11 - 17 Eylül 2017 haftası burç yorumu

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
Haftaya Ay Boğa burcunda, hem sanatsal hem finansal işlerimizin üzerine eğilerek başlayabiliriz. Bu hafta özel ilişkilerimizde ve para konularında fırsatlar ve şanslar karşımıza gelebilir. Yalnız sorumluluklarımızı üstlenmek kolay olmayacak. Bazı işlerimizde sıkıntılar oluşabilir. Hafta sonu dilimize hakim olalım, agresif ve sert tutumlar iletişimimize hakim olabilir.

Hande Kazanova'dan burcunuzun günlük yorumu


Koç Burcu: Bu hafta günlük işlerinizin üzerine düşecek, hayata yeniden adapte olacaksınız. Özel ilişkilerinizde hayat sizi destekliyor. Sevdiğinizle yapacağınız planlar, konuşmalar ve bir takım anlaşmalar sizi mutlu edecek.



Boğa Burcu: Bu hafta şartlar sizin istediğiniz gibi şekillenebilir. Çocuğunuz varsa onunla ilgili programlar ve koşturmalar içinde olabilirsiniz. Günlük işlerinizi alacağınız desteklerle kolay halledeceksiniz.



İkizler Burcu: Haftanıza biraz isteksiz başlayabilir. Güne adapte olmak kolay olmayacak. Özel yaşantınızdaki güzel gelişmeler bu hafta başı sizi memnun edebilir. Aile hayatınıza gece saatlerinde dikkat edin.



Yengeç Burcu: Sosyal çevrenizdeki işleriniz ve yakın çevre konularınıza odaklanarak haftaya giriş yapıyorsunuz. Aile hayatınızda büyüklerinizle bağlantılarınız kuvvetleniyor, sevdiklerinize düşkün olabilirsiniz.



Aslan Burcu: Haftanız hızlı başlıyor, hem maddi konuları, hem de kalabalık ortamlardaki işlerinizi halledeceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlardan alacağınız güzel desteklerle yolunuzda ilerleyebilirsiniz.



Başak Burcu: Haftanız dış ortamlardaki işlerinizle başlıyor. Kişisel yapmanız gerekenleri bu hafta iyi bir şekilde düzenlemelisiniz. Parasal konularda ailenize yapacağınız yardımlar, onlarla aranızı düzeltmekte işe yarayabilir.



Terazi Burcu: Kendinizi daha iyi hissetmenize ve istediklerinizi daha rahat ortaya koymanıza çok az kaldı. Ortaklaşa parasal konuların üzerine eğilebilir, yakın çevrenizle güzel planlar yapabilirsiniz.



Akrep Burcu: İlişki içinden olduğunuz insanlardan karşılık almak, destek almak istediğiniz birgün içindesiniz. Sosyal çevrenizdeki hareketlilik sizin hayatınıza da yansıyor. Maddi konularda mücadelenize gizli destekler bulabilirsiniz.



Yay Burcu: Haftanız günlük yapılması gereken işlerinizle başlıyor. Sosyal çevrelerde insanlar sizi konuşuyor ve bir hayli ilgi çekiyorsunuz. Özel bir teklif karşınıza gelebilir. Güçlü insanlarında arkanızda olduğunu bileceksiniz.



Oğlak Burcu: Beraber iş yaptığınız güçlü insanlarla olan bağlantılarınız bu hafta başı güçlü akabilir. Karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz. İş hayatınızın gelişmeleri bu hafta içinde daha da hızlanıyor, tempoya ayak uydurun.



Kova Burcu: Ailevi konular ve işleriniz bu hafta başı önem kazanabilir. Dış ortamlarda bulunacağınız yerlerde insanların ilgisi sizin üzerinizde olacak. Karşı cinsin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Keyfiniz bu hafta artıyor.



Balık Burcu: İletişimsel önemli işlerinizle, yakın çevrenizde olup biten olaylarla haftanıza başlıyorsunuz. İş girişimlerinizde, cazibenizi ve etkinizi kullanacak, çevrenizden destek göreceksiniz. Özel ilişkilerinizin üzerine biraz daha eğilmelisiniz.
 

r0se

Forum Onuru
Özel üye
Aslan Burcu: Haftanız hızlı başlıyor, hem maddi konuları, hem de kalabalık ortamlardaki işlerinizi halledeceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlardan alacağınız güzel desteklerle yolunuzda ilerleyebilirsiniz.


Sağolsunlar :)
 
Top