• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

ÖLÜ CENAZESİ

Simurg

Kabullenmiş olmanın dayanılmaz hafifliği...
Özel üye
Bu yazı çok değer verdiğim bir arkadaşımın Mart 30, 2018 tarihinde yazdığı bloğundan alınmıştır. Kendisine haber vererek aldım ve ekledim. Onu da buraya davet edeceğim ileride. :)

İyi okumalar diliyorum, okurken siz siz olun lütfen fazla konsantre olmayın. :D

Apartmandasın ayak seslerini duyuyorum. Kapının kilidini açıp içeri giriyorsun ben, buzdolabının yanındaki pis kokan çöpün hemen yanındayım. Pis koku üstüme sindi biliyorum, koridorun sonuna kadar gidip banyoya girip ılık suyla yıkanmayı çok isterdim ama gücüm yok. Suratıma bakıyorsun ya hala gözyaşı akıyor mu gözlerimden? Senden bir şey isteyebilir miyim? Eğilip hafiften silebilir misin gözyaşımı? Bak ben geldim der misin? Demek hareket etmiyorum, gözlerimi kırpamıyorum demek, oysa yaş akıyordu gözlerimden, neden hareket etmiyorum?, Canım yanıyor peki neden?

Hala çok güzel kokuyorsun ama uzun yoldan geldin, belki de kısa bilemem unuttum çünkü ama bir tek o bakışını unutmadım gittiğin günkü gibi bakıyorsun ama tekrar gitme lütfen yeni geldin zaten, sabah olması gerek daha, dolapta küf kokan acılı ketçapın yanında hemen 3 yumurta olacaktı unuttun biliyorum tavanın yerini en sağdaki dolapta acıyla ritmik bir şekilde kıvranan dolapta en sevdiğin peynir ise en üst rafta birlikte yeriz belki ama ben kalkamıyorum buradan, kolumu kaldırmaya çalışıyorum ama çok ağır bembeyaz olan kolum dudakların sanki bir şey söylemek istiyor ama susuyorsun.

SESSİZLİK LÜTFEN! HERKES HER ŞEY SESSİZ OLSUN LÜTFEN ÇÜNKÜ CENAZE VAR!

olu-cenazesi.jpg
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Ben de etkileyici buldum iyi ki en başta odaklanmayın falan denmiş olayı baştan yaşamak işten değil yoksa . :D

Teşekkürler paylaşım için, arkadaşı da bekleriz kapımız açık her zaman. :)
 
Top