20 Adet ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması

Birçok sosyal medya kullanıcısı fotoğraflarını paylaşmadan önce düzenleme ihtiyacı duyuyor. Bu nedenle fotoğraf düzenleme uygulamaları vazgeçilmez hale geliyor. İşte son zamanların en iyi 20 ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması...

1. Snapseed​


Google tarafından geliştirilen Snapseed uygulamasının basit arayüzü sayesinde fotoğraflarınıza benzersiz efektler uygulayabilirsiniz. Bu program ile fotoğraflarınızı geliştirebilirsiniz. Dijital filtreler uyguladığınız fotoğraflarınızı sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz.

2. Platoverse​


Duran fotoğrafları hareketlendirmeye yarayan uygulama Platoverse ile fotoğraflarınız farklı bir boyu kazanacak.

3. Enlight Photofox​


Geçtiğimiz seneki Apple Tasarım Ödülünün sahibi olan Enlight uygulaması sizlere alışılmışın dışında efektler sunacak.

4. VSCO CAM​


VSCO CAM uygulaması ile birlikte fotoğraf düzenlemenin haricinde video düzenlemesi de yapabiliyorsunuz. Aklınıza gelebilecek çoğu efekti sunabilen uygulamayı ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

5. Polarr Photo Editor​


Polarr Photo Editor diğer uygulamalara göre daha karmaşık bir arayüzüne sahip olsa da birkaç kullanımda alışacaksınız ve fotoğraflarınız üzerinde ince ayarlar yapabileceksiniz.

6. Prisma​


Prisma uygulaması sayesinde fotoğraflarınıza sanatsal efektler verebilirsiniz.

7. Adobe Photoshop Express​


Adobe tarafından geliştirilen Photoshop Express temel seviyedeki tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak. Adobe Photoshop Express, mobil aygıtınız için bir fotoğraf düzenleyici uygulamasıdır. Fotoğraflarınızı düzenleyebilir, uygulamada hızlıca kolajlar oluşturabilirsiniz.

8. AutoDesk Pixlr​


AutoDesk Pixlr fotoğraf üzerinde yapmak istediğiniz işlemi hızlı ve kolay bir şekilde sunabiliyor.

9. Facetune​


Facetune uygulaması diş beyazlatma deri pürüzsüzleştirme yüz şeklinde değişiklik yapma özellikleri ile selfielerinizi güzelleştirmenize olanak sağlıyor.

10. Camera+ 2​


Temel seviyedeki ihtiyaçlarınıza ek olarak ileri seviye efektleri de sunan Camera+ 2 derinlik algısı ve Macro modu özellikleriyle dikkat çekiyor.

11. Photo Editor by Aviary​


Temel seviyedeki ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayacak olan uygulamanın basit arayüzü ile işlemlerinizi çabucak gerçekleştirebileceksiniz.

12. YouCam Perfect​


Sanal makyaj ve saç rengi değiştirme gibi efektlere sahip olan YouCam Perfect ile birlikte ve fiziğiniz üzerinde inceltmeler yapabilirsiniz.

13. Warmlight​


Fotoğraflarınızın renklerini başarılı bir şekilde değiştirebilen uygulama canlı efektler sunuyor. Aynı zamanda akıllı Odak ve pozlama kontrolü gibi özellikleri manuel olarak ayarlayabiliyorsunuz.

14. Darkroom​


İşlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlayacak uygulamanın en dikkat çekici özelliği ise düzenlemelerin kopyalanarak başka bir fotoğrafta da uygulanabiliyor olması.

15. A Color Story​


A Color Story temel ihtiyaçların yanı sıra ışık ayarlarında da oldukça detayları düzenlemeler yapmanıza olanak sağlıyor.

16. LightX​


Çok sayıda düzenleme aracına sahip olan uygulama fotoğraf üzerinde yapmak istediğiniz efektleri hızlı ve kolay bir şekilde sunabilecek.

17. Pro HDR X​


Özellikle canlı efektler ve HDR gibi efektlerde iddialı olan uygulama diğer özellikleri de yeteri kadar sunabiliyor.

18. Lens Distortions​


Fotoğraflara doğal bir görünüm vermek için güneş ışığı ve mercek parlaması efektleri ekleyebilmenize olanak sağlayan uygulama beraberinde birçok efekt ile geliyor.

19. Superimpose​


Fotoğrafınızı istediğiniz gibi kesip başka bir fotoğrafın üstüne koymanızı sağlayan uygulama ile tasarımlarınızı çevrimiçi bir şekilde paylaşabilirsiniz

20. Phonto​


Fotoğraflarınızın üzerine yazı ekleyebilmenize olanak sağlayan uygulama ile yazılarınızın şeklini ve rengini değiştirebilirsiniz.
 
Top