• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

12.09.2011 Burç Yorumu- ikizler

Güneş Gazetesi İkizler Burcu Günlük Falı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.



Hürriyet Gazetesi İkizler Burcu Günlük Falı

Eğer isterseniz bugün yeni bir aşk macerasına başlamaya ya da gönlünüzde birisi varsa onunla yakınlık kurmaya uygunsunuz. Bu durumda hemen harekete geçmeli ve lafı fazla dolaştırmadan niyetinizi ortaya koymalısınız. Bunu yaparsanız beklediğiniz karşılığı görürsünüz ancak harekete geçerken ölçülü davranmayı ihmal etmeyin. Siz bir bayan bile olsanız insiyatifi ele alarak karşınızdakine en azından niyetinizi belli etmeniz olayların akışını hızlandıracaktır.



Takvim Gazetesi İkizler Burcu Günlük Falı

Bir şeyleri kanıtlamak için kritik noktadasınız. Kanıtlayamayacağınız konulara sakın girişmeyin. Size olan güvenleri sarsılabilir. Bugünlerde sağlığınızı ihmal ettiniz.
 

Top