İlkbahar pantolon kombinleri/Öneriler

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
Pantolon kombinlerini çok seviyorum; özensiz giyilmiş pantolonlar ne kadar kötü görünüyorsa, vücudunuza uygun ve bluzunuzla, ayakkabılarınızla uyumlu rente pantolonlar bir o kadar havalı görünüyor. Şu günlerde yazdan kalma havalar yaşıyoruz; mart sonrası bahar mevsimi sonunda yüzümüze gülmüş olacak. gerçi kısa sürede hemen kavurucu sıcaklar başlıyor ama sıcak yazlarda yapacağımız kombinlerr de çok çok keyifli olacak.
Her neyse. Resimleri yorumlayarak kendime göre ilkbahar pantolon modasını açıklamış ve önerilerimi sunmuş olacağım. :)
Renkli pantolonlar, ne kadar zayıf olursak olalım bizi olduğumuzdan biraz daha kalın, kalçalarımızı daha geniş gösterir. bunun önüne geçebilmek için şu tarz bluzlar giyebilirsiniz. Bel kısmını ve basenleri çok daha ince gösteren bu bluzlar, daha çok dar kesimli pantolonlarla kullanılmalı bence. Bu kombin gayet günlük ve hoş görünüyor.

tk6MjXa.jpg

veee kot pantolonlar :P Ben pek tercih etmiyorum, çünkü aradığın tarzda vücuduna tam olan kotlar bulmak çok ama çok zor. Resimdeki gibi, bilekten kıvrılmış gibi görünen dar kesim, ama streç gibi sıkmayan kot pantolonları seviyorum.
m8J1Z6m.jpg

Beyaz pantolonlar, beni daha geniş gösterecek diye hiçbir şekilde cesaret edemediğim renk :D Fakat arkası uzun tarzdaki bluzlar kombinleyebilir, altına da şık bir günlük ayakkabı giyerek kendinizi iyi hissedebilirsiniz. ama ben şu kombini sevmedim. Ayakkabılar giyilemeyecek kadar kötü; bluz da hem yatay çizgili olması hem de modelinin aşırı demode olması gerekçesiyle asla tercih edemeyeceğim parçalar... Beyaz pantolonları ben daha rengarenk ve yaza uygun üstlerle, zarif stilettolarla yakıştırıyorum.

VkRSqLd.jpg


Şalvar tarzındaki modeller de uzun bacaklı kadınlarda güzel görünüyor. Bu tarz pantolon modellerini dar bluzlarla, göbeği açık braletlerle ve ince topuklu stilettolarla ya da boy takıntınız yoksa babetlerle kombinleyebiliriz. Hatta bazen beyaz spor ayakkabılarla bile yakışabilir. Ama bu tarz pantolonlarla kalın topuklu klasik ayakkabıları kesinlikle tavsiye etmem.
aed05ae8e4d098ca6a120f27bd8c7ddf.jpg


Bu da yine üsttekinin tarzında bşr pantolon; bayıldımmmm... Özellikle de belindeki o fiyonk, bu pantolonlara çok yakışıyor. Bence mükemmel bir kombin olmuş.
 
Son düzenleme:
Top