Erkeklerin Gözdesi Kaç Beden Kadınlar?

GüLüCüKツ

Tatlım tatlım 👶🏻
V.I.P

İngiltere'de yapılan araştırmaya göre erkeklerin gözdesi 42 beden kadınlar

İngiltere'de yapılan bir araştırma kadınların kilo konusunda daha tutucu olduğunu gösteriyor demek ki kilo konusunda bütün o tabuları yaratan bizlermişiz.

En düşük beden olan 36 beden bayan esasında bütün kadınların olmak istediği bir vücuda sahip yani kadınlar ne kadar ince olurlarsa o kadar kendilerini beğeniyor ve sevileceklerini umuyorlar.Oysa ki erkeklere göre bir kadın 42 olmalıymış. Şaka değil gerçek bu İngiltere'de yapılan bir araştırmanın sonucu.Yani biz kadınlar bize uygun görülen ve dayatılan imgeyi beynimizin içine öyle bir yerleştirmişiz ki kraldan çok kralcı olmuşuz.

ŞİMDİ GELELİM BİRAZ BU ARAŞTIRMANIN SONUÇLARINA
Şişman ya da zayıf kadınların yüzde yetmişdokuzu zayıflamak istiyor Oysa ki erkek cephesinde işler değişik onlar partneri olan kadının aynı kiloda kalmasını uygun buluyor; bu ne çetrefilli bir havuz problemi örtmenim?

Kadınların içinde bulunmak istedikleri beden 36'yken yüzde yirmibeş erkekler partneri 3 beden inceldiği takdirde onu terkedeceğini söylüyor.Gerçi yüzde ellisekiz oranındaki erkek de sevgilisi ya da karısı 3 beden şişmanladığında onu terkedebilirmiş.Hadi bakalım çıkın işin içinden. Demek ki kadınlar bir ilişkiye başladıktan sonra ne şişmanlayacak ne de zayıflayacak! Acaba bu yüzden mi kadınların yüzde kırkı dış görünüşleri hakkında sürekli endişeli yaşıyor? Ve yüzde ellibeş oranındaki kadın partneri olan erkeğin kendisi çekici bulup bulmadığından endişe ediyormuş.

Kadınların yüzde ellisi kız arkadaşlarının dış görünüşünü kıskanırken ancak yüzde yirmidokuzu aynaya baktığında kendisi mutlu hissediyormuş.Yüzde ellialtı oranındaki kadın estetik operasyona evet derken yüzde kırkbiri liposuction'ı olması gereken estetik ameliyat tercihinde kullanıyor.

EN BEĞENİLEN KADIN
Kadınların yüzde yirmialtısı (ki bu ankette mutabık kalınan en yüksek oranlı cevap) en beğendiği kadın olarak televizyon sunucusu müzisyen aktris Myleene Klass'ı göstermiş.Demek ki kadınlar şirin ve sempatik olandan yana. Oysa erkeklerin beğendiği kadınlar klasmanında Myleene Klass Kelly Brook'un açıkara ardında kalıyor Kelly Brook kadınların sıralamasına da girse erkek oylarının neredeyse yarısını almış.

Peki medyanın kadınların beynine şartladığı kilo sorununundan sonra erkeklerin kadınlardan beklentisi neymiş biliyor musunuz? Dış görünüşe daha fazla güven. Yok artık daha neler!
 
Top