07 - Antalya Turistik Oteller

e-PaCk

Forum Gururu
TESIS:
Delphin Diva Premiere Lara Hotel (eski Hotel Riva Diva Exclusive) toplam 390 odalıdır. (11 aile odası, 1 balayı suiti, 1 Presidential suit, 1 king suit, 2 engelli odası, 374 standart oda). 4 açık çocuk bölümü olan yüzme havuzu, çocuk bölümü olan 2 kapalı yüzme havuzu, 7 su kaydırağı, açık-kapalı ve 5 ala carte restaurant, 9 adet bar, hamam, sauna, masaj, fitness center, sağlık merkezi, kuaför, güzellik salonu, solaryum, SPA, kuru temizleme, engelliler için servisler, internet, 5 tam kapasiteli toplantı salonu, sekreterya servisi, mini club, Tv odası, gece klübü, disco, sinema, alışveriş merkezi, amfi tiyatro, oto kiralama, açık otopark, 24 saat oda servisi ile konuklarını ağırlamaktadır.
KONUM:
Antalya-Lara. Delphin Diva Pemiere Hotel Lara'da denize sıfır konumdadır. Antalya Havaalanına 11 km, Antalya şehir merkezine 15 km mesafededir.
ODA:
STANDART: Delphin Diva Premiere Lara Otel'in toplam 374 Standart deniz ve havuz manzaralı odalarında direkt telefon, duş-banyo, banyoda telefon, fön, elektronik kilit sistemi, mini bar, emanet kasa, yangın alarmı, balkon, uydu yayınlı tv, tv'de müzik yayını, bilgi kanalı, merkezi klima, zeminde halı ve 24 saat oda servisi hizmeti bulunmaktadır.
AILE ODASi: Delphin Diva Premiere Lara Hotel'in modern ve ferah 11 aile odası bulunmaktadır.
SUIT: Delphin Diva Premiere Lara Hotel'in 1 kral dairesi, 1 presidential suit ve 1 balayı suit odasi bulunmaktadır.
YIYECEK - IÇECEK (PANSIYON DURUMU):
Delphin Diva Premiere Hotel Antalya-Lara'da Ultra Herşey Dahil konseptinde hizmet vermektedir. Delphin Diva Premierin Lobisinde girişte hoşgeldiniz içeceği ile ilk gün odaya meyve ikramı, sabah kahvaltısı, geç kahvaltı, öğle yemeği, ara snack ikramları akşam yemeği ve öğle ve akşam yemeklerinde show büfesi, çocuk büfesi, diyet büfesi, geç akşam yemeği ile değişik lezzetleri de tadabileceğiniz rezervasyonlu a la carte restaurantlar, deniz ürünlerinin yer aldığı restaurant, Çin, Fransız, Türk, İtalyan mutfaklarından oluşan menüleriyle a-la-carte restaurantlar da yer almaktadır. Servis saatleri değişiklik gösterebilir.
ANIMASYON - AKTIVITE:
Delphin Diva Premiere Lara Animasyon. Delphin Diva profesyonel animasyon ekibi, özel hazırlanmış showlar, 4 açık çocuk bölümü olan yüzme havuzu, çocuk bölümü olan 2 kapalı yüzme havuzu, 7 su kaydırağı, masaj, fitness center, hamam, sauna, Televizyon odası, sinema, night club, disco, oyun salonu gibi seçenekleriyle tatilinizi renklendirecektir.
ÇOCUKLAR:
Delphin Diva Premiere Lara Kids Club. Mini club, midi club, oyun parkı, çocuk havuzu, çocuk büfesi, çocuklar için yüzme, spor ve çeşitli el becerileri imkanları, mini disco, çocuklar arası düzenlenen hediyeli yarışmalar ile küçük misafirlerini ağırlıyor. Ücretli bebek bakımı hizmeti verilmektedir.
KUMSAL:
Delphin Diva Premiere Hotel'ın Lara mevkiinde kendine ait özel kum plajı, Beach Bar ve iskelesi bulunmaktadır. Şemsiye, şezlong, minder ve havlular ücretsizdir. Delphin Diva Premiere Lara, doğa ve güneşin sakin denizde birleştiği 230 metre uzunluğundaki özel plajında tatilinizin unutulmaz anlarını yaşayabilirsiniz
SPOR:
FIYATA DAHIL: 2 tenis kortu (gündüz), hamam, jakuzi, sauna, fitness salonu, masa tenisi, plaj voleybolu, voleybol, basketbol, dart, deniz bisikleti ve kano.
EKSTRA ÜCRETLI: Bilardo, bowling, masaj, 2 tenis (gece ışıklandırma), banana, ringo, jet-ski, parasailing ve rüzgar sörfü.
HIZMETLER:
EKSTRA ÜCRETLI:

  • Verilmiş ücretler Peşin Ödeme veya Kredi Kartı Tek Çekimde geçerlidir.
  • Geçerli Kredi Kartları hakkında ofisimizden bilgi alınız.
  • Konaklama tarihlerine göre ücretlerimiz değişiklik gösterebilir ofisimizden bilgi alınız.
  • Evcil hayvan kabul edilmemektedir.
  • ÜCRETE DAHİL HİZMETLER:
  • İki Kişilik Odada Kişibaşı Konaklama.
  • Rehberlik hizmetleri.
  • ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER:
  • Transfer ve Ulaşım ücretlerimiz hakkında ofisimizden bilgi alınız.
EKSTRA ÜCRETLI:

  • Delphin Diva Premiere Lara Hotel SPA Merkezi.
  • Sualtı dalışları.
 

e-PaCk

Forum Gururu
Antalya Delphin Palace Lara

TESIS:
Otel Delphin Palace De Luxe Resort & Spa Lara-Antalya. Toplam 557 odalı Delphin Palace Hotel Lara 6 engelli odası, 6 sigara içilmeyen odası, 24 executive odası mevcuttur. 5 kaydıraklı 2 açık havuz, 1 kapalı havuz, çocuk havuzu, aquapark, 550 kişi kapasiteli açık restaurantı, 1.150 kişi kapasiteli kapalı restaurantı ve a la carte restaurantları bulunmaktadır. 9 adet bar, 5 tam kapasiteli konferans salonu, Türk hamamı, sauna, masaj, jakuzi, solaryum, güzellik ve sağlık merkezi, SPA, kuaför, fitness center, amfi tiyatro, mini club, lunapark, merkezi klima ve ısıtma, tv köşesi, oyun odası, sinema, kablosuz internet, kuru temizleme, 24 saat oda servisi, telefonla doktor, otopark, ücretli bebek bakıcısı, animasyon programı, alışveriş merkezi bulunmaktadır.
KONUM:
Lara-Antalya. Delphin Palace Deluxe Resort Hotel Lara'da denize sıfır, Antalya havaalanına 10 km. ve Antalya şehir merkezine 15 km. uzaklıktadır.
ODA:
Delphin Palace De Luxe Resort Hotel Lara-Antalya Otelin deniz ve bahçe manzaralı odalarında direkt telefon, elektronik klit sistemi, banyo-küvet, jakuzi, banyoda telefon, mini bar, uydu yayınlı tv, merkezi klima, balkon, kiralık kasa ve 24:00 ile 06:00 saatleri arasında oda servisi bulunmaktadır.
YIYECEK - IÇECEK (PANSIYON DURUMU):
Delphin Palace Deluxe Resort Hotel Antalya-Lara'da Yarım pansiyon ve Herşey Dahil (All Inclusive) konseptinde hizmet vermektedir. Yarım Pansiyonda sabah kahvaltısı ve akşam yemeği açık büfe sunulmakta, tüm içecekler ekstra ücrete tabidir. Delphin Palace Lara Herşey Dahil (All Inclusive) sisteminde; sabah kahvaltısı, geç kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri açık büfe, ara snack ikramları, beş çayı servisi, gece yemeği ile tüm yerli alkollü-alkolsüz içecekler ücretsizdir. Ayrıca Osmanlı mutfağı, Fransız mutfağı, Çin Mutfağı, İtalyan mutfağı, Meksika Mutfağı, Japon Mutfağı ve Balık Mutfağından seçme lezzetleri de tadabileceğiniz a la carte restaurantları ziyaret edebilirsiniz.
ANIMASYON - AKTIVITE:
Delpin Palace Deluxe Lara Resort Hotel Animasyon. Deneyimli Otel Delphin Palace Deluxe Lara Animasyon kadrosu, tam gün show programları ile hareketli bir tatil geçirmeniz için sizinle. Otelde 5 kaydıraklı 2 açık havuz, 1 kapalı havuz, çocuk havuzu, aquapark, Türk hamamı, sauna, masaj, jakuzi, fitness center, solaryum, SPA Merkezi, mini club, lunapark, çocuk oyun alanı ve sportif faaliyetleriniz için tenis kortu, basket sahası, oyun salonu ve su sporları yapma imkanı sunulmuştur.
ÇOCUKLAR:
Delphin Palace Lara Mini-Club, lunapark, çocuk oyun alanı ve Delphin çocuk animasyonu ile katılacağı sportif faaliyetler ve yarışmalar ile minik misafirlerini ağırlamaktadır.
KUMSAL:
Antalya Lara Plajında 200 m. uzunluğundaki kum plajı ve iskelesi bulunan Delpin Palace Deluxe Lara Hotelin, denize mesafesi sıfırdır.
SPOR:
FIYATA DAHIL: Türk hamamı, sauna, jakuzi, fitness center, masa tenisi ,bilardo, beach voleybol, basketbol, tenis (gündüz), dart, sörf, kano ve deniz bisikleti.
EKSTRA ÜCRETLI: Delphin Palace Deluxe Lara SPA Merkezi, banana, jet-ski, paraşüt, bowling ve motorlu su sporları.
HIZMETLER:
EKSTRA ÜCRETLI:

  • Verilmiş ücretler Peşin Ödeme veya Kredi Kartı Tek Çekimde geçerlidir.
  • Geçerli Kredi Kartları hakkında ofisimizden bilgi alınız.
  • Konaklama tarihlerine göre ücretlerimiz değişiklik gösterebilir ofisimizden bilgi alınız.
  • Delphin Palace Deluxe Lara Otele Evcil hayvan kabul edilmemektedir.
  • ÜCRETE DAHİL HİZMETLER:
  • İki Kişilik Odada Kişibaşı Konaklama.
  • Rehberlik hizmetleri.
  • ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER:
  • Transfer ve Ulaşım ücretlerimiz hakkında ofisimizden bilgi alınız.
EKSTRA ÜCRETLI:

  • Delphin Palace Deluxe Resort Lara Hotel SPA ve Wellness Center.
  • Dalgıç okulu (PADI).
 

e-PaCk

Forum Gururu
TESIS:
Adam & Eve Hotels Belek Antalya'nın tatil ve golf cenneti Belek'te, Akdeniz’in En Büyük Design Oteli Adam&Eve Hotel, iyi yaşamayı, farklı olmayı seven seçkin konuklarını bekliyor. Adam & Eve Hotelde 401 adet design room, 5 adet engelli odası, 20 adet family suite, 8 adet executive suite, 10 adet family room, 1 adet adam&eve suit, 3 adet standart villa, 6 adet design villa, 11 adet deluxe villa, 1 adet eve residence, 1 adet garden residence, 1 adet executive residence, 1 presidental villa olmak üzere toplam 469 adet oda mevcuttur. "Özel Sınıf" kategorisinde, kendini yıldızsız olarak konumlayan, tasarım ödüllü Adam&Eve’de hizmet ve tatil anlayı da diğer özellikleri gibi çok farklı; Adam & Eve Otel, zevk sahibi konukların maksimum memnuniyeti için üst düzey, yaratıcı tatil tasarımı yapıyor. Adam&Eve En’leri ile de görülmeye değer otel; 10.000 metrekare alanı, olağanüstü genişliği ve yüksekliği ile sizi dünyanın en geniş lounge’u bekliyor. Eğlencenin ve ışık selinin içinde Bluetooth barda içkinizi yudumluyorsunuz; 96 metre uzunluğu ile dünyanın en uzun barındasınız. Tesiste açık büfe ana restaurant, 7 adet A'la carte restaurant (Ocak Başı, Balık, İtalyan, Teppanyaki&Sushi, Körler Restaurant), büyük açık yüzme havuzu, regular beach club havuzu, private beach club havuzu, kaydıraklı yüzme havuzu, kapalı jakuzili yüzme havuzu, çocuk açık yüzme havuzu, çocuk kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, 2 adet Özel Türk hamamı, 2 adet sauna, solaryum, thai masajı, ayurveda masajı, taş terapi, renk terapi, kum terapi, ses terapi, klang masajı, balneo terapi, oksijen terapi, ultrasound vücut şekillendirici ve anti selülit, aroma terapi, buhar banyosu, iki kişilik masaj odaları, tek kişilik masaj odaları, manikür ve pedikür üniteleri, cilt bakım üniteleri, fitness center, squash, tenis kortu, plaj voleybolu, masa tenisi, sörf, wind sörf, katamaran, kano, su bisikleti, basketbol, mini futbol, voleybol, aerobik, parasailing, banana, su kayağı, jet ski, paraşüt, bowling, bilardo, dalış okulu, tenis okulu, tenis-squash raket ve topları, tüm spor alanları ışıklandırmaları, dalış okulu, atari oyunları, şezlong, şemsiye, minder mevcuttur. Eğer "Dizayn oda"da kalacaksanız, o bile dünya standartlarının çok üzerinde bir genişliğe sahipdir, her biri aynı zamanda kişisel spa özelliği taşıyan "Dizayn" odaları tam 64 metrekare. Biraz serinlemek istiyorsunuz, işte iki olimpik havuzu kapsayan büyüklüğü ile dünyanın en uzun havuzu tüm ihtişamı ile karşınızda. ''Design Balayı Konsepti'' Dizayn oda rezervasyonu yapmış olan misafirlere özel ücretsiz hizmetler; Angel’lar tarafından otel girişinde karşılanırlar ve özel Lounge’ larda giriş işlemleri yapılır. Odada Balayı Meyve Tabağı ikram olarak konulur, Adam&Eve sunum tepsisinde 40 çeşit farklı tat ikramı odaya bırakılır, İpek saten kırmızı yatak-çarşaf takım, Banyo da özel hazırlanmış balayı dekoru ve özel hazırlanmış banyo set-up’ı Romantik akşam için hazırlanmış ve dekore edilmiş hoş koku -köpüklü Jakuzi, Aşağıda detayları yer alan suit ve villa larda balayı misafirlerine sunulan “Romantica Konsept"'ini ücreti karşılığında Design odalardada sunulmaktadır. Romantica Konsepti; Villa ve suit rezervasyonu yapmış olanlara ücretsiz hizmetler; Angel’lar tarafından otel girişinde karşılanırlar ve özel Lounge’ larda giriş işlemleri yapılır. Odada Balayı Meyve Tabağı ve Şampanya ikram olarak konulur, Adam&Eve sunum tepsisinde 40 çeşit farklı tat ikramı odaya bırakılır, İpek saten kırmızı yatak-çarşaf takım, Banyo da özel hazırlanmış balayı dekoru ve özel hazırlanmış banyo set-up’ı Romantik akşam için hazırlanmış ve dekore edilmiş aroma -köpüklü Jakuzi, Odaya özel balayı kahvaltısı servisi (bal, börek, tahin vb.) Aroma terapi ürünleri ile jakuzi ve saunanın hazırlanması Adam&Eve T-shirtleri bayan/bay üzerlerinde mutluyuz yazısı ile odalara hediye olarak bırakılması Ücretli Hizmetler; Han ve Sultan Servisi; Balayı odanızdan Nedime ve Melekler eşliğinde alınacaksınız. Mumlarla bezenmiş aşk yolundan iskeleye, her biriniz dört taşıyıcının taşıdığı tahtlarda götürüleceksiniz. İskele üzeri özel hazırlanmış beyaz kuğu misali pavilionunuz da aşk ve sevgi ile bezenmiş mönünüzü alacaksınız Kemanın serenatı ile mum ışığında romantik yemeğinizi yiyebileceksiniz. Diamond Servis; Tercihinize göre özel olarak hazırlanmış jakuzi bakımları veya süt banyosu 1 şişe şampanya Taze sıkılmış meyve suyu veya tropik kokteyller 60 dakika süreyle tercih ettiğiniz bir masaj (2 kişilik) Özel olarak hazırlanmış Türk hamamı ve geleneksel hamam ritüeli Aromatik kokularla hazırlanmış sauna Kalışınız süresince size özel Angel hizmeti Sağlıklı sandviçler. Adam & Eve Hotel Atrium, 22 metre tavan yüksekliğinde, 175 metre uzunluğunda, 5'e 5 cm boyutunda 4 milyon 980 bin küçük ayna ile donatılmış muhteşem bir mekan. Akdeniz, Asya ve Osmanlı mutfağının en seçkin restoranları, 4 bar, 8 mağaza, Bluetooth; dünyanın en uzun barı da Atrium’un içinde bulunuyor. Geceleri ışık şovları ve ünlü DJ’lerle büyük, muhteşem bir parti mekanı sizi bekliyor. Adam&Eve 12 ay boyunca işletmeye açıktır.

KONUM:
Belek/Serik-Antalya. Adam&Eve Hotels, Antalya Belek Turizm merkezinde, İskele Mevkiinde bulunup orman içinde, 100.000 metrekare alana sahip; denize sıfır konumdadır. Adam&Eve’in Belek merkezine uzaklığı 1 km, Side’ye 48 km, Alanya’ya 109 km, Antalya Şehir merkezine 45 km ve Antalya Havaalanına olan uzaklığı ise 35 km'dir. Adam & Eve Hotels Antalya ile Side arasindadır. Adam & Eve Hotel Beleke Antalya Havaalanından otobüsle transfer 35 dakika sürmekte’dir.

ODA:
STANDART:
Otelin Dizayn Odaları 64 metrekarelik alanda; 16 metrekare terası, bir giyinme odası ve bir terapi jakuzisi bulunur. Her odada, bir tanesi terasta olmak üzere tam üç yatak vardır. Duş, buhar banyosu, terapi jakuzisi, dizayn bar, çalışma masası, 106 ekran plazma TV ve clima click klimatizasyon sistemi mevcuttur.

AILE ODASi: "Family Rooms" Aileniz ile birlikte mutlu ve huzurlu günlere hazır olun. Otelide her biri 120 metrekare ve muhteşem orman manzaralı 10 aile odası bulunuyor. Aile odalarında 2 yatak odası, 1 giyinme odası ve 1 oturma odası var. Balkonlarda 5 adet dinlenme yatağı, oda banyolarında 1 adet duş ve odanın içerisinde bir adet terapi jakuzzi; 106 ekran plazma TV ise yatağınızın tam karşısında. "Family Suites" Otelde her biri 128 metrekare, hepsi muhteşem deniz manzaralı 20 aile suiti bulunuyor. Aile suitlerinde 1 yatak odası, 2 giyinme odası ve 1 oturma odası var. Balkonlarda 5 adet dinlenme yatağı, sauna, oda banyolarında 1 adet duş ve odanın içerisinde bir adet terapi jakuzzi;106 ekran plazma TV ise yatağınızın tam karşısında. Aileniz ile birlikte mutlu ve huzurlu günlere hazır olun.
SUIT: "Suites" Otelin Suit Odaları 128–1000 metrekarelik alanda dizayn odalara ek olarak oturma odasında 2 kişilik bir sauna ve bazı suitlerimizde 4.60 cm x 4.60 cm ebatlarında kare yatak mevcut. Suitlerde konaklamayı tercih eden misafirler, villa grubumuzun hemen önünde bulunan ve sadece villa ve suit misafirlerimizin yararlanabileceği Private Beach Club’ı kullanabilirler. "Adam&Eve Suit" Oda 1000 metrekarelik alanda 2 oturma odası, 2 yatak odası, 2 terapi jakuzisi, 2 saunası, 2 barı, home theatre ses sistemi, 2 büyük terası ve 2 mutfağı vardır. "Villa" 188–880 metrekarelik alanda tümü deniz manzaralıdır. Private Beach Club’ ile tamamen özelleştirilmiş olan villalar, özel sauna, bar, buhar banyosu, home theatre ses sistemi ve mutfaklara sahip. Villalarda özel butler servisi olup giriş ve çıkış işlemleri tamamen ayrı özel loungelarda yapılmaktadır. Her villanın bahçesinde kendine ait bir havuzu bulunmaktadır (standart villalar hariç). "Spa Suit" Özel bahçe içinde 10 adet Spa Suit bulunuyor. Tüm spa suitler, sauna, hamam ve terapi jakuzisi, 2 adet spa suit thai tarzında; 2 adet spa suit ise cilt bakım ünitesi ile birlikte tasarlandı.

YIYECEK - IÇECEK (PANSIYON DURUMU):
Adam&Eve Hotel "Ultra All Inclusive" ve "Eden All Inclusive" konseptlerinde hizmet vermekte olup açık büfe kahvaltı, geç kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği, gün boyunca snack servisi, oda servisi, 24 saat yerli ve seçilmiş yabancı içki olanağı sunmaktadır. "Eden All Inclusive" Pansiyon sistemi Villalar ve Suitler için geçerlidir Kahvaltı 07:00 – 10:00, Geç Kahvaltı 10:00 – 11:00, Öğle Yemeği 12:30 – 14:30, Akşam yemeği 19:00 – 21:30, Gece Snack 23:30 – 02:00. 2009 Yaz Sezonu Parti Tarih ve İçecekleri, her Pazartesi Red Apple Partisi, Apple Garden / Atrium Street Band, Princess & Apple Men Show, Special Apple Cocktails, Sky Dancers, Go Go Dancers, Bar Tender Show / Dress Code: Red Her Salı Tropical Fever Night, Beach Special Tropical Coctails, Laser & Water Screen Show, Samba Show, Resident DJ Performance Percussion Show, Go Go Dancers / Dress Code, Carnivale Her Çarşamba Turkish Rhythm Night, Apple Garden / Atrium, Turkish Rhythm Band, Oriental Dance Show, Light & Light Show, Go Go Dancers / Dress Code: Turkish Traditional HER PERŞEMBE: GROUP OPUS - Regular Pool Club, Group Opus, Mojito Essential, House Music DJ Performance, Go Go Dancers, Drag Queens / Dress Code: Swimsuit her Cuma Retro Party, Apple Garden / Atrium, Enjoy with. 70'ler, 80'ler, 90'lar, Chopper Motorcycles Show in Apple Garden, Oldies Stars every where, Martini Special Day, Draq Queens, Go Go Dancers, Dress Code & Make-up Flower Children er Cumartesi Adam&Eve PAarty, Palm Garden, Four Season in One Night, House Music DJ Performance, Go Go Dancers / Dress Code, White her Pazar Full Moon Party, Pier, Laser Shows, House-trance music with Resident, DJ, Go Go Dancers, Poe Dancers, Acrobats / Dress Code, Hawaian.

ANIMASYON - AKTIVITE:
Adam & Eve Partileri.

ÇOCUKLAR:
Otel küçük misafirlerine çocuk kulübü "Miniclub", çocuk yüzme havuzları, su kaydırakları, bebek bakıcısı, çocuk oyun alanı, çocuklar için özel restoran ve çocuk şov hizmeti sunmaktadır.

KUMSAL:
Belek'de denize sıfır konumdaki Adam&Eve Hotel, kendisine ait 300 metrelik özel kum plajı, iskelesi ve Beach Barı mevcut olup, şezlong, şemsiye, minder ve plaj havlusu ücretsizdir.

SPOR:
FIYATA DAHIL:
Tenis rezervasyonludur, squash raket ve squash topları, fitnesscenter, aerobik salonu, spor salonu, fitness, aerobic, bilardo, masa tenisi, plaj voleybolu, surf (lisanslı), windsurf (lisanslı), catamaran (lisanslı), kano, su bisikleti ayrıca kapalı spor salonunda; basketbol, mini futbol, voleybol, havuzlar, çocuk havuzu, hamam, 2 sauna, aroma inhalasyon kabini, buhar banyosu, şok havuzu, tai-chi, pilates based mat work, martial arts (ju-jutsu&self defence),dans dersleri, step ve aerobic, yoga meditation ve kapalı havuzda aqua gym, pool game water polo ve yüzme sporları otel misafirlerine ücretsizdir.

EKSTRA ÜCRETLI: parasailing, banana, su kayağı, jetski, bowling, paragliding, paraşüt, wakeboard, dalış okulu, tenis okulu, tenis raket ve topları, tüm spor alanlarında ışıklandırma, atari oyunları, golf simülasyonu, tüm outdoor ve extreme sporlar, hamam, masajlar, ayurveda, reiki, cilt bakımı, vücut bakımları, manikür ve pedikür ücretli.
 

e-PaCk

Forum Gururu
TESIS:
Adora Golf Resort Hotel Belek Antalya'nın tatil ve golf cenneti Belek'te, otralama 115.000 metrekare alan üzerine kurulan, 2009 yılında yenilenen Adora Golf Resort Hotel, özel kum sahili, eğlence, spor imkanları, konforlu, rahat, deniz ve bahçe manzaralı odaları ile tatil keyfinin yaşanması için herşeyi sunuyor. Adora Golf Resort Hotel, 2 ayrı otel binasında bulanan ve 2009 yılında tamamen yenilenen 260 Otel odası ve bahçe içerisinde iki katlı bloklardan oluşan 240 Club odası olmak üzere toplam 500 odasının yanı sıra 10 Aile odası ve 7 suit odasının tamamında sizlere aynı konfor ve rahatlığı sunar. Adora Golf Otelde ana restoran, A’la carte restaurant, diyet ve çocuk büfesi, snack restaurant, 3 yetişkin, 1 çocuk kaydırağı olan kaydıraklı yüzme havuzu, 1 adet açık tatlı su havuzu, 1 adet kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, bebek havuzu, hamam, sauna, masaj ve kese, fitness center, jakuzi, bilardo, lobby bar, pool bar, beach bar, futbol sahası, langırt, golf, squash, tenis kortu, masa tenisi, beach volley, basketbol, dart, boccia, su kayağı, rüzgar sörfü, katamaran, banana, paraşüt, jet ski, gece ve gündüz animasyon şovları, amfi tiyatro, canlı müzik, oyun bahçesi, mini club, mini disco, araba kiralama, çamaşırhane, bebek bakıcısı, doktor, fotoğrafçı, internet, kuru temizleme, 24 saat oda servisi, oyun salonu, telefon ve fax, tenis raket, top ve aydınlatması, şezlong, şemsiye ve minder mevcuttur.
KONUM:
Belek/Serik-Antalya. Adora Golf Resort Hotel Belek Turizm merkezinde, Üçkum Tepesi Mevkiinde bulunup denize sıfır konumdadır. Kadriye Beldesine 5 km, Serik’e 12 km, Side’ye 45 km, Alanya’ya 105 km, Antalya Şehir merkezine 40 km ve Antalya Havaalanına 30 km. uzaklığı olan Adora Golf Resort Otele otobüsle transfer süresi 35 dakika’dır. Adora Ayrica Türkiye’nin golf merkezi Belek’in en güzel 5 golf kulübüne yaklasik 1 km mesafededir.
ODA:
STANDART:
Adora Golf Resort Belek Otel Odası 4 katlı 2 ana binada bulunan, 30 m² genişliğinde, deniz ve bahçe manzaralı, twin/french yataklı otel odalarında merkezi ısıtma, balkon, banyo-küvet, saç kurutma makinesi, direkt telefon, minibar, sat-TV, kasa bulunur. Zemini halı kaplıdır. Adora Golf Resort Otelin Club Odaları 2 katlı 10 bloktan oluşan, 26 m² genişliğinde, bahçe içinde, 2 yatak ve 1 kanepeli, merkezi ısıtma ve soğutma, banyo-duş, saç kurutma makinesi, direkt telefon, minibar, sat-TV, kasa bulunur. Zemini seramik kaplıdır.
AILE ODASi: Adora Golf Resort Hotel Family House Aile Odaları Toplamda 44 m² genişliğinde, 2 ayrı yatak odalı, bahçe manzaralı, her bir odada 2’şer yatak (twin/french bed) bulunmaktadır. Tüm odalarda merkezi ısıtma ve soğutma, balkon, banyo-küvet, saç kurutma makinesi, direkt telefon, minibar, sat-TV, kasa bulunur. Zemini halı kaplıdır.
SUIT: Adora Golf Resort Otelin en üst katında bulunan, muhteşem deniz manzarasına ve yepyeni dekorasyona sahip suit odalar, 55 metrekare olup, 2 balkon, oturma odası ve yatak odasından oluşmaktadır.
YIYECEK - IÇECEK (PANSIYON DURUMU):
Adora Golf Resort Hotel Belek'de konaklama Ultra Herşey Dahil sisteminde olup, açık büfe kahvaltı, geç kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, A’la carte restaurant servisleri, gözleme çadırı, beş çayı, açık büfe gece snack, çocuk büfesi, diyet büfesi, dondurma saati, merkez barda 24 saat ücretsiz alkollü ve alkolsüz tüm yerli ve bazı ithal içecek hizmeti sunulmaktadır. Kahvaltı 07.00 ile 10.00, Geç kahvaltı 10.00 ile 11.00, Öğle yemeği 12.30 ile 14:00, Dondurma saati 16.30 ile 18.30, Beş çayı 16.30 ile 18.00, Gözleme saati 11.00 ile 16.00, Akşam yemeği 19.00 ile 21.30 ve Gece snack 23.00 ile 00.00.
ANIMASYON - AKTIVITE:
Adora Golf Resort Hotel Belek Animasyon. Havuz oyunları, yarışmalar, akşam showları ve canlı müzik.
ÇOCUKLAR:
Adora Golf Resort Hotel Belek küçük misafirlerine, çocuk ve bebek havuzu, mini club, çocuk büfesi, bebek bakıcısı, çocuk oyun alanı, çocuk animasyon ile şovları ve mini disco hizmeti vermektedir.
KUMSAL:
Adora Golf Resort Belek denize sıfır mesafededir ve kendine ait 300 metre uzunluğunda özel plajı ve Beachbar bulunmkatdır. Plaj da ücretsiz olarak şezlong, şemsiye, minder ve plaj havlusu servisi sunmaktadır.
SPOR:
FIYATA DAHIL:
A’la carte restaurantları (Türk-Çin-İtalyan ve balık), yüzme havuzları, fitness center, hamam, sauna, jakuzi, squash, masa tenisi, beach volley, basketbol, dart, çocuk oyun bahçesi, mini club, canlı müzik, gece ve gündüz animasyon ve şovlar, amfi tiyatro, mini disco, diyet ve çocuk büfesi, aerobik, sağlık merkezi, kasa, tenis kortu (gündüz), şezlong, şemsiye, minder, 24 saat tüm yerli ve seçilmiş bazı ithal içecekler (likörler, kanyak, vermut, rakı, votka ve cin, şarap ve köpüklü şarap, efes bira, rom, tekila, whisky), her gün yenilenen minibar (meşrubat, bira, soda ve su), dondurma servisi, Türk kahvesi, Gözleme çadırı tesis misafirlerine ücretsiz olarak sunulmaktadır.
EKSTRA ÜCRETLI: Masaj ve kese, aydınlatmalı tenis kortu ve tenis ekipmanları, golf, bilardo, langırt, futbol sahası, su kayağı, rüzgâr sörfü, katamaran, banana, paraşüt, jet ski, 24 saat oda servisi, araba kiralama, çamaşırhane, bebek bakıcısı, doktor, fotoğrafçı, internet, kuru temizleme, oyun salonu, telefon ve fax, barlarda ve restoranlarda taze sıkılmış meyve suları, ithal şampanyalar, tüm yerli ve yabancı şişe şaraplar, lüks içecekler, puro çeşitleri, nargile tesis misafirlerine ücretli olarak sunulmaktadır.
 

e-PaCk

Forum Gururu
TESIS:
Alva Donna Exclusive Hotel Belek - Boğazkent (eski Hotel Riva Donna Exclusive & Spa) 445 oda, 311 standart odası, 3 engelli odası, 117 aile odası, 10 aile süiti, 4 pasha suiti, 3 sultan suiti bulunmaktadır. Alva Dona Exclusive Hotelde 4 kaydıraklı 1 büyük havuz, 3 kaydıraklı çocuk havuzu, 1 mini club havuzu, 1 kapalı yüzme havuzu, 1 Spa havuzu (jakuzi), açık ve kapalı restaurant, 4 adet a ala carte restaurant, 7 adet bar, 500 kişilik tam ekipmanlı konferans salonu, araç kiralama, amfi tiyatro, doktor, sinema, gece klubü, disco, oyun klübü, internet cafe, kablosuz internet bağlantısı, Türk hamamı, masaj, sauna, fitness center, kuaför, mini club ve alışveriş merkezi ile konuklarını ağırlamaktadır.
KONUM:
Belek-Boğazkent. Alva Donna Exclusive Hotel Antalya Havaalanına 40 km, Antalya Merkeze 50 km ve Side'ye 11 km uzaklıktadır. Alva Donna Antalya ile Side arasında Belek bölgesi Boğazkent beldesinde bulunmakta olup denize sıfır mesafededir.
ODA:
STANDART:
Alva Donna Exclusive Otelin her türlü konforun sunulduğu odalarında; uydu yayınlı tv, bilgi kanalı, direkt telefon, merkezi klima, emanet kasa, duş-banyo, fön, mini bar, zeminde halı kaplıdır.
AILE ODASi: Alva Donna Exclusive Hotelin 2 adet yatak odası ve 1 banyodan oluşan aile odalarında standart odalarda bulunan özellikler de yer almaktadır. Alva Donna Superior aile odaları 2 adet yatak odası 2 banyo bulunmakta maximum 5 kişi konaklayabilmektedir.
SUIT: Alva Donna Exclusive Hotel Pasha Suit 66 m2; 2 yatak odası, 1 oturma odası, 2 banyo. Sultan süit 81 m2; 2 yatak odası, 1 oturma odası, 1 duş, 2 banyo, jakuzi. Madonna süit 175 m2 özel katlı; 1 adet salonlu oda, sauna, jet jakuzi ve mutfaktan oluşup ayrıca standart odalarda bulunan özellikler yer almaktadır.
YIYECEK - IÇECEK (PANSIYON DURUMU):
Alva Donna Exclusive Hotel Antalya-Belek/Boğazkent "Ultra Herşey Dahil" sistemde misafirlerine yiyecek ve içecek servisinde bulunmaktadır. Sabah kahvaltısı, geç kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri açık büfe olarak sunulmakta ara snack servisi, çocuk büfesi ile diyet büfesi de bulunmaktadır. Tüm yerli ve bazı yabancı alkollü-alkolsüz içecekler ücretsizdir. Türk mutfağı, deniz ürünleri, Uluslararası mutfaklardan seçmelerin yer aldığı menülerden memnun kalacaksınız.
ANIMASYON - AKTIVITE:
4 kaydıraklı 1 büyük havuz, 3 kaydıraklı çocuk havuzu, 1 mini club havuzu, 1 kapalı yüzme havuzu, 1 Spa havuzu(jakuzi), sauna, türk hamamı, jakuzi, SPA, gece klübü, canlı müzik, sinema, mini club, oyun klübü, İnternet cafe, floggy pool, aquapark ve full animasyon ile misafirlerine eğlenceli bir tatil sunuluyor.
ÇOCUKLAR:
Alva Donna Exclusive Hotel küçük misafirlerine mini club, 3 kaydıraklı çocuk havuzu, minik havuzu, çocuk büfesi, oyun parkı ile animatörler eşliğinde hizmet vermektedir. Ücretli bebek bakımı yapılabilmekte bebek yatağı ve bebek sandalyesi bulunmaktadır.
KUMSAL:
Belek, Boğazkent'de kendine ait özel plajı bulunan Alva Donna Exclusive Hotel denize sıfır mesafededir.
SPOR:
FIYATA DAHIL:
Türk hamamı, sauna, fitness center, rüzgar sörfü(lisans), mini futbol, voleybol, plaj voleybolu, basketbol, mini golf, tenis(gündüz), masa tenisi, dart, kano ve sinema.
EKSTRA ÜCRETLI: Jetski, ringo, parasailing/paraşüt, muz/banana boat, bilardo, bowling, Jakuzi, masaj, Spa, ışıklandırmalı tenis kortu ve tenis ekipmanları.
 

e-PaCk

Forum Gururu
TESIS:
Club Asteria Belek Hotel. Toplam 364 odalı Club Asteria Belek Hotel, 2 adet restaurant (açık,kapalı), 5 adet bar (side bar, odessa bar, kybelle bar, aspendos bar, perge bar), 3 adet havuz (1 tanesi çocuk havuzu), su kaydırağı, Türk hamamı, sauna, konferans salonu, doktor, mini market, kuyumcu, butik, kuaför ve açık otopark.
KONUM:
Belek. Club Asteria Belek Otel Antalya havaalanına 33 km, Antalya şehir merkezine 40 km mesafededir.
ODA:
Club Asteria Belek Otelin sade ve şık döşenmiş odalarında; direkt telefon, duş/wc, saç kurutma makinası, mini bar, uydu yayınlı tv, klima, fayanslı zemin ve balkon bulunmaktadır.
YIYECEK - IÇECEK (PANSIYON DURUMU):
Club Asteria Belek Hotel Herşey Dahil konseptinde hizmet verilmektedir. Açık büfe sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemekleri, geç kahvaltı, öğleden sonra ve gece snack ikramları, çay kahve pasta kek saati, tüm yerli alkollü ve alkolsüz içecekler ücretsizdir. Taze sıkılmış meyve suları ücretlidir.
ANIMASYON - AKTIVITE:
Club Asteria Belek Hotel Animasyon. Gündüz çeşitli aktiviteler ve spor faaliyetlerı, gece animasyonları sürpriz şovlar.
ÇOCUKLAR:
Club Asteria Belek Kids. Çocuk havuzu, mini club, çocuklara özel kaydıraklı havuz, animatorler eşliğinde beceri geliştirici oyun ve aktiviteler.
KUMSAL:
Club Asteria Belek Hotel Belek'de denize sıfır mesafede, özel iskeleli kum plaj. Plajda havlu, şezlong ve minder ücretsiz temin edilebilmektedir.
SPOR:
FIYATA DAHIL:
Plaj voleybolu, mini futbol, masa tenisi, fitness center, dart, aerobic, step, bilardo, sörf (ehliyeti olanlara) ve deniz bisikleti.
EKSTRA ÜCRETLI: Katamaran ve tüm motorlu su sporları (Jetski, Parasailing, Ringo, Banana).
 

e-PaCk

Forum Gururu
TESIS:
Belconti Resort Hotel Belek. Belconti Belek zevkle dekore edilmiş geniş lobi, resepsiyon, panorama teraslı lobi bar ve 4 adet panoramik görüntülü asansörlü ana bina (514 oda), ek bina ve 2 ve 3 katlı villa gruplarından oluşmaktadır. Belconti Resort Ootelde ayrıca 2 adet açık tatlı yüzme havuzu (905 m2 ve 724 m2), 3 kaydıraklı aquapark, 1 adet kapalı yüzme havuzu (122 m2), çocuk havuzu, havuz-bar, açık hava disko, çocuk kulübü, snack-bar, 8 adet tenis sahası, futbol sahası (40x70m.), plaj-voleybol, sigara içilmeyen bölümlü ana restaurant ve teras, Osmanlı ve İtalyan mutfağı olmak üzere 2 adet A’la Carte Restaurant, alışveriş merkezi, Belconti SPa ve Wellness centeri, sauna, buhar banyosu ve kapalı yüzme havuzu, Balo Salonu ve güneş ışığından yararlanılabilecek toplantı salonları bulunmaktadır.
KONUM:
Belek. Belconti Resort Hotel Antalya’nın 35 km doğusundaki yeni Golf ve Turizm Merkezi Belek’te, okaliptüs ormanları, çam ağaçları ile koruma alanı ve kumlu/ince çakıllı sahil şeridi üzerinde bulunmaktadır.
ODA:
STANDART:
Belconti Resort Belek Otelde Odalar merkezi klimalı (sıcak/soğuk belirli saatlere göre), rahat ve konforlu döşenmiş double / family odalarda balkon, teras veya Fransız balkon (patio), küvet / duş / WC, saç kurutma makinesi, uydu-tv, televizyonda müzik kanalı, telefon, mini bar, ücretsiz kasa.
AILE ODASi: Belconti Resort Otelde Aile odaları 2 yatak odası ve 1 banyodan oluşmaktadır. Hepsinde 1 çift kişilik yatak ve 2 yada 3 tek yatak bulunmaktadır.
YIYECEK - IÇECEK (PANSIYON DURUMU):
Belconti Resort Hotel Belek Herşey Dahil (All Inclusive) sisteminde çalışmaktadır. Sabah,öğle ve akşam yemekleri açık büfe olup alkollü ve alkolsüz içecekler ücrete dahildir.
ANIMASYON - AKTIVITE:
Belconti Otel Animasyon. Gündüz aktiviteleri, Mutfak şefi önderliğinde yemek pişirme kursu, Lobi ve Fiesta barımızda canlı müzik, uluslararası Animasyon ekibimizden özel gece ve dans şovları, canlı müzik, disko ve köpük partileri.
ÇOCUKLAR:
Gün boyu Belconti çocuk animasyonu, 4 ile 11 yaş arası çocuklar icin mini kulüp, Teenager kulüpü (12 ile 16 yaş arası, yüksek sezonda), oyun parkı, çocuk havuzu (25 m2), çocuk büfesi (yüksek sezonda), bebek sandalyesi ve bebek yatağı, mini disko, mini video ve ücretli çocuk bakıcılığı.
KUMSAL:
Belconti Resort Hotel Belekde denize sıfır mesafededir.
SPOR:
FIYATA DAHIL:
Tenis, mini golf, plaj voleybolu, okçuluk, havalı tüfek, profesyonel dans kursları ve Mutfak şefi önderliğinde yemek pişirme kursu.
EKSTRA ÜCRETLI: Jetski, Ringo, Muz, Parasiling gibi Motorlu su sporları.
HIZMETLER:

  • Verilmiş ücretler Peşin Ödeme veya Kredi Kartı Tek Çekimde geçerlidir.
  • Geçerli Kredi Kartları hakkında ofisimizden bilgi alınız.
  • Konaklama tarihlerine göre ücretlerimiz değişiklik gösterebilir ofisimizden bilgi alınız.
  • Belconti Resort Hotel Belede Evcil hayvan kabul edilmemektedir.
  • Belconti Resort Hotel Belek ÜCRETE DAHİL HİZMETLER:
  • İki Kişilik Odada Kişibaşı Konaklama.
  • Rehberlik hizmetleri.
  • ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER:
  • Transfer ve Ulaşım ücretlerimiz hakkında ofisimizden bilgi alınız.
 

e-PaCk

Forum Gururu
TESIS:
Belek Beach Resort Hotel'de 200 adet standart, 68 Adet Aile Odası, 8 Deluxe Aile Odası, 10 Adet Bağlantılı Connection oda, 3 adet Engelli Odası, olmak üzere toplam 289 oda bulunmaktadır. Belek Beach Hotel'de ayrıca, 2 açık havuz, kaydırak havuzu, kapalı havuz, çocuk havuzu, 2 ana restaurant, 2 a la carte restaurant, 5 bar, disco, kuru temizleme, kuaför, welness center, alış-veriş merkezi, butikler, rent-a car, internet erişimi, 24 saat oda servisi bulunmaktadır.
KONUM:
Belek/Serik-Antalya. Belek Beach Hotel Resort Otel Antalya şehir merkezine 45 km, Antalya Havalimanına 35 km uzaklıkta bulunmaktadır.
ODA:
STANDART:
Belek Beach Resort Otelin Standart odaların zemini halı kaplı, Minibar, Satelite TV, Müzik yayını, Direk telefon sistemi, özel banyo setupları, Saç kurutma makinesi, WC, banyo, klima (soğuk-sıcak), Emanet kasası mevcut olup büyük bir bölümü direk deniz manzaralıdır.
AILE ODASi: Belek Beach Resort Otelin Bağlantılı odaların her ikisi de ayrı birer oda gibi düşünülerek dizayn edilmiştir. Her iki odada ayrı banyo bulunmaktadır ve standart odalarda bulunan özellikler mevcuttur.
YIYECEK - IÇECEK (PANSIYON DURUMU):
Belek Beach Resort Hotel Herşey Dahil sisteminde çalışmaktadır. Sabah, öğle ve akşam yemekleri açık büfe olup alkollü ve alkolsüz içecekler ücrete dahildir.
ANIMASYON - AKTIVITE:
Belek Beach Resort Hotel gün boyu animasyon, gece şovları, dans gösterileri, gece animasyonları, canlı müzik ve disco.
ÇOCUKLAR:
Belek Beach Resort Kids Club. Çocuk animasyonu, çocuk havuzu, bebek bakım hizmeti ve miniclub.
KUMSAL:
Antalya - Belek'deki Otel Belek Beach Resort Hotel denize sıfır mesafededir.
SPOR:
FIYATA DAHIL:
Fitness Center, Hamam, Step Sauna, Aerobik, Su Jimnastiği, Masa Tenisi Su Kaydırağı, Tenis, Mini Futbol, Mini Golf, Plaj Voleybolu ve Basketbol.
EKSTRA ÜCRETLI: Bilardo, Jetski, Parasailing, Ringo, Banana gibi motorlu su sporları.
HIZMETLER:
EKSTRA ÜCRETLI:

  • Verilmiş ücretler Peşin Ödeme veya Kredi Kartı Tek Çekimde geçerlidir.
  • Geçerli Kredi Kartları hakkında ofisimizden bilgi alınız.
  • Konaklama tarihlerine göre ücretlerimiz değişiklik gösterebilir ofisimizden bilgi alınız.
  • Belek Beach Resort Otele Evcil hayvan kabul edilmemektedir.
  • ÜCRETE DAHİL HİZMETLER:
  • İki Kişilik Odada Kişibaşı Konaklama.
  • Rehberlik hizmetleri.
  • ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER:
  • Transfer ve Ulaşım ücretlerimiz hakkında ofisimizden bilgi alınız.
EKSTRA ÜCRETLI:

  • Belek Beach Resort Hotel SPA ve Welness Merkezi.
 

e-PaCk

Forum Gururu
TESIS:
Crystal Family Resort & Spa Hotel Belek Antalya'nın tatil ve golf cenneti Belek'te, toplamda 23.000 m² alanda, 8.000 m² güzel mimarili otel binası ve 15.000 m² otel bahçesi olarak, 5 er katlı 4 blok şeklinde yerleşen ve alana sahip otel havuzları ve aquaparkları ile özellikle çocuklu aileler için adeta bir tatil cennetidir. Crystal Family Resortun, 2 ayrı otel binasında bulanan 278 Standart oda (78 adet geçmeli oda, 3 adet bedensel engelli konuklara özel oda ve sigara içmeyen konuklar için odalar mevcuttur), 90 Aile odası, 4 Junior Suite ve 4 Sultan Suite mevcuttur. Crystal Family Resort & Spa Otelde Tesiste Resepsiyon, Lobby, Lobbybar, Lobide kablosuz "WLAN" internet, 1 bahçeli ana restaurant, 3 adet A'la carte restaurant (rezervasyonlu), 1 adet çocuk restorantı, 5 adet bar (mevsime göre), 1 adet Türk motifleri ile süslenmiş cafe, aqua park, kapalı ısıtmalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness center, 2 adet sauna, 1'i kapalı 2 adet jakuzi, buhar odası, Türk hamamı, masaj, şok duşlar, güzellik salonu, SPA & Wellness merkezi, kuaför, doktor, küçük sinema salonu, kiralık araç servisi, animasyon aktiviteleri, gece şovları ve müzik, 2 bantlı bowling salonu, play station, langırt, fotoğraf servisi, lobby lounge bar, vital bar, café turca, fiesta disco / bar, lagoon bar, caretta bar, çamaşırhane ve ütü servisi, tenis kortu, tenis okulu, alışveriş merkezi, market, kuyumcu, butik, minibar, kasa, basketbol, beach voleybol, mini golf, tenis raket ve topları, golf sahalarına rezervasyon ve transport imkanı, masa tenisi, bilardo, sörf, rüzgar sörfü, deniz bisikleti, kano, oda servisi, bebek bakıcısı, kuru temizleme, bowling, banana, parasailing, su kayağı, jet ski, mini club (4 ile 11 yaş), gençler için (13 ile 16 yaş) junior club, çocuklarımız için oyun alanları, jetonlu video oyunları, şezlong, şemsiye, minder mevcuttur. Otelde kapalı alanlarda sigara içilmemektedir.
KONUM:
Belek/Serik-Antalya. Crystal Family Resort & Spa Hotel Belek Turizm merkezinde, Boğazkent Mevkiinde bulunup denize sıfır konumdadır. Kadriye Beldesine 4 km, Serik’e 11 km, Side’ye 46 km, Alanya’ya 106 km, Antalya Şehir merkezine 50 km ve Antalya Havaalanına 40 km. uzaklığı olan Crystal Family Resort & Spa Otele otobüsle transfer süresi 45 dakika’dır.
ODA:
STANDART: Crystal Family Resort Belek Standart Oda 27 metre kare büyüklüğündeki standart odalarda balkon, merkezi klima, kartlı anahtar sistemi, direkt telefon, özel kasa, uydu yayınlı tv, müzik yayını, internet bağlantısı (talep üzerine), minibar, fön, yangın ihbar sistemi, küvetli banyo, banyoda telefon bulunup zemin halı kaplıdır.
AILE ODASi: Crystal Family Resort Hotel Aile Odaları 40 metrekare, 2 adet yatak odalı (ara kapılı), 1 adet küvetli banyo, balkon, merkezi klima, kartlı anahtar sistemi, direkt telefon, özel kasa, uydu yayınlı tv, müzik yayını, internet bağlantısı, minibar, fön, yangın ihbar sistemi, banyoda telefon bulunup zemin halı kaplıdır.
SUIT: Crystal Family Resort Otelin Junior Suite Odaları 58 metre kare balkonlu, Özel ve farklı dekore edilmiş bir yatak odası ve bir salon, jakuzi küvetli ve duşlu bir banyo ve standart odaların tüm özellikleri mevcuttur. Plazma TV ve DVD player mevcut. Crystal Family Resort Otelin Sultan Suite Odaları 85 metre kare balkonlu, 2 adet çift kişilik yatak odası, 1 adet salon, 1'i jakuzi kuvetli 1 adet duşlu banyodan oluşan sultan suit odalarda merkezi klima, kartlı anahtar sistemi, direkt telefon, kasa, uydu yayınlı plazma tv ve dvd, müzik kanalı, minibar, fön, yangın ihbar sistemi, banyoda telefon bulunup zemin halı kaplıdır
YIYECEK - IÇECEK (PANSIYON DURUMU):
Crystal Family Resort Hotel Belek'de konaklama Ultimate Herşey Dahil "Ultimate All Inclusive" sisteminde olup, 24 saat yiyecek ve içecek hizmeti, ana restoranlarımızda kahvaltı, geç kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği, diyet büfesi ve özel bebek köşesi ve özel çocuk büfemizin yanı sıra, gün boyu çeşitli yiyeceklerin sunulduğu ara yiyecek istasyonları ve snack restoranlarımız ayrıca akşamları rezervasyonla hizmet veren Türk, İtalyan, Meksika ve mutfaklarının spesiyalitelerinin sunulduğu 3 adet alakart restoranlarımız da, konuklarımızın hizmetindedir. 7 yaş altındaki çocuklarımız alakart restoranlara kabul edilmemektedir. Ayrıca Lobby lounge, Pastane köşesi, Disco, Cafe Turca, Vital bar Caretta Bar ve Lagoon barlarımızda konuklarımız çeşitli lokal ve ithal içkilerin keyifle tatlarına bakabilirler. Odalarındaki mini barlar her gün kontrol edilerek eksilenler tamamlanır. Ultimative Herşey Dahil olmayan hizmetler telefon, faks, bowling, bilardo, play station, tenis toplari, tenis raketi, tensi dersleri, kort isiklandirmasi, kablosuz internet, motorlu susporlari, ithal sampanya, sarap ve lüks kategori likör, konyak ve viskiler, taze sikilmis meyve sulari ve oda servisi.
ANIMASYON - AKTIVITE:
Crystal Family Resort Animasyon. Gün boyu çeşitli animasyon aktiviteleri, gece şovları.
ÇOCUKLAR:
Crystal Family Resort küçük misafirlerine, çocuk yüzme havuzu, mini club, gençlik kulübü, bahçede oyun parkı, jetonlu video oyunları, bebek bakıcısı hizmeti verilmektedir.
KUMSAL:
Crystal Family Resort Belek denize sıfır mesafededir ve kendine ait sahilinde 150 M uzunluğunda ve 100 m genişliğinde ince kumlu özel plajı ve Beachbar bulunmkatdır. Plaj da ücretsiz olarak şezlong, şemsiye, minder ve plaj havlusu servisi sunmaktadır.
SPOR:
FIYATA DAHIL: Yüzme havuzları, havuzda ve plajda duş, havuzda ve plajda şezlong, şemsiye ve minder, otopark, su kaydırakları, minibar (su, soda, meşrubat), odalardaki kasa, internet cafe (rezervasyonlu), basketbol, beach voleybol, kano, deniz bisikleti, motorsuz su sporlaarı (sörf, rüzgar sörfü (sertifikalı), tenis kortları (gündüz), masa tenisi, mini club, gençlik kulübü, gece ve gündüz animasyonları, disco, sauna, jakuzi, Türk hamamı, şok duşlar (rezervasyonlu), fitness center, şemsiye, mini golf, mini futbol, bazı premium içkiler ve tüm yerli alkollü ve alkolsüz içecekler tesis misafirlerine ücretsiz olarak sunulmaktadır.
EKSTRA ÜCRETLI: Masaj ve kese, güzellik salonu, SPA merkezi, bowling, langırt ve oyun makinelerinin bulunduğu eğlence merkezi, kuaför, kuru temizleme, çamaşırhane ve ütü servisi, oda servisi, odalarda internet, doktor ve hemşire, bilardo, ışıklandırmalı tenis kortu, tenis topları, tenis raketleri, video oyunları, banana, parasailing, sörf okulu, jet ski, alışveriş merkezi, market, oda servisi, 01:00 ile 10:00 arası ithal içkiler, kahvaltıda taze sıkılmış portakal suyu tesis misafirlerine ücretli olarak sunulmaktadır.
HIZMETLER:
EKSTRA ÜCRETLI:

  • Verilmiş ücretler Peşin Ödeme veya Kredi Kartı Tek Çekimde geçerlidir.
  • Geçerli Kredi Kartları hakkında ofisimizden bilgi alınız.
  • Verilmiş ücretler 01.06.2009 (dahil) tarihine kadar yapılan rezervasyonlar için geçerlidir.
  • Verilmiş olan ücretler ERKEN REZERVASYON KAMPANYASI dahilinde Kontenjanlarla sınırlıdır.
  • Konaklama tarihlerine göre ücretlerimiz değişiklik gösterebilir ofisimizden bilgi alınız.
  • Konaklama tarihlerine göre ücretlerimiz değişiklik gösterebilir ofisimizden bilgi alınız.
  • 0-6 Yaş 1.Çocuk Ücretsizdir.
  • Crystal Family Resort Belek Otele Evcil hayvan kabul edilmemektedir.
  • ÜCRETE DAHİL HİZMETLER:
  • İki Kişilik Odada Kişibaşı Ultra Herşey Dahil Konaklama.
  • Rehberlik hizmetleri.
  • ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER:
  • Transfer ve Ulaşım ücretlerimiz hakkında ofisimizden bilgi alınız.
EKSTRA ÜCRETLI:

  • Crystal Family Resort Belek Hotel SPA Merkezi ve Sağlık Kulübü. Tam teşekküllü SPA sağlık ve güzellik merkezi (cilt ve vücut bakım kürleri) özel Spa bahçesi ve 60 m² özel açık Spa havuzu(ısıtmasız) , havuz içinde özel jet duşlar ve jakuzili relax yatakları, özel jakuzi, Spa bahçesinde Bali tipi açık masaj bölümleri ile ve SPA anlayışına kattığımız yeniliklerle sizleri eşsiz bir tatilin içinde hissetmenizi sağlar.
  • Internet Cafe.
  • Jeep Safari.
  • Rafting.
 

e-PaCk

Forum Gururu
ela-quality-resort.jpg


TESIS:
Ela Quality Resort Hotel'de 388 adet standart oda, 5 adet engelli odası, 70 adet aile çatı dubleks oda, 89 adet göl evi odası (standart/suite/aile göl evi odaları), 5 adet resort suites, 9 adet deluxe suites, 5 adet superior suit oda, 2 adet premier suit oda, 1 adet Ela prestige suit oda, 5 adet villa Ela palas, 2 adet Ela sultan palas olmak üzere toplam 583 adet oda mevcuttur. 1 adet teraslı ana restaurant, 7 adet A'la Carte restaurant (Japon Teppanyaki, Osmanlı, Meksika, Fransız, İtalyan, Balık, Ege Mutfağı), açık yüzme havuzu, kapalı yetişkin havuzu, 2 adet açık çocuk havuzu, kapalı çocuk havuzu, Men's Club Irısh&Cigar bar, dancing bar, beach bar, hamam bar, vitamin bar, pool bar, tömbeki, fitness center, sauna, Türk hamamı, dinlenme alanı, jakuzi (kapalı havuzda), masaj çeşitleri, kese, güzellik salonu, spa center, kuaför, doktor ve hemşire, telefon-fax-fotokopi hizmeti, çamaşırhane, fotoğrafçı, saat ve mücevher dükkanları, araba kiralama, market, marka butikler, hediyelik eşya dükkanları, toplantı salonları, oda servisi, tenis kortu, aydınlatmalı tenis kortu ve tenis ekipmanları, voleybol, basketbol, masa tenisi, plaj voleybolu, mini futbol, dart, aerobik, su jimnastiği, su topu, bilardo, açık ve kapalı sinema, fitness programları, tenis dersleri, bowling, çocuk oyun parkı, çocuk sineması, şezlong, şemsiye, minder ve plaj havlusu mevcuttur.
KONUM:
Belek. Ela Quality Resort Hotel Belek İskele mevkiinde bulunup Denize sıfır konumdadır. Otel Belek'e 2 km, Antalya Havalimanı'na 25 km ve Antalya şehir merkezine 35 km uzaklıkta bulunmaktadır.
ODA:
STANDART: 35-45 metrekare büyüklüğündeki deniz veya kara manzaralı standart odalarda merkezi klima, küvetli banyo, wc, Lcd Tv, telefon, internet bağlantısı, minibar, kasa, fön, balkon bulunup zemin halı kaplıdır.
AILE ODASi: Aile Çatı Dubleks Odası: Ana binada bulunan 65-75 metrekare büyüklüğündeki 2 katlı odalardır. Alt katta oturma grubu ve 2 adet tek kişilik yatak bulunur. Üst katı yatak odası olan odalarda, merkezi klima, küvetli banyo, wc, telefon, internet bağlantısı, minibar, fön,kasa, balkon, Lcd tv bulunup zemin halı kaplıdır.
SUIT: Resort Suit Oda: Ana binada bulunan, kara manzaralı, 96 metre kare büyüklüğündeki odalarda, 1 adet yatak odası, 1 adet oturma odası, küvetli banyo, merkezi klima, 2 adet, telefon, internet bağlantısı, 2 adet minibar, baskül, fön, kasa, 2 adet lcd tv ve balkon bulunup zemin halı kaplıdır. Deluxe Suit Oda: Ana binada bulunan, deniz manzaralı, 105 metre kare büyüklüğündeki 1 adet yatak odası, 1 adet oturma odası ve 1 adet jakuzili banyodan oluşan odalarda, Lcd tv, merkezi klima, telefon, internet bağlantısı, minibar, fön,kasa, balkon bulunup zemin halı kaplıdır. Superior Suit: Ana binada bulunan, kara manzaralı, 142 metre kare büyüklüğündeki 2 katlı odaların 1. katında oturma odası, 1 adet küvetli banyo ve tuvalet, parke zemin, Lcd tv, merkezi klima, telefon, internet bağlantısı, minibar, fön, balkon; 2. katında yatak odası,iki kişilik yatak, jakuzili banyo, duş, tuvalet, Lcd tv, merkezi klima, minibar, fön,telefon, kasa,baskül, jakuzili terasta güneslenme alanı ve sezlong bulunup oda zemini halı kaplıdır. Villa Ela Palas: 297 metrekare iç mekan ve 550- 750 m² dıs mekan büyüklüğündeki 2 katlı villaların 1. katında oturma odası, yemek odası, lüks oturma ve yemek odası takımları, 2adet tek kişilik yüksek kaliteli lüks yatak, mutfak, buzdolabı, ocak, fırın, tuvalet, split klima, 42” plazma TV, home theatre ses ve görüntü sistemi, telsiz telefon, yatak odası, parke ve mermer zemin, internet bağlantısı, minibar, kasa, fön, teras, kendine ait özel havuz; 2. katında 2 adet yatak odası, üst kat yatak odasında 2adet tek kişilik yüksek kaliteli lüks yatak, oturma grubu, küvetli banyo ve tuvalet, split klima, LCD TV, mini bar, telefon, fön makinesi. Üst kat ebeveyn odasında da çift kişilik yüksek kaliteli lüks yatak, oturma grubu, giyinme odası, banyoda terasa açılan jakuzi, duşa kabin, tuvalet, Türk hamamı, sauna, split klima, LCD TV, mini bar, telefon, fön makinesi, baskül, terasta güneşlenme alanı, terasta şezlong mevcuttur. Villada kalacak olan misafirler için ücretsiz özel hizmetlerde VIP set up, egzotik meyve sepeti, 7 konseptli ikram tabağı, günlük gazete, turn-down servisi, butler hizmeti, günlük taze çiçek, 24 saat ücretsiz oda servisi, çamaşırhane ve kuru temizleme servisi, haftada bir kez ücretsiz barbekü, dizüstü bilgisayar, kablosuz internet erişimi, beach suit imkanları var olup VIP araçla havaalanı-villa-havaalanı transferi yapılmaktadır.
YIYECEK - IÇECEK (PANSIYON DURUMU):
Ela Herşey Dahil sisteminde olup, açık büfe kahvaltı, geç kahvaltı, öğle yemeği, çocuk öğle yemeği, snacks, bistro, hamur işleri, ikramlı beş çayı, pastane, akşam yemeği, çocuk akşam yemeği, A la carte restoranlar, gece yarısı büfesi, oda servisi, 24 saat yerli ve yabancı, alkollü ve alkolsüz içecek servisi (VSOP cognac, premium wisky, özel ithal ve yerel şaraplar, ithal bira, enerji içecekler konsepte dahil değildir), minibar(2şer kola, sprite, fanta, maden suyu, bira, su), 02:00-07:00 saatleri arasında ve vitamin barda taze sıkılmış portakal suyu ücretsiz olarak sunulmaktadır. Kahvaltı 07:00-10:30, Öğle Yemeği 12:30-14:30, Snacks 12:30-17:00, Alarga Snack 12:30-16:00, Bistro 13:00-16:00, Sofa Snack 10:30-16:00, Çocuk Öğle Yemeği 12:00-14:00, Dondurma Saati 14:00-18:00, Pastane 14:00-18:00, Akşam Yemeği 19:00-21:30, Çocuk Akşam Yemeği 18:00-20:00, A la Carte 19:00-22:00, Gece Yarısı Büfesi 23:30-02:00, Oda Servisi 02:00-07:00 (07:00-02:00 arası ücretli).
ANIMASYON - AKTIVITE:
Animasyon, yemek kursları ve açık ve kapalı sinema.
ÇOCUKLAR:
Yüzme havuzları, biberon ısıtıcısı, çocuk oyun parkı, çocuk sineması, çocuk büfesi, odalarda 5 adet çizgi film kanalı, bebek bakıcısı ve bebek küveti hizmeti sunulmaktadır. Resepsiyondan depozito karşılığında temin edilebilen çağrı cihazı, PDA ve PAGER teknolojileriyle avuçiçi bilgisayar ile çocukları uzaktan izleme imkanı.
KUMSAL:
Otelin ortalama 260 metre uzunluğundaki özel kum plaj içerisinde bulunan şezlong, şemsiye, minder ve plaj havlusu (havlu kartı ile) ücretsiz olarak verilmektedir.
SPOR:
FIYATA DAHIL: 6 adet A'la Carte restaurant(Osmanlı, Meksika, Fransız, İtalyan, Balık ve Ege mutfağı/rezervasyon ücreti alınır), yüzme havuzları, fitness center, sauna, Türk hamamı, dinlenme alanı, jakuzi (kapalı havuzda), tenis kortu, voleybol, basketbol, masa tenisi, plaj voleybolu, mini futbol, dart, aerobik, su topu, bilardo, yemek kursları, açık ve kapalı sinema, fitness programları, çocuk oyun parkı, çocuk sineması, 24-saat tüm yerli ve bazı yabancı alkollü ve alkolsüz içecek servisi, minibar (2'şer adet kola, sprite, fanta, maden suyu, su, bira), 02:00-07:00 oda servisi, vitamin bar ve hamam barda taze sıkılmış meyve suları tesis misafirlerine ücretsiz olarak sunulmaktadır.
EKSTRA ÜCRETLI: A'la carte restaurant (Japon Teppanyaki), masaj çeşitleri, kese, güzellik salonu, spa center, kuaför, doktor ve hemşire, telefon-fax-fotokopi hizmeti, çamaşırhane, fotoğrafçı, saat ve mücevher dükkanları, araba kiralama, market, marka butikler, hediyelik eşya dükkanları, aydınlatmalı tenis kortu ve tenis ekipmanları, tenis dersleri, bowling, su kayağı, ringo, banana, katamaran, 07:00 ile 02:00 saatleri arasında oda servisi, puro çeşitleri, VSOP cognac, Premium whisky, özel ithal ve yerel şaraplar, ithal bira, enerji içecekleri ve özel menü siparişleri tesis misafirlerine ücretli olarak sunulmaktadır.
HIZMETLER:
EKSTRA ÜCRETLI:

  • Verilmiş ücretler Peşin Ödeme veya Kredi Kartı Tek Çekimde geçerlidir.
  • Geçerli Kredi Kartları hakkında ofisimizden bilgi alınız.
  • Verilmiş olan ücretler ERKEN REZERVASYON KAMPANYASI dahilinde Kontenjanlarla sınırlıdır.
  • Konaklama tarihlerine göre ücretlerimiz değişiklik gösterebilir ofisimizden bilgi alınız.
  • 0-14 Yaş 1.Çocuk Ücretsizdir.
  • Ela Quality Resort Otele Evcil hayvan kabul edilmemektedir.
  • ÜCRETE DAHİL HİZMETLER:
  • İki Kişilik Odada Kişibaşı Maksimum Herşey Dahil Konaklama.
  • Rehberlik hizmetleri.
  • ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER:
  • Transfer ve Ulaşım ücretlerimiz hakkında ofisimizden bilgi alınız.
EKSTRA ÜCRETLI:

  • Ela Quality Resort Spa & Wellness Center.
 
Top