ASLAN(23 Temmuz - 22 Ağustos)

kelebek

-ütopik-
V.I.P
Yönetici Gezegeni:Güneş
Element:Ateş
Nitelik:Sabit
Uğurlu Sayıları:5
Gün:Pazar
Uğurlu Taşı:Elmas
Renk:Sarı, turuncu
Tarot kartı:Kader Çarkı
Hayvan:Aslan, kedi
Bitki:Ayçiçeği,gül,krizantem, orkide
Kıymetli Taş:Kedi gözü, pırlanta, sarı safir
Kıymetli Maden:Altın


Olumlu Yanları: Yüce gönüllülük. Cömertlik. Yaratıcılık. Babalık. Fedakarlık. Üstünlük. Yaratıcılık. Neşe. İyi organizasyon. Açık zihin.

Olumsuz Yanları: Otorite. Diktatörlük. Zorbalık. Tantana. Züppelik. Tolerans göstermemek. Sabit fikirlilik. Kuvvet deliliği. Kendini beğenmişlik.

Aslan Takım Yıldızı (Astronomi)
Aslan takım yıldızının kalbinde 29° Aslan'da bulunan Regel ya da Regulus vardır. Bu takımyıldız kümesinin birinci dekanında Hydra, ortada Crater, üçüncü dekanda ise Corvus yani Büyük Karga bulunur. Sabit yıldızlardan, Algarab da Aslan takımyıldızında yer alır.


Aslan Burcu Kadını Genel Özellikleri


Aslan burcu kadını mağrur, kendine güvenen , dürüst , cesur ve iyi niyetli yapısıyla dikkat çeker. Dürüstlük aslan burcu kadını için fazlasıyla önemlidir. Karşı tarafın yalan söylediğini fark ettiği anda ondan soğur ve uzaklaşır.

Aslan burcu kadını rol yapmayı ve farklı görünmeyi sever. Bu ona oyun gibi gelir. İnsanları dişiliğinden ziyade sempatik yaklaşımı ve hoş sohbetiyle etkiler. Canlı,enerjik ve neşelidir.

Değişik insanlarla tanışmaktan ve onlarla dostluk kurmaktan fazlasıyla zevk alır. Fakat dostluk kurduğu insanları özenle seçmeye gayret eder. Herkesle yakınlaşmaktan hoşlanmaz. İyi niyetlinin su istimal edil mesinden hoşlanmaz.

Aslan burcu kadını bağımsızlığına düşkündür ve kısıtlanmaktan hoşlanmaz. Kendine fazlasıyla güvenir ve gururludur. Çalışmaktan büyük keyif alır ve iş konusunda oldukça başarılıdır.

Aslan burcu kadını cömert ve bir o kadar da savruktur. Kolay kolay para biriktiremez, çünkü süsüne ve giyimine fazlasıyla para harcar. Her şeyin en iyisini sever.

Aslan burcu kadını evine bağlı ve eşine sadıktır. Ayrıca çocuklarına da fazlasıyla düşkündür. İçindeki emretme duygusu nedeniyle oldukça sert ve disiplinli bir yapı sergileyebilir.

Aslan Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Aslan burcu erkeği ılımlı, zeki, sevecen, romantik ve pratik tavrıyla dikkat çeker. İkili ilişkilerde mükemmel bir partnerdir. Gururlu aslan burcu erkeği iltifatlardan ve övgülerden çok keyif alır. Ateş grubundan olduğu için sinirlendiğinde kızgınlığı patlama şeklinde cereyan eder. Kin tutmaz ve kızgınlığı gelip geçicidir.

Hareketli ve neşeli tavırlarıyla dost ortamlarının aranan ve vazgeçilmez kişilerindendir. Rahatına oldukça düşkündür ve lüksü sever. Gezmeyi, eğlenmeyi ve sosyal aktivitelerde bulunmayı çok sever.

Aslan burcu erkeği sorumluluk sahibidir ve işlerinde detaycıdır. Emir almaktan hoşlanmaz ve yönetmeyi sever. Çevresini kolaylıkla etkileyebilir ve popüler olur. Çevresiyle oldukça ilgilidir ve merhametli olduğu için de yakınlarının ve dostlarının dertleriyle ilgilenir. İyi bir dinleyici olan aslan burcu erkeği pratik çözümler üretmek konusunda kabiliyetlidir.

Aslan burcu erkeği dostane tavırları ve girişken yapısıyla çok fazla dost edinir. Romantiktir. Birini sevdiği zaman iyi bir aşık olur. Sadıktır. Evlilikten hoşlanır ve evine bağlıdır. Çocuklarına düşkün ve sevecen bir baba olur.

Aslan burcu erkeği iş konusunda fazlasıyla başarılıdır. Cömerttir, fakat her türlü kötü duruma karşı temkinlidir ve tasarrufu sever.
 

Çirkin Kral

Forum Tutkunu
ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Elementi : Ateş
Yıldızı: Güneş
Uğurlu Günü: Perşembe
Uğurlu Sayısı: 6
Uğurlu Taşı: Aslan
Uğurlu Rengi: Beyaz
Uğurlu çiçeği: Orkide
En büyük özelliği: Cömertlik
En büyük amacı: Lider olmak
Uygun Partnerleri: Koç, İkizler, Balık
Zayıf Tarafı: Kibir
En büyük arzunuz: Sahip olmak



ASLAN'nın KARAKTERİ

Aslan burcu insanı cesareti ve kendine güveni ile tanınır. Hareketli bir kişiliğe sahiptir. Bıkıp usanmadan çalışır ve bu durumdan asla şikayetçi olmaz. Genellikle başarılı olur ve bununla övünür.

Hile yapmaktan hoşlanmaz. Her zaman dürüstlükten yanadır. Kin tutmayan ve bağışlayıcı bir karakter çizer. Ancak kabul edemeyeceği olayları kolay kolay unutmaz.

Amacı herkesi ve herşeyi kumanda etmektir. İş yerinde ve ilişkilerinde lider rolünü oynamaktan zevk alır. Etkileyici tavırları sayesinde her istediğini kabul ettirir.

Lükse ve zevklerine düşkündür ama paraya bağımlılığı yoktur. Para, standartlarını koruması için gerekli olan bir araçtır.

Açık sözlü ve dürüsttür. çevresindekileri de kendi gibi dürüst zanneder. Bu nedenle aksi bir durumla karşılaştığında üzülür ve sinirlenir.

İYİ ASLAN / KÖTÜ ASLAN

Aslan'ın iyi yönleri:Cömertlik, yaratıcılık.
Aslan'ın kötü yönleri:Kendini beğenmişlik, sabit fikirlilik.

ASLAN ve İLİŞKİLERİ

Güleryüzlü ve sevimli tavırları sayesinde çok kolay arkadaş edinebilir. İyimserliği, arkadaşları tarafından en çok sevilen yönüdür. Kendinden emin tavırları karşısındaki kişiyi hemen etkiler.

Aşk onun için çok önemlidir. Duygularını gizleyemez. Aşk sözcükleri döktürmekte üstüne yoktur. İlişkilerinde daima dürüst olmaya çalışır.

Aslan burcu kadını ve erkekler:

Aslan burcu kadını cazibeli, cesur ve sevgi doludur. Dürüstlüğe çok önem verdiğinden içten olmayan bir erkekle beraber olamaz. İltifatlardan hoşlanır. İlişkilerinde lider konumunda olmak ister.

Aslan burcu erkeği ve kadınlar:

Ateşli bir aşıktır ancak diktatör tavırları bir süre sonra sorun yaratabilir. Aşırı derecede kıskançtır. Uysal ve kişilikli kadınlardan hoşlanır.

İŞ DÜNYASI

Aslan burcu insanı lider konumunda olacağı işler yapmak ister. çok iyi bir yönetici olabilir. Genellikle başarılıdır ancak sevmediği bir işi yapmak zorunda kalırsa hata yapabilir. Kötü bir iş yapmaktansa hiçbirşey yapmamayı tercih eder. Sıkıcı ve kasvetli işlerden hoşlanmaz. İyi bir aktör, müdür ya da asker olabilir.

ASLAN BURCUNUN ÜNLÜLERİ

Napolyon, Fidel Castro, Neil Armstrong, Alfred Hitchcock, Dustin Hoffman, Robert de Niro ...

ASLAN BURCU ve SAĞLIK

Aslan burcu insanının bağışıklık sistemi güçlüdür. Hastalıklara karşı dayanıklılık gösterir. Hastalandığında da çabucak iyileşir. Spor yapmaktan zevk alır. Bu nedenle, sağlam bir vücuda sahiptir.
 

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
eleştireye gelemez derler bizim için, iyi niyetli yapılan eleştiriye ve uyarıya her zaman hazırım. ama kötü niyetli ezmek amaçlı yapılan eleştirilere hiç taviz ver, tam tersi ben ezerim, o yüzdende adımız kibirliye çıkmış hıhh
ben çok çabuk sinirlenebiliyorum, sinirlendiğim zamanda bir aslan gibi kükrüyorum ortalığı yangın yerine çeviriyorum, ağzımdan çıkanları kulağım duymaz, canımı yakanın çok fena canını yakmayı iyi bilirim, ama sevdiğim insanlarıda bu yüzden çok kırarım. ama kesinlikle kinci değilimdir, 2 dakika sonra hiçbirşey olmamış gibi davranır ve unuturum, ama kırdıklarım küs kalır tabi
çokk heyecanlı ve tezcanlıyım,sabırsızım herşey biran önce olsun bitsin isterim. bu huyumu pek sevmem
bana bir adım atana evet on adım atarım. aslan burcu insanları çok iyi niyetlidir, ve bu iyi niyetleri suistimal edilir, aptal değilizdir fark ederiz aslında ben insanlara 3 şans tanırım, 3.de tekrarlanırsa savaşım büyük olur , ondan sonra karşımdaki ne oldu birden bire der, çünkü o beni kandırdığını sanır, aslında yemem sadece şans tanırım, ama anlaşılmazdır. hava atmayı severim doğrudur
beni tanımayanlar insanlara tepeden baktığımı sanır, kibirli bulur ama tanıyınca(yani ben benimle dost olmasına izin verirsem) ne kadar çok sevdiklerini itiraf ederler. biz tepeden bakmayız aslında, insanları tanımadan tartarız çünkü aptallara tahammülümüz yoktur, yanımıza yakışmayanı almayız, ölçeriz biçeriz öyle dost oluruz. ee bu kadar yazıdan sonra evet ÖZGÜVENİMİZ tavan yapmıştır,kendimizi beğeniriz. niye beğenmeyelimki hem güzeliz, hem zekiyiz, hem komiğiz, her yere ayak uydururuz salaş ortamda salaş, bir baloda prenses gibi bir akrep gibi kindar değiliz,(benden uzak allaha yakın aman aman ) insancılık ve merhametliyiz. sevdikmi deli gibi seviyoruz,sevdiğimiz insanlar için yapmayacağımız fedakarlık yoktur.
 

r0se

Forum Onuru
Özel üye
13 Mayıs 2016 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Satürn sizi ciddi konulara çekse de sezgisel olarak doğruları hissedeceğiniz ve güzel rüyalar görüp hayaller kuracağınız güne uyandınız. Hayaller içinde olabilir, ilginç rüyalar görebilir, sezgilerinize güvenebilirsiniz. Sevgi arayışlarımız artabilir. Sanatla ilgili çalışmaların içinde olmak mutlu olmanızı kolaylaştıracaktır.

Aslan Burcu Hurriyet Yorumu
Bazı konuları tek başınıza halletmeye çalışmanız ya da ön plana çıkmanız sorunlara neden olabilir. Yapmanız gerekenleri en iyi şekilde yapabilirsiniz, ama geri dönüş beklememenizde fayda var. Daha fazla bilgi edinmenizi veya yeteneklerinizi geliştirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hedeflerimizi (günlük hedefler dahil)gerçekleştirme konusunda istekli ve enerjik bir gündeyiz. Fikirlerimizi açıkça ortaya koyabilir, karşı tarafı kolayca ikna edebilir ya da etkileyebiliriz. Olumlu görüşmeler, yazışmalar, fikir paylaşımları, toplantılar ve yazılı ve sözlü sunumlar için olumlu günlerdeyiz. Başarılı iş birlikleri, ortaklıklar veya ilişkiler kurabileceğimiz on gün. Derin bağlar kurabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel

Aslan Burcu Milliyet Yorumu
Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz işler ön plana çıkabilir. Hassas olduğunuz konuların üzerine gidebilirsiniz. Annenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatınızda değişiklikler olabilir. Gün içinde parasal konular daha fazla ön plana çıkabilir. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. İşlerinize yön kazandırabilirsiniz.

Aslan Burcu Sabah Yorumu
Zihinsel enerjinizi çevrenize ispat edebileceğiniz önemli günlerinizden biri. Bağlantı içinde olacağınız kişilere karşı cana yakın tavırlar içinde olmalısınız. Çevresel koşullarınızı kendiniz yaratıyorsunuz. Bugün yaşantınıza yeni olaylar ilave içinde olabilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz dostlarınızın çağrılarına cevap vereceksiniz.

Aslan Burcu Radikal Yorumu
Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam olumlu destekler alırken, sosyal ortamlar ve davetlerde yer alabilir, eğitim öğretim ve görüşmelerden yana fırsatlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda teklif ve davetlere açık olduğunuz bir zamandasınız.

Aslan Burcu Takvim Yorumu
Kartınız Alfa... Hayatınıza giren her konu önce fırtına gibi esiyor sonra sessizliğe bürünüyor. Bunu önlemek için kendinizi denetlemelisiniz.
 
Top