01- Adana Turistik Oteller

ZeyNoO

V.I.P
V.I.P
EMİR ROYAL OTEL

Genel Otel Özellikleri; Adana 'nın merkezinde Kuruköprü semtinde benzersiz hizmet anlayışıyla açılan otel, özenle tasarlanmış mimarisi, zevkle döşenmiş her köşesi, konfor ve kaliteden ödün vermeyen bir yaklaşımla misafirleri ağırlamaktadır.
Oda Görünümleri; Otelde toplam 62 oda,122 yatak kapasitelidir. Odalarda, ortopedik yatak, minibar, merkezi sistem klima, uydu yayını, kablolu kablosuz internet hattı, Lcd Tv, duş-wc, saç kurutma makinesi, oda içi kasa, bulunmaktadır.
Yiyecek ve İçecekler;Otelde Türk Akdeniz ve Dünya mutfağının en seçkin yemeklerini tadabilirsiniz.Otelde zengin açık büfe kahvaltı ve A-lacart servis, pastane ve lobi bar bulunmaktadır.
Toplantı ve Kongre; Otelde Çok amaçlı toplantılar için teknolojinin tüm imkanları kullanılarak (internet, DVD, TV,Perde,Philipe-Charte, mikrofon, Barkovizyon ve perdesi) 100 kişilik salonda toplantı ve seminer hizmeti vermektedir.
Otel Servisleri; 24 saat oda servisi, iş adamları için sekterlik, çamaşır ve ütü servisi, resepsiyonda kasa, jeneratör ve kapalı otoparkımız bulunmaktadır.
Ulaşım;Otel Adana Şakirpaşa Hava Alanına 2 Km. Adana Merkez Otogarına 3 Km. uzaklıktadır.

Seyhan / Adana
 

ZeyNoO

V.I.P
V.I.P
SEDEF OTEL

Otel Bilgileri: Sedef Otel 1981 yılından beri hizmet vermektedir. 224 yatak kapasitesine sahip olup, 3 king suit oda, 19 junior suit oda, 42 french bed oda, 38 bouble oda, 5 trible oda, 1 engelli oda bulunmaktadır. Bütün odalarda oda ve banyoda telefon, uydu yayını, tv, mini bar, split klima ve kasa bulunmaktadır.
Servis & Hizmetler: Toplantı salonu, balo salonu, merkezi klima, Tv Odası, Satış ofisi, açık otopark, bar, disko, pastane, bay-bayan kuaför, kuru temizleme, özel kasa, çamaşırhane, jeneratör, sağlık odası, fuaye salonu ve odalarında uydu tv, mini bar, kasa, oda ve banyoda telefon gibi hizmetleri bulunmaktadır.
Yeme & içme: Türk mutfağının en seçkin örneklerini bulabileceğiniz gibi, Vitamin Bar, Iguana Bar, Disko ve Pastane gibi ekstra hizmetleri bulunmaktadır.
Konum: Sedef Otel konum itibariyle şehir merkezine 1 km, havaalanına 1.5 km, mesafede bulunmaktadır.

Seyhan/Adana
 

ZeyNoO

V.I.P
V.I.P
Adana HiltonSA Hotel

zsCBI.jpg
YcM7V.jpg


Seyhan Nehri'nin kıyısında bulunan bu çok katlı modern otelden Adana'nın merkezine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Otel, Taşköprü manzaralıdır.

Adana HiltonSA kapsamlı eğlence imkanları sunmaktadır. Fitness yapmak isteyenler kardiyovasküler ve ağırlık aletleri, spor salonu ve aerobik stüdyosundan yararlanabilirler.

Rahatlamak için Türk hamamı ve saunaya gidebilir ya da kapalı veya açık hava yüzme havuzunda serinleyebilirsiniz. Kendinizi şımartmak istiyorsanız masaj ve vücut keseleme imkanları bulunmaktadır. Çocuklar oyun alanında veya çocuk havuzunda vakit geçirebilirler.

Geniş odalar ferah ve çağdaş bir dekora sahiptir. Geniş özel banyolar gösterişli mermerlerle döşenmiştir. Bu uluslararası metropolde tam donanımlı lüks odaların keyfini çıkarabilirsiniz.


Otel Özellikleri

Hu2pS.jpg


Genel
Restoran, Bar, 24-Saat Açık Resepsiyon, Gazeteler, Bahçe, Teras, Sigara İçilmeyen Odalar, Engelli Konuklar için Odalar/İmkanlar, Asansör, Hızlı Check-In/Check-Out, Emanet Kasası, Isıtma, Bagaj Muhafazası, Bütün genel ve özel alanlarda sigara içmek yasaktır, Klima, Özel Sigara İçilir Alan, Restoran (alakart), Restoran (büfe)

Etkinlikler
Tenis Kortu, Sauna, Fitness Merkezi, Solaryum, Masaj, Masa Tenisi, Türk Hamamı/Buhar Banyosu, Açık Yüzme Havuzu, Açık Yüzme Havuzu (sezonluk), Kapalı Yüzme Havuzu (yıl boyu)

Hizmetler
Oda Servisi, Toplantı/Ziyafet İmkanları, İş Merkezi, Çamaşırhane, Kuru Temizleme, Kuaför/Güzellik Salonu, VIP Oda Özellikleri, Odaya Servis Kahvaltı, Ütü Hizmeti, Döviz Alım Satım, Hatıra Eşyası/Hediyelik Dükkanı, Araba Kiralama, Faks/Fotokopi, Tesis içi ATM/Bankamatik

İnternet
Wi-fi otel genelinde mevcuttur ve 24 saat için maliyeti 20 EUR'dir.

Otopark
Ücretsiz! Otelde (rezervasyon gerekli değildir) ücretsiz özel park yeri mevcuttur.


y8B4c.jpg
 

ZeyNoO

V.I.P
V.I.P
Surmeli Adana Hotel

DWoCB.jpg
pymvp.jpg


Adana'nın iş ve alışveriş bölgesinin merkezinde bulunan Sürmeli Adana Hotel, Şakirpaşa Havaalanı'na sadece 3 km uzaklıkta ücretsiz kablosuz internet bağlantısı ve kahvaltı içeren konforlu konaklama olanakları sunmaktadır.

Temiz ve konforlu odalarda dinlenip odanızdaki modern olanakların keyfini sürebilirsiniz.

Sürmeli Adana Hotel, Türk ve dünya mutfağından gurme yemeklerin yanı sıra Adana'nın ünlü kebaplarıyla hizmet vermektedir.

Sürmeli Hotel'in tam donanımlı sağlıklı yaşam merkezinden yararlanabilirsiniz. Spor salonunda enerji yakıp havuzda yüzerek serinleyebilirsiniz. Ayrıca Sürmeli Hotel’in profesyonel masajlarından biriyle de kendinizi şımartabilirsiniz. Gezi ya da toplantılarla geçen bir günün sonunda saunada rahatlayabilir ya da geleneksel bir Türk buhar banyosunun tadını çıkarabilirsiniz.

Sürmeli Adana'nın merkezi konumu, farklı bölgelere araba veya toplu taşıtlarla kolayca erişmenizi sağlar.


Otel Özellikleri

tH6wD.jpg


Genel
Restoran, Bar, 24-Saat Açık Resepsiyon, Bahçe, Sigara İçilmeyen Odalar

Etkinlikler
Sauna, Fitness Merkezi, Solaryum, Masaj, Türk Hamamı/Buhar Banyosu, Açık Yüzme Havuzu

Hizmetler
Toplantı/Ziyafet İmkanları, Çamaşırhane, Kuru Temizleme, Kuaför/Güzellik Salonu, Hatıra Eşyası/Hediyelik Dükkanı

İnternet
Ücretsiz! Wi-fi otel genelinde mevcuttur ve ücretsizdir.

Otopark
Ücretsiz! Otelde (rezervasyon gerekli değildir) ücretsiz özel park yeri mevcuttur.


njcp9.jpg
 

ZeyNoO

V.I.P
V.I.P
Park Royal

qavvn.jpg
Bilfq.jpg


Şehir merkezinde ve Adana Havaalanı yakınlarında bulunan bu otelde alakart restoran ve hareketli bir bar hizmet vermektedir. Otelde ücretsiz Wi-Fi ve özel park yerleri ücretsizdir.

Zaimoğlu Hotel'deki yalın döşenmiş odalarda uydu TV, klima, mini bar ve özel banyo vardır. Bazı odalarda geniş bir yemek alanı ve kanepeli oturma alanı bulunur.

Zaimoğlu'nun rahat restoranında konuklar taze, yerel malzemelerle hazırlanan tipik yöresel yemeklerin tadına bakabilir. Ayrıca otelin barında serinletici içecekler içip canlı müzik dinleyebilirsiniz.

Otelde ayrıca döviz bürosu, 24 saat resepsiyon ve çamaşır servisi gibi faydalı hizmetler verilmektedir.


Otel Özellikleri

NHNMV.jpg
XO5OJ.jpg


Genel
Restoran, 24-Saat Açık Resepsiyon, Gazeteler, Sigara İçilmeyen Odalar, Asansör, Hızlı Check-In/Check-Out, Emanet Kasası, Bagaj Muhafazası, Klima, Restoran (alakart)

Hizmetler
Oda Servisi, Toplantı/Ziyafet İmkanları, İş Merkezi, Çamaşırhane, Kuru Temizleme, Odaya Servis Kahvaltı, Ütü Hizmeti, Gelin Süiti, Döviz Alım Satım, Ayakkabı Boyama, Araba Kiralama, Faks/Fotokopi, Konsiyerj Hizmeti

İnternet
Ücretsiz! Wi-fi otel genelinde mevcuttur ve ücretsizdir.

Otopark
Ücretsiz! Yakın bir yerde (rezervasyon gerekli değildir) ücretsiz umuma açık park yeri mevcuttur.

562uz.jpg
 

ZeyNoO

V.I.P
V.I.P
Çetinel Tesisleri-Green Club Hotel

ojQNu.jpg
bVUGU.jpg


Çetinel Tesisleri-Green Club Hotel, Adana şehir merkezine sadece 5 dakikalık yürüme mesafesindedir. Tesisin açık yüzme havuzu palmiye, portakal ve muz ağaçlarıyla dolu büyük yeşil bir bahçe ve çam ağaçlarıyla çevrilidir.

Green Club'un odaları ahşap mobilyalarla zevkli bir şekilde dekore edilmiştir. Hepsi balkonlu ve bahçe manzaralıdır. Tüm odalarda klima, LCD uydu TV ve ücretsiz Wi-Fi erişimi mevcuttur.

Restoran Türk ve dünya mutfağından çeşitli yemeklerle hizmetinizdedir. Konuklar akşamları otelin barından alacakları alkollü ve alkolsüz içeceklerle gevşeyebilirler.

Otelde toplantı ve konferans olanakları mevcuttur. Resepsiyon 7 gün 24 saat açıktır. Otel bünyesinde ayrıca araç kiralama hizmeti de verilmektedir.

Etnografya Müzesi, otele 5 km uzaklıktadır. Adana Tren İstasyonu ve Adana Şakirpaşa Havaalanı ise 7 km mesafededir. Tesis bünyesinde ücretsiz özel otopark mevcuttur.


Otel Özellikleri

SBjK2.jpg
q16lL.jpg


Genel
Restoran, Bar, 24-Saat Açık Resepsiyon, Gazeteler, Bahçe, Teras, Sigara İçilmeyen Odalar, Engelli Konuklar için Odalar/İmkanlar, Asansör, Hızlı Check-In/Check-Out, Emanet Kasası, Bagaj Muhafazası, Klima, Snack Bar, Güneş Terası

Etkinlikler
Çocuk Bahçesi, Dart, Bisiklete binme, Açık Yüzme Havuzu (sezonluk)

Hizmetler
Oda Servisi, Toplantı/Ziyafet İmkanları, Çamaşırhane, Kuru Temizleme, Odaya Servis Kahvaltı, Ütü Hizmeti, Gelin Süiti, Araba Kiralama, Faks/Fotokopi, Transfer Servisi (ücretli)

nLuPL.jpg


İnternet
Ücretsiz! Wi-fi otel genelinde mevcuttur ve ücretsizdir.

Otopark
Ücretsiz! Otelde (rezervasyon gerekli değildir) ücretsiz özel park yeri mevcuttur.
 

ZeyNoO

V.I.P
V.I.P
Hotel Seyhan

Pg6kU.jpg
lw9b5.jpg


Adana'nın merkezinde, Merkez Park'a sadece 500 metre mesafede yer alan Hotel Seyhan, ücretsiz Wi-Fi erişimli ve klimalı odalara ve ısıtmalı bir kapalı havuza ev sahipliği yapmaktadır.

Seyhan'ın odaları, modern bir tarzda döşenmiş ve uydu kanalları izleyebileceğiniz düz ekran TV ile donatılmıştır. Odalarda minibar ve çay/kahve hazırlama olanakları mevcuttur. Bazı odalarda, kanepeli bir oturma alanı bulunmaktadır.

Sabahları taze meyvelerin de yer aldığı büfe kahvaltının tadını çıkarabilirsiniz. Pınar Restaurant'ta, bölgede yetişen taze ürünlerle hazırlanan Türk yemekleri servis edilir.

Hotel Seyhan'da kardiyovasküler egzersiz ekipmanları ve serbest ağırlıklarla donatılmış büyük bir fitness merkezi vardır. Günün 24 saati hizmet veren resepsiyon personeli, konuklara araba kiralamalarında yardımcı olup çevredeki turistik cazibe merkezleri hakkında bilgi ve öneriler sunar.

Hotel Seyhan, Adana Şakirpaşa Havaalanı'na 8,5 km uzaklıktadır. Seyhan Nehri, otele yürüyerek 10 dakikadan daha az bir mesafededir. Otel bünyesinde ücretsiz özel otopark mevcuttur.



Otel Özellikleri

4M6ss.jpg
1jzzE.jpg


Genel
Restoran, Bar, 24-Saat Açık Resepsiyon, Gazeteler, Sigara İçilmeyen Odalar, Engelli Konuklar için Odalar/İmkanlar, Asansör, Emanet Kasası, Ses Yalıtımlı Odalar, Isıtma, Bagaj Muhafazası, Otelde Mağazalar Mevcut, Bütün genel ve özel alanlarda sigara içmek yasaktır, Klima, Özel Sigara İçilir Alan

Etkinlikler
Sauna, Fitness Merkezi, Solaryum, Masaj, Bilardo, Hidromasajlı Küvet, Türk Hamamı/Buhar Banyosu, Kapalı Yüzme Havuzu, Açık Yüzme Havuzu, Açık Yüzme Havuzu (sezonluk), Kapalı Yüzme Havuzu (yıl boyu)

OX4ew.jpg
UIRV1.jpg


Hizmetler
Oda Servisi, Toplantı/Ziyafet İmkanları, Çamaşırhane, Kuru Temizleme, Kuaför/Güzellik Salonu, Odaya Servis Kahvaltı, Ütü Hizmeti, Gelin Süiti, Döviz Alım Satım, Hatıra Eşyası/Hediyelik Dükkanı, Ayakkabı Boyama, Paketli Öğle Yemeği, Araba Kiralama, Faks/Fotokopi, Bilet Hizmeti

v387K.jpg
6ER8y.jpg


İnternet
Ücretsiz! Wi-fi otel genelinde mevcuttur ve ücretsizdir.

Otopark
Ücretsiz! Otelde (rezervasyon gerekli değildir) ücretsiz özel park yeri mevcuttur.
 
Top