiz edilmesinin iyi olduğunu söyleyenler, o tarihte bizle birlikte ibrasızlık oyu vermeyenlerdir. Onlar sayısal olarak daha fazla. O gün bize destek vermediler, bugün temyize gidilmesinden mutluluk duymuştur. Biz dava adamıysak o tarihte bir mücadele ettik ve bugün yine aynı düşüncedeyim. Bu kulüpte 1981 senesinde bir düğün salonunda yapılmış kongrede 5 kişi ibrasızlık oyu verdik. O tarihte Beşiktaş, kayyuma gidiyordu. Tefeciye borcu vardı ve kayyuma gitmesin diye ibra etmemek suretiyle mahkemeye taşıdık ve o tarihte Beşiktaş’ın istikbali ile ilgili 5 kişi önemli bir karar vermiştik. Benim ibrasızlık olayını değerlendirmem 2008’de değil, 1981 senesinde de var. 2008 senesindeki düşünceleri, aynen bugün de taşıyorum. Beşiktaş, yanlış yönetilmemeli. Kişisel borçlanma olayı inşallah önümüzdeki zamanlarda çıkar da yöneticiler böyle rahat bir şekilde kulüpleri borçlandırmak suretiyle yönetmek lüksünden çekilirler. Bu şekilde bundan sonra hiç olmazsa borçlanmayı daha dikkatli yaparlar” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
 
Top