Kerem @ İle Keyifli Bir Soyleyisi

Enda

Neylersin!!!
V.I.P
Aybüke: Öncelikle röportaj teklifimi kabul ettiğin için teşekkür ederim ;)
KeReM @ kimdir necidir? ne yer ?/ne içer ?Bize kendinden kısaca bahseder misin ?


KeReM @: Öncelikli olarak bana da röportajlarında yer verdiğin için teşekkür ederim.
Kısaca kendimden bahsedecek olursam 32 yaşındayım, evliyim ve 8 yaşında bir kızım var. Kamp faaliyetlerine katılmayı, yürüyüşlere çıkmayı seven biriyim. Bunun yanında web tasarım konularına ilgiliyim, zaman buldukça da kendimce işlere kalkışıyorum. Birde Kıbrıs’a gelince kendime küçük bir bahçe yaptım onunla uğraşmaktan zevk alıyorum.

Aybüke: Ne güzel :)Hayat sana güzel vallahi
Peki ne isle meşguldür Kerem?

KeReM @ : Hımm bu konu genelde açmak istemediğim bir konu ama madem soruldu cevaplayayım.
Uzun uzun açıklayamayacağım ama hiçbir meslekle de değişmeyeceğim bir işe sahibim. Askerim.
3852893_01a0c.gif


Aybüke: Anladım sormamam gereken bir soruyu sordum.
Gurbette yasamak nasıl bir duygu ? Zorlukları nelerdir?

KeReM @ : Gurbette yaşamanın zor yanları olduğu kadar güzel yanlarında var. Yeni yerleri keşfediyoruz, yeni insanlar ile tanışıyoruz mesela. Zor taraflarıda her gittiğimiz yerde bir adaptasyon sıkıntısı yaşıyoruz. Özellikle çocuklar bundan çok etkileniyor.


Aybüke: KeReM @ nasıl bir babadır ? Ailenle yapmaktan zevk aldığın şeyler nelerdir ?

KeReM @ : Nasıl bir babayım sorunu kızıma sordum ve cevabı "iyi" oldu. İyi bir babaymışım :) Klasik babalar gibi değilim sanırım, bizim evde sert ebeveyn annedir. Ben daha çok şu reklamlardaki " Ben sana nasıl hıslık çalınırmış gösteririm " diyen baba gibiyim. Baba kız hep yaramazlık peşindeyiz.
Ailem ile zevk alarak yaptıklarıma gelecek olursak, özellikle yolculuğa çıkmayı çok seviyorum. Uçak yolculuğu yerine kendi aracımla yolculuk etmeyi tercih ediyorum ve neredeyse her ilde durup bir gece geçirmeye çalışıyoruz.

Aybüke:Hobi ve Fobilerin nelerdir?

KeReM @ : Hobilerim kamp yapmak, doğa yürüyüşlerine çıkmak. Börtü böceğin fotoğrafını çekmek.
Boğulma fobim var. Bu yüzden Akdeniz’in ortasındayım ve deniz ile aram yok. :faint:

Aybüke: Peki ,begendigin ve begenmedigin huylarin nelerdir?

KeReM @ : Kendimi övmek gibi olmasın diyerek cümleye başlamak isterdim ama gerek yok :) Bir insanın kendi huylarını beğenmesi bana göre gereksiz, çevrenizdeki insanların sizin iyi taraflarınızı görüyor olması önemli. Yoksa kime sorsanız sütten çıkmış ak kaşıktır. Bu nedenle beğendiğim bir huyum yok diye geçiştiriyorum bu soruyu.
Beğenmediğim huylarım ise dağınığım, plansız yaşamayı seviyorum, bu nedenle de bazen sıkıntılar yaşıyorum. Çok konuşmayı seven bir insan değilim bu huyum nedeniylede insanlar ile çabuk kaynaşamıyorum. Aklıma gelenler bu kadar.


Aybüke: Kerem'i neler üzer? Neler mutlu eder?

KeReM @ : Yemek yerken çok mutlu olduğumu söyleyebilirim. Birine herhangi bir konuda yardımcı olabiliyorsam ve o kişiyi mutlu edebiliyorsam bende mutlu oluyorum. Bunların dışında ufak tefek herşeye sevinebilen bir insanım.
Genellikle en kötü olaya bile iyi tarafından bakmaya çalışıyorum, kolay kolayda birşeye üzüldüğüm söylenemez. Sadece şehit haberlerinde çok hassaslaşıyordum ve son 1 yılda beraber çalıştığım ve ikisiyle ailecek görüştüğüm 4 arkadaşım şehit oldu. Belkide bu nedenledir şehit haberlerini izlemek bile zor geliyor artık
tumblr_lssgdd6f621r4vc5no1_500.gif


Aybüke: Basın sağ olsun mekanlari cennet olsun

Ne tarz müzikler dinler Kerem @
TV ile aran nasıl ? İzlediğin dizi veya takip ettiğin bir program var mi ?

bugs-bunny-horon.gif


KeReM @ : Allah razı olsun. Bilgisayarın başına geçtiğim zaman sadece karadeniz müziklerini dinliyorum. Bilmiyorum ama bana huzur veriyor. Takip ettiğim bir programım yok, bizim dizilerle de aram yok zaten. Türk dizilerinden bir tek kadını takip ediyorum. Sarp ile ne zaman buluşacaklar hala merak konusu. İnternetten supernatural, the 100, lucifer, seal team ı takip ediyorum

Aybüke: Vay be bir erkek Kadın izlesin bence onlar dizinin sonunda buluşurlar ?

KeReM @nasıl bir çocuktu? O yıllara dönünce ozledigin neler var ?


KeReM @ : Bana sorarsanız çok usluydum ama özellikle yengelerim ve çocukluğumu bilenler illallah ettik diyorlar. Hatta kızım beni kızdırınca sana az bile diyorlar.

O yıllara geri dönüp baktığımda samimi komşulukları özlüyorum. Herkes birbirinin derdini bilir ve elinden geleni yapardı. Şimdi kapı komşularımız selam vermekten aciz.

Aybüke : Maalesef öyle oldu kimsenin kimseye tahammülü kalmamış komşuluk denen şey yalan olmuş bunu en iyi bilenlerden biri de benim maalesef?

Gerçekleştiremediğin bir.hayalin oldu mu ?En büyük pişmanlığın neydi?


KeReM @ : Gerçekleştiremediğim hayalim yok diyebilirim çok şükür. Şimdide emekli olup İzmir’in bir köyünde bahçeli bir evde yaşama hayalim var ama önce emekli olmam lazım. :)

Üniversite ortamını yaşayamadım, benim mezun olduğum okulda pek öyle bir ortam yoktu :) Tek pişmanlığımda bu yani, ünv. dışarda okuyup girebilirdim bu mesleğe.


Aybüke :Allah nasip eder inşallah

Hayata bakış açın nedir ?Olmazsa olmazlarin nelerdir ?


KeReM @ : Hayat güzel, anın tadını çıkarmak gerekiyor. Bir dk sonra ne olacağını, başımıza ne geleceğini bilmiyoruz. Belkide bu düşüncemden dolayı plansız yaşamayı seviyorum.

Olmazsa olmazım dediğim hiçbirşey yok

Aybüke: Biraz da çağrışım oynayalim ne dersin ?


KeReM @ : Olur tabiki onuda aradan çıkartmış oluruz:D birdaha bulaşmazsınız herhalde :D

Ramazan Ayı : 11 ayın sultanı.
Bayram : Bol bol el öpme. Hatta artık bizimde elimizi öpüyorlar.
Kıbrıs : Çok sıcak bir memleket ama kesinlikle gezilip görülmesi gereken bir yer. Gezin görün ama halkı ile muhattap olmayın soğursunuz. Bizi sevmiyorlar çünkü.
Gurbet : Aslında çok zor ama insan alışıyor bir süre sonra. Beni tek üzen gurbette olduğum için sevdiğim insanların acı tatlı günlerinde yanlarında olamamam.
Aile : Onlar benim herşeyim, dert ortaklarım.
Baba: Gölgesi bile yeter. Yaşım kaç olursa olsun desteğine güvendiğim tek insan. Bende babam gibi olabilirsem yeter bana.
Evlat : Bir evin neşesi, karı koca arasındaki en güçlü bağ. Rabbim herkese nasip etsin.
Askerlik : Yapılabilecek en güzel meslek benim gözümde. Kimine göre zor ama severek yapınca zorluğu etkilemiyor.

Aybüke: Geldik bir röportajın daha sonuna seni daha iyi tanıma şansına eristim tabii üyelerimiz için de öyle sürç-i lisan ettiysek affola son olarak söylemek istediğin bir şeyler var mi ?

KeReM @ : Keyif alarak yaptığım bir sohbet oldu, tekrar teşekkür ederim. Umarım bende cevaplarımda haddimi aşmamışımdır.

Aybüke : Bu soruna şöyle cevap vermek istiyorum Ne Münasebet. :)

KeReM @ : :D Keyifle sonlandırdık sohbeti.
 
Son düzenleme:

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Baştan sona keyifle okuduğum, kimi zaman hüzünlenip kimi zaman tebessüm halinde bırakan bir söyleşi. Hakikaten hoş olmuş, tiyatro gibi dram da var komedi de :)

Kızın şanslı @KeReM @ , ve babalar evet gerçekten varlıkları yeter, bende uzaktayım ama benim için de güvenle yaslanabileceğim bir dağ...

Şehit olan arkadaşlarına Allah'tan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun inşallah.

Bu arada resimlerden 2 tanesi görünmüyor bende.
 

Çağlayağmur

👪
Süper Moderatör
Her ikinizinde yüreğine sağlık. Keyifle okudum. kerem kızın şanslı. Bu tarafta çok iyi bir baba hissi uyandırıyorsun.
Aybüke soruların yerli yerinde, alıcı sohbete neden.olmuş. tekrar her ikinizede teşekkürler.
 

Top