Eğlence testi Beyin Yaşınızı Hesaplayın

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Tükettiklerimiz, yaşam tarzımız, alışkanlıklarımız ve genlerimiz bizlerin sadece dış görüntümüzü değil, zihinsel sağlığımızı da etkileyen faktörler arasında yer alıyor. Vücudunuz kaç yaşında olursa olsun, bu faktörlere göre belirlenen ‘Beyin yaşı‘, alzheimer gibi hastalıklara yakalanma riskinizi de etkiliyor.

Beyin yaşınızı 25 soru ile test etmek ve durumunuzla ilgili değerlendirmeleri görmek için linke tıklayıp testi samimiyetle çözünüz.

Beyin Yaşınızı Hesaplayın – E-COZUM.NET

beyin-yasi.jpg



Not: Bu testle ilgili içerik, konu şeklinde sitemizde BURADA mevcut. Ancak testi çözmek çok daha kolay ve keyifli...
 

Düş

Özel Üye
Özel üye
Tam benlik bir test.
Tebrikler! Oldukça sağlıklı yaşlanıyorsunuz. Kronolojik yaşınızdan 15 yaş çıkararak beyin yaşınızı hesaplayabilirsiniz. Sağlıklı, genç ve üretken bir beyne sahipsiniz. Hayatınızı bu şekilde sürdürmeye devam ederseniz, Alzheimer riskini en alt seviyede tutabilirsiniz.
 

Sentinus

Tengri biz menen!
Özel üye
Sonuç:


Yüksek Alzheimer riski altındasınız. Kronolojik yaşınıza 10 yaş ekleyerek gerçek beyin yaşınıza ulaşabilirsiniz. Doktor yardımı alarak oluşabilecek sağlık problemleri için önlem almalısınız.
 

GüLüCüKツ

Tatlım tatlım 👶🏻
V.I.P
Sonuç:


Gerçek yaşınızdan 10 yaş çıkararak beyin yaşınızı bulabilirsiniz. Fiziksel ve ruh sağlığınıza önem veriyorsunuz. Ancak yine de sizin de verdiğiniz 'Hayır' cevaplarına odaklanmanız, Alzheimer riskini düşürmenizi sağlayacak.


19 muymus beyin yaşım :P
 

ZeyNoO

V.I.P
V.I.P
Demek ki bu kadar genç tutabiliyoruz beyni :D

Sonuç:

Orta derecede Alzheimer riski taşıyorsunuz. Gerçek yaşınız ile beyin yaşınız arasında fazla fark olmasa da Alzheimer riskinizi yükselttiğinizi bilmelisiniz.
 
Top