1 haftada incecik bele sahip olmanın yolu: Sass’i suyu

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
Bu yaz incecik bir bele, dümdüz bir karna sahip olmak ister misiniz? İşte dünyaca ünlü Amerikalı diyetisyen Cynthia Sass’in neredeyse imzası haline gelen mucizevi su tarifi

ince-bel.jpg


İncecik bir bele, dümdüz bir karna sahip olmak sadece kadınların değil, erkeklerinde de hayalidir. Özellikle kilo vermeye çalışırken ne kadar dikkat edersek edelim, karın bölgesindeki istenmeyen yağlardan kurtulmak tahmin edilenin aksine daha zordur.

Peki, bölgesel olarak yağ yakmanın aynı zamanda da bele hafif bir kıvrım katmanın yolu ne? Amerikalı diyetisyen Cynthia Sass’in bulduğu bu mucizevi su tarifi sayesinde herkes hayallerini süsleyen bele sahip olabilir. Üstelik vermiş olduğu su tarifi ile bir hafta içerisinde değişime tanık olabileceğinizi belirtiyor.

Sağlıklı bir şekilde kilo vermek ve bölgesel yağlanmadan kurtulmak için su olmazsa olmaz! Ancak diyetisyen Sass’i bunun sade su ile mümkün olamayacağını düşünüyor.

İşte tam da bu nedenden dolayı kendisi öyle bir su karşımı yapıyor ki kullananlar, hem bel hem de karın bölgesinin kısa sürede toparlandığını söylüyor. İşte diyetisyen Sass’in mucizevi su tarifi…


Malzemeler

2 litre su
1 orta boy salatalık
1 limon
12 adet taze nane yaprağı
1 çay kaşığı rendelenmiş taze zencefil

Yapılışı

Limon ve salatalıkları dilimleyerek tüm malzemeleri suyun içine koyun bir gece buzdolabında bu şekilde bekletin. Ertesi gün tüm su ihtiyacımızı yapmış olduğumuz bu karışımla karşılamaya çalışın.
 
Top