15 bin TL’ye sıfır otomobil Türkiye'ye geliyor

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Hindistanlı motosiklet şirketlerinden biri olan Bajaj, Türkiye’de Kuralkan Holding çatısı altında dört kişilik aracı Qute’yi Hindistan’dan önce Türkiye’deki otomobil tutkunlarıyla buluşturacak.

DAjavAS.jpg


Büyük arabaların aksine sadece motosiklet motoruyla çalışan aracın Türkiye’deki satış fiyatının ise 15 bin lira olacağı tahmin ediliyor.

DÜNYADA İLK KEZ TÜRKİYE'DE
Türkiye'de Kuralkan Holding çatısı altında temsil edilen ve dünyanın sayılı motosiklet üretici markalarından biri olan Hintli Bajaj'ın 4 tekerlekli 4 kişilik yeni aracı (Quadricycle-motosiklet motoruyla çalışan dört tekerlekli küçük taşıt) Qute 15 bin lira fiyat etiketiyle Hindistan'dan bile daha önce dünyada ilk kez Türkiye'de satışa sunuluyor. Motosiklet olarak Türkiye'ye giriş yapacak aracın motorunun dışında otomobilden pek bir farkı bulunmuyor.

OwYt7Fi.jpg


Aracın motoru dışında herhangi bir otomobilden farkı yok. Araç saatte maksimum 70 kilometre hıza çıkabiliyor ve 13 beygir gücünde motosiklet motoruna sahip.

Ltvph72.jpg


Tek silindirli, hava soğutmalı 217 cc'lik benzinli bir motora sahip olan otomobil 13 beygir güç üretiyor. Aracı kullanmak için motosiklet ehliyetine ihtiyaç olmayacak. B sınıfı ehliyetle de araç kullanılabilecek. Bajaj’ın ürettiği Qute’in çarşamba günü Türkiye’de satışa sunulması bekleniyor.
 

Mc_ÖRGE

Kaptan
Özel üye
araba 13 beygir benzinli 4 kişilik bu araba sadece şehir içinde kısa mesafeler için kullanılır,şehir dışında yağmurlu,fırtınalı havalarda yanınızın dan ticari bir araç geçtiği zaman yolda savrulur. 15 bin tl ye 2.el güzel arabalar da var :)
 
Top