Burcunuza göre aşık olduğunuzda nasıl hissedersiniz?

Enda

Neylersin!!!
V.I.P
Burcunuza göre gerçekten aşık olduğunuzda neler hissedeceğinizi bir bir anlatıyor
  • Burcunuza göre aşık olduğunuzda nasıl hissedersiniz?

    Boğa: Boğalar hayatının aşkını bulduğunu artık ona karşı olan duygularını sorgulamamaya başladığında anlar. Artık derin bir nefes alıp kendinizi akışa bırakırsınız ve hayatta başınıza gelen her şeyin bir nedenden ötürü olduğunun farkına varırsınız. Artık o kişi sizi bırakıp giderecek mi diye ya da size olan duyguları samimi mi değil mi diye düşünmezsiniz. Bu kişinin artık size baştan aşağı, delice aşık olduğu konusunda şüphe duymazsınız. Hayatınıza daha önce hiç hissetmediğiniz güven, merhamet ve mutluluk duygularını getirirler.


  • Burcunuza göre aşık olduğunuzda nasıl hissedersiniz?

    İkizler: İkizler burcu gerçek aşkını bulduğunu şu şekilde anlayacaktır: bu kişi en az onlar kadar gariptir. O kişinin doğru kişi olduğunu hissettiğinizde artık kendiniz olabilirsiniz ve istediğiniz kadar sersemleşebilirsiniz. Ne yaparsanız yapın hareketleriniz garip karşılanmayacaktır. Hareketlerinizi sınırlamak ya da gerçek kimliğinizi saklamak zorunda hissetmeyeceksiniz çünkü bu kişi sizi olduğunuz gibi kabul eder. Yalanlara ya da sahteliklere gerek kalmaz. Sonucu ne olursa olsun her zaman kendiniz olmanız konusunda en büyük destekçinizi bulmuşsunuz demektir.


  • Burcunuza göre aşık olduğunuzda nasıl hissedersiniz?

    Yengeç: Yengeçler hayatlarının aşkını bulduğunu, o kişi tarafından sürekli takdir edilmeye başlandığında anlayacaktır. Çabalarınızın artık birisi tarafından görüldüğünü hissederseniz ve her hareketinizin değeri bilinir. Artık daha fazla uğraşmanıza ve çabalamanıza gerek kalmaz çünkü o kişi sizinle orta yolda buluşacaktır. Yolun geri kalanını beraber yürürsünüz. Bir şeylerin olması için bütün zamanınızı ve enerjinizi sonuna kadar tüketmenize gerek kalmaz. Çünkü her şey sizin bir şey yapmanıza gerek kalmadan tıkır tıkır işleyecek ve sizi çok mutlu edecektir.


  • Burcunuza göre aşık olduğunuzda nasıl hissedersiniz?

    Aslan: Artık partnerinin üstünde baskın bir karakter olmadığı zaman Aslan burcu 'o' kişiyi bulduğunu anlayacaktır. Artık egoyu bir kenara bırakıp kendinizi sevgilinize teslim edebilirsiniz çünkü aşk uzlaşmak ve birlikte çalışmakla ilgilidir. Tüm kararları artık tek başınıza verme eğiliminde olmayacaksınız, hayatınızın aşkı ise seçimler yapmanız konusunda size yardımcı olmak için orada olacak. Aşk hayatını yönetmeye, hayatındaki her şeyi ve her yerin kontrolünü elinde tutmaya alışkınsın. Ancak bu insanla birlikte sonunda aradığınızı bulacaksınız. Hayatınızın hem en büyük destekçisi hem de en büyük eleştirmeni olacak. Sonunda ise gerçek bir 'takım' olmanın ne demek olduğunu birlikte anlayacaksınız.


  • Burcunuza göre aşık olduğunuzda nasıl hissedersiniz?

    Başak: Başak burcu hayatının aşkını bulduğunu artık tüm dünya tarafından kabul edildiğini hissetmeye başladığında anlayacaktır. Artık karşınızdaki kişiyi memnun etmek için kendinizi olmadığınız birine dönüştürmek zorunda hissetmezsiniz. Artık kendiniz olabilir ve olayları akışına bırakırsınız. Geçmişte ilişki ve flört kavramlarını oldukça stresli ve sıkıcı buluyor olsanız da bu kişi sizi konfor alanınızda çıkaracak ve kalbinizi açmanıza neden olacaktır. Sizi her yerde evinizde hissettirir. Geçmişte o kişiyi bulmak için çektiğiniz bütün acılar bir sona varacaktır. Ve gerçek evinize hoşgeldiniz.


  • Burcunuza göre aşık olduğunuzda nasıl hissedersiniz?

    Terazi: Terazi burçları gerçekten aşık olduğunu artık uslanmaya karar verdiklerinde anlayacaktır. Artık durulmak konusunda endişe etmeyi bırakırsınız. Kaçırdığınız fırsatlar ve diğer şanslar konusunda endişe etmezsiniz. Geçmişte yaşadığınız samimiyet ve bağlılık konusundaki tereddütleriniz de son bulacak. Sonunda sizi her an mutlu eden birini bulmuşsunuzdur hatta onsuz bir yaşam bile hayal edemezsiniz. Onunla olmak sadece sıradan bir seçimden öte bu hayatta doğru cevabınızı bulduğunuzu hissettirecektir.


  • Burcunuza göre aşık olduğunuzda nasıl hissedersiniz?

    Akrep: Akrep burcu sonunda doğru kişiyi bulduğunu bütün duvarlarını yıktığında anlayacaktır. Hayatınızda ilk defa birine tamamen bütün duygularınızı açmak ve hayatınızı onunla paylaşmak isteyeceksiniz. Önceden insanları sürekli kendinizden uzaklaştırmaya çalışıyor ve hiç kimsenin tamamen hayatınıza girmesine müsade etmiyordunuz. Ama bu kişi her şeyi değiştirecek. Hayatınızla ilgili bütün ince detayları, her anınızı onunla paylaşmak isteyecek ve bütün bunları büyük bir heyecanla yapacaksınız.


  • Burcunuza göre aşık olduğunuzda nasıl hissedersiniz?

    Yay: Yay hayatının aşkını sonunda bulduğunu artık sakinleşip, olması gerektiği yerde kaldığında anlayacaktır. Geçmişte kaygısız, kayıtsız ve ilişkiniz hakkında oldukça açıktınız. Belirli bir seçenek değil de birden fazla seçeneğin elinizde olduğunu bilmek hoşunuza gidiyordu. Olasılıklar sonsuzdu ama siz bir türlü mutlu olamıyordunuz, yalnız hissediyor ve kaybediyordunuz. Ama o kişiyi bulduğunuzda tam olarak tek bir kişiyle net bir ilişkiye başlamak istediğinizi fark edersiniz. Hayatınızda sadece ve sadece o kişiyi istersiniz.


  • Burcunuza göre aşık olduğunuzda nasıl hissedersiniz?

    Oğlak: Oğlak aşık olduğunu şu şekilde anlar: artık karşınızdaki kişi sizi yormuyordur. Artık sizi anlamayan, isteklerinizin ne olduğunu bilmeyen biriyle birlikte değil, içinizdeki gerçek sizi tüm kalbiyle hisseden ve bilen biriyle birliktesinizdir. Sonunda size karşı olan biri değil yanınızda yürüyen birini bulmuşsunuzdur. Sizi bir kitap gibi okurlar ve siz daha leb demeden kendinizi Çorum'da bulursunuz.


  • Burcunuza göre aşık olduğunuzda nasıl hissedersiniz?

    Kova: Kova burcu aşık olduğunu karşısındaki kişiye bütün duvarlarını indirdiği zaman anlayacaktır. Artık kalbinizi kırılmaması için korumanıza gerek kalmaz bu insanın kalbinize girmesine izin verirsiniz. İnsanlar sizi kırmaya yaklaştığında onlara uzaklaştırmaya meyilli olup, kimseye tam olarak kalbinizi açmadığınızı biliyoruz. Ama bu insana izin verecekseniz. Bu kişi bu kısır döngüye bir son verecek ve bütün korkularınıza son verecek. Kalbinize girecek ve orada da kalacak. Bu kişiyle daha önce kimseyle kurmadığınız derin bir bağ kuracaksınız. İyi günde kötü günde hep yanınızda olacak!


  • Burcunuza göre aşık olduğunuzda nasıl hissedersiniz?

    Balık: Bir Balık burcu sonunda hayata tutunma ve içinde bir yaşama arzusu filizlendiği zaman aşık olduğunu anlayacaktır. Bu kişi sizin yıllarca sakladığınız tutkulu, yaratıcı tarafınızı ortaya çıkarır. Sonunda tekrar meraklı ve maceracı hisseder, hayatınıza devam edip yolunuza çıkan her macerada onun da yanınızda olmasını istersiniz. Duyularınızı uyarır, sizi uyandırır ve hayatta hedeflediğiniz her şeyi size gösterir. Zamanı geldiğinde hissedeceksiniz, bu kişinin doğru olduğunu bileceksiniz.
 
Top