• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Sivri, Hınzır & Cüretkar Bir Dille: Adam Öldürecek Olsa Nasıl Yapar?

_nehir_

Schrödinger'in Kedisi ♕
Özel üye
Elhamdülillah HÜMANİST’iz :))) Ama hepimizin arada bir birilerini öldürme fantazisi olur… Burca göre bu fantazilerin varabileceği boyutları değerlendirmeye çalıştım. İnşallah okurken gülmekten ölürsünüz Anacım :)))


KOÇ: Yekten kafaya beyzbol sopası çakarak ya da tek kurşunla! Zira kanı beynine çıkmış ve o anı tüm vahşetiyle hissetmek istemiştir :D

BOĞA: Karşısındakinin susmasını sabırla bekleyip, bir kaç kez ters bakıp, olmadı en sonunda servis çatalını boğazına saplayarak! Zira yemeğini huzurla yemeyi istemiştir…

İKİZLER: ÇENESİYLE :)))) O kadar çok konuşmuştur ki, karşısındaki onu öldürmemek için hışımla sokağa fırlayınca bir arabanın altında kalmıştır! İkizler böyle bir şeyi asla istememiştir oysa…

YENGEÇ: Vicdan azabından :))) Nasıl mı? Valla onlar bulurlar bi yolunu :)))

ASLAN: Eski usül bir düelloda elbette! Zira onurlu bir şekilde mücadele edip hak edenin hayatta kalmasını istemiştir. Kaybetme ihtimalini de asla aklına getirmemiştir :)

BAŞAK: Basacağını bildiği yere bir muz kabuğu bırakarak… Zira ölümü hak edenin kendi hatasıyla ölmesini istemiştir. Ama muz kabuğunun bırakacağı izin çıkıp çıkmadığını önceden kontrol eder… İz kalıyorsa vaz geçebilir :)))

TERAZİ: Kiralık katil tutarak elbette… Zira başkasına yaptırabileceği bir şeyle kendisi uğraşmak istememiştir. Ayrıca profesyonellere saygısı sonsuzdur :)))

AKREP: Zehirleyerek! Ama sadece aklını… Karşısındakinin yaşamaya değer olmadığına ikna olup kendini intihaaar etmesini istemiştir :)))

YAY: Karşısındakini kendisinin üstün olacağını düşündüğü tehlikeli bir yarışa ikna ederek… Kim daha çok içecek? Kim daha hızlı sürecek? Kim daha yüksekten atlayacak? Haklı olduğuna ve şansının yaver gideceğine inanmıştır da ondan :)

OĞLAK: Faili meçhul bırakacak mükemmel bir planla… PLANI ANLATACAK DEĞİLİM HER HALDE HİİİÇ BEKLEMEYİN :))) Ama sonra vicdan azabından kendisini de öldürebilir…

KOVA: Bir siber atakla banka hesaplarını boşaltıp, hatta bir şekilde borçlu düşürüp, ölmekten beter hale getirerek ;) Yekten öldüremeyecek kadar insan sevgisiyle doludur zira kalbi :))))

BALIK: Kimsenin bulamayacağı bir yere kapatıp, anahtarı da denize atıp, tek başına ve alabildiğine yavaş yavaş…


Alıntı: Junoastrology
 

Papatya

V.I.P
V.I.P
KOVA: Bir siber atakla banka hesaplarını boşaltıp, hatta bir şekilde borçlu düşürüp, ölmekten beter hale getirerek ;) Yekten öldüremeyecek kadar insan sevgisiyle doludur zira kalbi :)

Kalite tesadüf değildir :P
 
Top