12.09.2011 Burç Yorumu- Başak

Güneş Gazetesi Başak Burcu Günlük Falı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.



Hürriyet Gazetesi Başak Burcu Günlük Falı

Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan bir kimseyseniz ilişkilerinizde apayrı bir canlılık hissedebilirsiniz. İsteklerinizi dile getirmekte zorlandığınız ve kendinizi karşı tarafın arzularına uydurmaya çalıştığınız bir tutumunuz olabilir. Yalnız bir insansanız bugün yeni bir ilişkinin ilk adımlarını atabilirsiniz. Herkesten güçlü olduğunuza önce kendinizi inandırmanız lazım. Çekingen ya da kararsız davranırsanız bazı kayıplara uğrayabilirsiniz. Kendinize güvenerek girişeceğiniz bütün işlerde başarılı olmamanız için hiçbir sebep yok. Gelişmelere ümitsiz bakmayın. Herşey iyiye gidecektir.



Takvim Gazetesi Başak Burcu Günlük Falı

O kadar çevik davranıyorsunuz ki, diğer insanları geride bırakıyorsunuz. Ancak bir takım yeteneklerinizi keşfetmenizden dolayı insanlara biraz kaba davranıyor gibisiniz.
 

Top