• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

16.09.2011 Burç Yorumu - Kova

Güneş Gazetesi Kova Burcu Günlük Falı

Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.



Hürriyet Gazetesi Kova Burcu Günlük Falı

Nedense rahat yaşama isteği bu dönemde iyice ortaya çıkacak ve size bazı sorunlar yaratacaktır. Bir konuda başarısızlık ve ihtilaflar sizi yıldırmasın öte yandan bir haber mutluluk hislerinizi yoğunlaştıracak. Genelde her şeyden memnunluk duyuyorsunuz ve yardım severlilik hislerinizin kabarıyor. Mantıklı olduğunuz kadar çevrenizdeki olaylara hemen uyum sağlamanız, özellikle bunu düşüncelerinizde uygulamanız etrafınızdaki insanlardan olumlu eleştiriler almanızı sağlıyor. Düşündüklerinizin gerçekleşmemesi sizi telaşlandırmasın kendinizi sakinleştirebilecek birşeyler bulmaya gayret etmelisiniz.



Takvim Gazetesi Kova Burcu Günlük Falı

Her konuda sistemli hareket ediyorsunuz. Akılcı yaklaşımlarınızla yeni dostlar edinerek yeni işlere kalkışıyorsunuz. Acele hareket ederek işlerinizi bozmayın.
 

Top