• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

12.09.2011 Burç Yorumu- Koç

Güneş Gazetesi Koç Burcu Günlük Falı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz. Bir dostunuzun rahatsızlığı sizi üzebilir.




Hürriyet Gazetesi Koç Burcu Günlük Falı

Bu ay duygusal hayatınızda inişli ve çıkışlı bir gün yaşayabilirsiniz. Altında olduğunuz etkiler size iddiacı bir yapı kazandırmaktadır. Kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, birçok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz. Nedeni olmayan sinir gerilimleriniz olabilir. Özellikle siz bir bayan koçsanız bugün aşırı sinirli olabilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz güçlü ve eğlenceli, buna karşılık duygusal ilişkileriniz soğuk olabilir. Duygusal ilişkilerinizin fazla üzerine gitmemelisiniz. Bazı konularda hayal kırıklıklarınız olabilir.




Takvim Gazetesi Koç Burcu Günlük Falı

Oldukça neşeli ve sevimlisiniz. Bu iyimser tavırlarınız insanların duygularını harekete geçiriyor. Hızlı düşünüyorsunuz ama uygulamakla ilgili sorunlar yaşıyorsunuz.
 

Top