• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

12.09.2011 Burç Yorumu- Kova

Güneş Gazetesi Kova Burcu Günlük Falı

Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.




Hürriyet Gazetesi Kova Burcu Günlük Falı

Birilerinden birşey istemeniz gerekirse, konuşmalarınızı başkalarının yanında yapmamaya, özel görüşmelere gayret etmeniz yerinde olur. Başkalarının yanında konuşulan ve reddedildiğiniz konular konular varsa bunları bir de yalnız olarak görüşmenizde fayda vardır. En azından neden dolayı reddedildiğinizi anlayıp, ona göre davranabilirsiniz. İlgilendiğiniz kimse hakkında size nakledilen şeyleri ya da o insanla ilgili yapılan yorumları basit bir kıskançlık yüzünden yapılıyor zannetmeyin. Biraz abartı olabilir fakat gerçek payı küçümsenecek gibi değildir. Eğer devam eden bir ilişkiniz varsa, durum, birlikte olduğunuz kimsenin ailesi yüzünden zorlaşabilir.



Takvim Gazetesi Kova Burcu Günlük Falı

Her konuda sistemli hareket ediyorsunuz. Akılcı yaklaşımlarınızla yeni dostlar edinerek yeni işlere kalkışıyorsunuz. Acele hareket ederek işlerinizi bozmayın.
 

Top