• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Banggood hakkında bilgi

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Geçen yıl nereden estiyse şarjlı bir matkap almıştım neredeyse birkaç vida takma sökme dışında pek kullanmadım. Aslında şarjlı matkapları çok farklı alanlarda kullamak baya pratik. En son hobim ucuna yuvarlak fırçalar takarak zor temizlenen alanları kolayca temizlemek parlatmak vs için kullanabilirim dedim ama araştırma yaparken matkaba testere özelliği kazandıran aleti siteye üye olarak sipariş verdim. Bu ürün zaten Türkiye'de satışta değil. Kargo ücreti falan 130 TL ödedim.

Aslında sürekli olarak internetten alışveriş yapıyorum (yine kulaklarını çınlattım şimdi paypal sisteminin aaahh aahhh) ama yabancı bir siteden (Çn) ilk kez alışveriş yaptım. Deneyimi olan var mı, sorun çıkar mı, bu ürüne gümrük vergisi uygulanır mı?

Sitede 7-15 gün diyor teslimat ama ben 1 ayı bulacağını tahmin ediyorum. Tabi elime geçmeme ihtimali de olablir. :P

Ürün şu:
Drillpro Jig matkap testere


Hem bu konu banggood'tan alışveriş süresi testi de olmuş olsun bakalım. Alışveriş yapanlar fikirlerini yazarsa sevinirim.
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Hatta az önce de n11'den 4 parça ürün siparişi verdim :D Gerçi siparişini verdiğim ürünler görüp bildiğim ürünler. :)

Bu arada ben siparişi verirken 7-15 gün arasında teslimat süresi belirtilmişti ancak şu an tahmini teslimat süresi 17 Haziran olarak sipariş sayfasına not düşülmüş ve henüz kargo yola çıkmamış :) Aslında en çok merak ettiğimi teslimat süresi ve vergi olayı bakalım ne olacak.

74269
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Haziran'ın 24'ünde banggood üzerinden verdiğim matkap için testere başlığı bugün itibariyle YurtiçiKargo tarafından eve getirildi. Toplamda 114 TL tutan ürün için kargo ve direk mail ücreti ile birlikte 130 TL ödemiştim. Herhangi bir gümrük vergisi vs karşıma çıkmadan ürün tam 10.günde hiçbir takiple uğraşmadan elime geçmiş oldu. Doğrusu innette teslimat süresiyle ilgili okuduklarımdan sonra 1 ayı gözden çıkarmıştım. Bu yurtdışından yazılım dışında aldığım ilk ürün.

Ürünü henüz matkapla denemedim. Ama çin işi dedikleri doğru. Son derece basit bir mukavva kutu içinde ve bağlantı vidalarının olduğu poşet yırtık olarak geldi. :D Henüz denemedim umarım şarjlı matkapla kullaım performansı da iyidir. :)

Banggood matkap testeresi


Aslında banggood uygulaması üzerinde yazılanlardan daha yeni yola çıktığını allgılamıştım ama bu süreçte aslında yola çıkmış bile.

Uygulama üzerindeki gönderim aşamaları da şu şekildeydi...
Banggood kargı takibi




Ek bilgi: Henüz kesme işlemi gerçekleştirmemiş olsam da ağaç kesme aparatı gayet güzel çalışıyor. Bu aparatan başka bir plastik, bir demir kesme bıçağı ile bir eğe ucu var. :)
Matkap ucu testetere
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Diyelim ki pikniğe gittin mangal için odun lazım bununla kesebilirsin ya da da yeni akım ağaç dallarının köklerin vs belli bir cisme benzeyen şekilleri var onları kesip getirebilirsin. Sonra bunları cilalayıp evin bir köşesinde süs olarak kullanabilirsin dolayısıyla bunları yapmak için elinde böyle bir aparat olsa kötü mü olur yani. :D

Ya da bir kavgaya karıştın ... Tamam tamam abartmıyorum :D:D


Bu arada ürünü teslim aldıktan sonra takip sayfasında adresime ulaştığıyla ilgili bilgi düştü.
Banggood ürün teslimatı
 

GeceYolcusu

Özel Üye
Özel üye
Güle Güle Kullan bakalim saglamlik durumu nasil Benim tecrübelerime göre iyi sayilmaz ama yinede bir denemen fena olmaz.
Belkide en faydali olacak yeri aciklamissin "mesela bir kavgaya karistim diye baskalari tabancalarini cekip ..... galiba bende biraz fazla fazla ileriye gittim :D
 

GeceYolcusu

Özel Üye
Özel üye
Ama sanirim kalin agaclari kesmeye yetmiyor göcü testerenin ve kirilma tehlikeside var. Ama görünüs olara benimde hosuma gitmedi degil. Birde gümrük ödemek zorunda kaldinmi acaba?
 
Top