• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

12.09.2011 Burç Yorumu- Oğlak

Güneş Gazetesi Oğlak Burcu Günlük Falı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.



Hürriyet Gazetesi Oğlak Burcu Günlük Falı

Ona karşı anlayışlı olun ve hemen reddetmeyin. Biraz düşünürseniz onun isteklerinin mantıksız olmadığını ve aslında sizin de işinize geldiğini anlayabilirsiniz. Bu konularda şans da zaten sizden yana olacaktır. Duygusal ilişkilerinizde de tartışmalara açıksınız fakat bu sefe tartışmaların sebebi siz olmayabilirsiniz. Eşiniz ya da birlikte olduğunuz insan bugün fazla üzerinize gelebilir. Her ne kadar haklı olan sizseniz de, stresli durumunuz mantıklı tartışmalara uygun olmadığı için anlaşmazlıkların çözümünü daha sonraya bırakmalısınız..



Takvim Gazetesi Oğlak Burcu Günlük Falı

Maddi durumunuzu güçlendirmek için kullanacağınız kaynak tamamen sizinle ilgili. Çevrenizden yardım almayı reddediyorsunuz. Yalnızlıktan şikayet etmeye başladınız.
 

Top