• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

12 Temmuz 2019 Cuma Günlük Burç Yorumları!

r0se

Forum Onuru
Özel üye
12 Temmuz 2019 Cuma Günlük Burç Yorumları!
roz1001-gif.74259


KOÇ BURCU 12 Temmuz 2019 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

İşinizle ilgili konularda bazı deyimleri kulağınıza küpe yapmalısınız. Anlık hevesler ve yükselme hırsı yanlışlara, yanlışlarsa alışkanlıklara dönüşür ve en güvendiğiniz bildikleri ile karşınızda yer alır. Bunları unutmadan kendinizle yüzleşmeli ve bir an Önce kendinize yaşamınıza çeki düzen vermelisiniz.

BOĞA BURCU 12 Temmuz 2019 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Bugün sizin gününüz. Kendinizi arınmış ve huzurlu hissedeceksiniz. Enerjileriniz yaşam sevincinizin artacağına işaret ediyor. Şimdi dikkatinizi işinize vermeli ve bu olumlu enerjilerin yansımalarını başarılı çalışmalar yaparak değerlendirmelisiniz. Ayrıca ailenizle çok keyifli ve değerli paylaşımlarda bulunmanın tadını çıkaracaksınız.

İKİZLER BURCU 12 Temmuz 2019 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Bugün hayat size önemli dersler sunacak. Hiç bir şeyin sizin mutluğunuzdan daha değerli olmadığını anlayacaksınız. Kendinize değer vermenin başkalarının değil kendinizin doğruları ile ilerlemenin mükafatını almaya başlıyorsunuz. Duygularınız netleşecek ve bencilce yaklaşımlardan uzaklaşacaksınız.

YENGEÇ BURCU 12 Temmuz 2019 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Bugün iş yaşamınızda kendi belirlediğiniz doğrultuda girişimler yapmayı denemelisiniz. Bunu yaparsanız olumlu sonuçlar alacak gelirlerinizde önemli bir artış sağlayabileceksiniz. Gün içinde çalışma temposunun getirdiği yorgunluktan dolayı böbrekler ve bağırsaklarınızla ile ilgili rahatsızlıklar söz konusu olabilir.

ASLAN BURCU 12 Temmuz 2019 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Haftanın son iş günü iş hayatınızda önemli konuşmalar görüşmeler ve kalıcı iş birlikleri içinde olabilir. Bugün özel yaşamınızda da sevindirici gelişmeler yaşayabilir beklediğiniz bir haberi alarak yeni başlangıçlar için hazırlık sürecine girebilirsiniz. Bugünlerde yediklerinize dikkat etmelisiniz.

BAŞAK BURCU 12 Temmuz 2019 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugünlerde işinize daha bir dört elle sarılmalısınız. Yaptığınız işler takdir topluyor ve sizi sevindirecek haberler alabilirsiniz. Özel hayatınızda yaşadığınız talihsizlikleri unutturacak gelişmeler sizi beklemekte. İyi günler kapıda. Sağlığınızı asla ihmal etmemelisiniz, bol su içmeyi ihmal etmeyin.

TERAZİ BURCU 12 Temmuz 2019 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün dikkatli ve itinalı olmanız gereken bir gündesiniz. İşinizle ilgili var olan şartları muhafaza etmeye çalışarak hareket etmeli cazip tekliflerin detaylarının da olduğunun bilincinde olmalısınız.Özel hayatınızda ise sizden beklenen cevabın zamanı geldi. Karar vermekte gecikmemeli cevap bekleyen o özel insanı daha fazla bekletmemelisiniz.

AKREP BURCU 12 Temmuz 2019 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Bugün enerjiniz çok yüksek. Tıkanıp kaldığınız konularda çözümler üreteceğiniz ve bitkin ruh halinizden çıkarak enerjinizle herkesin üzerinde olumlu etkiler bırakacağınız bir gündesiniz. Yeni başlangıçlar için tam zamanı. Duvarlarınızı kaldırırın ve çevrenize bakın.

YAY BURCU 12 Temmuz 2019 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Bugün rutin iş temposunun sıkıcılığından kendinizi kurtarırsanız günün kalanı sizin için heyecan verici olabilir. Başkaları için yaşamayı bir tarafa bırakıp özgür iradenizi ortaya koyabilmiş olmanız partnerinizle ilişkinize farklı bir boyut kazandırıp beraberliğinizi her iki taraf içinde çok daha iyi bir hale getirecek

OĞLAK BURCU 12 Temmuz 2019 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugünlerde tüm dikkatinizi işinize verdiniz ve şimdi bugün önemli bir anlaşmanın altına imza atabilir yeni bir sürecin başlangıcının startını verebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise partnerinizle tartıştığınız bir konuda haklılığınız ortaya çıkacak ve sorununuz tamamen çözüme kavuşacak. Aşkta huzur sizinle birlikte..

KOVA BURCU 12 Temmuz 2019 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Gerek iş gerekse özel yaşamınızda gizliliğe önem vermelisiniz. Bilinmesini istemediğiniz bazı konular beklenmedik şekilde ortaya çıkabilir ve ilişkileriniz bozulabilir. Özel hayatınızdaki gerginliklerin sona ermesini istiyorsanız, partnerinizin bazı konuları bir daha açmamak üzere kapatması gerektiğinin farkına varmasını sağlamalısınız.

BALIK BURCU 12 Temmuz 2019 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Bugün işinizle ilgili alacağınız yeni bir teklif hayatınızı yeniden gözden geçirmenize neden olabilir. Alacağınız karar tüm ailenizi etkileyecek, iyi düşünmelisiniz. Özel yaşamınızda sevginizi doyasıya paylaşarak birlikteliğinizi kuvvetlendireceksiniz.

insanhaber.com​
 
Top