• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

16.09.2011 Burç Yorumu - Aslan

Güneş Gazetesi Aslan Burcu Günlük Falı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.



Hürriyet Gazetesi Aslan Burcu Günlük Falı

7 Eylül tarihi kadınlarla ilişki için çok uygun fırsatınız olursa veya çıkarsa. Tabii ki bu dönemdeki şansın da yardımı ile fazla büyük zorluklarla karşılaşmayacaksınız.Çevrenizdeki değişimlerin yanı sıra bu dönemde kişisel değişiklikler de öne çıkacaktır. Bu dönemde hayalciliğiniz ve fantazileriniz oldukça yoğun. Sizin gibi özgürlüğüne düşkün biri için, bağımlılık bazen sıkıcı olacaktır. Fakat aranızdaki ilişkilere zarar vermeden bu durumun hallolmasına çalışmalısınız. Bu tutumunuz nispeten aranızdaki sorunların ortadan kalkmasına yardımcı olabilir.



Takvim Gazetesi Aslan Burcu Günlük Falı

Finansal açıdan kârlı bir gündesiniz. Her zaman olduğu gibi yarın endişelerinizi yok ediyorsunuz. Çevrenizde bu durumunuzdan yararlanmak isteyenler olacak.
 

Top