Öz Kızına Tecavüz Edip Öldürdü

Papatya

V.I.P
V.I.P


Adana Ceyhan'da öz kızları G.K. (15) ile G.K.'ya (14) tecavüz ettiği iddia edilen baba T.K. (42), gözaltına alındı.

12 gün önce tarlada bulunan bir cesedin ise tecavüz iddiaları ortaya çıkınca kaybolan abla G.'ye ait olabileceği üzerinde duruluyor.

Olay, geçen nisan ayında 8'inci sınıf öğrencisi G.K.'nın, bir arkadaşına yazdığı mektupla ortaya çıktı.

İddiaya göre küçük kız, babasının cinsel saldırısına uğradığını yazdı. Bunun üzerine arkadaşı, durumu, rehberlik öğretmenine bildirdi. Öğretmenin yanına çağırdığı G.K. ise iddiaları kabul etmedi. Ancak bir daha okula gelmedi.

Bu arada baba T.K., 1 Mayıs 2011'de Ceyhan İlçe Jandarma Komutanlığı'na başvurarak kızı G.K.'nın kaybolduğunu bildirdi. Olayla ilgili inceleme başlatılırken kayıp kıza ulaşılamadı.

2 ay önce köyde T.K.'nın, kayıp kızına tecavüz ettiği dedikodusu yayılmaya başlayınca baba da ortadan kayboldu.

TECAVÜZ, RAPORLA KANITLANDI

Bu gelişme üzerine G.'nin küçük kardeşi G.K. da annelerinden boşandıktan sonra babalarının evlendiği üvey anneleri Z.K.'ya, tecavüze uğradığını söyledi. Z.K., küçük kızı alarak İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürerek kayıp olan eşi hakkında suç duyurusunda bulundu. Sağlık kontrolden geçirilen küçük kızın, tecavüze uğradığı rapor edildi.

TARLADA CESET BULUNDU

Baba hakkında yakalama kararı çıkartılırken 23 Eylül'de köyde tarla süren bir çiftçi, insan iskeletine rastlayınca jandarmaya haber verdi. Olay yerinde yapılan incelemede kemik kalıntılarının yanında çürümeye yüz tutan kıyafetler de bulundu. Kıyafetlerin, kayıp G.K.'ya ait olabileceği ileri sürüldü. Bulunan kemikler ile K. ailesinden alınan örnekler, DNA taraması için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Tecavüz iddiasının gündeme gelmesinin ardından ortadan kaybolan G.K.'nın, babası tarafından öldürülerek cesedinin tarlaya gömülmüş olabileceği üzerinden duran jandarma, çalışmalarını derinleştirdi. Kayıp T.K. da Adana'nın Karaisalı ilçesinde gözaltına alındı. Adliyeye sevkedilen T.K., tecavüz ve cinayet iddialarını kabul etmedi.

 

Suskun

V.I.P
V.I.P
Geçenlerde bir çocuk çıktığı kıza' bakiremisin ' diye sorunca kız'abim 2 yıldan beri beni kullanıyor' cevabını almış.Yani bu ensest davranış biçimi kan bağı güven falan dinlemiyor.
 

Düş

Özel Üye
Özel üye

Ben babamada güvenemeyeceksem kime güveneceğim,
Ey insanlık,nereye gidiyorsun ?
Öncelikle şimdiden özür diliyorum, belki yorum yaparken kırıcı cümleler kullanabilirim.
Yaptığın yorum öylesine can acıtan bir yorum ki, benim yüzüm kızardı.
''Baba'' deyince akan sular dururken, böyle bir konuda baba'ya olan güvensizliği vurgulamışsın.
Olayı ensest ilişkiye bağlamak yerine, kişilik problemleri/bozuklukları olabileceğini düşünmek daha mantıklı değil midir?
Son olarak ''BABA'' var, bi'de 'baba' var. Arada fark gayet açık.

Geçenlerde bir çocuk çıktığı kıza' bakiremisin ' diye sorunca kız'abim 2 yıldan beri beni kullanıyor' cevabını almış.Yani bu ensest davranış biçimi kan bağı güven falan dinlemiyor.
Avrupai aile yapısına özenmiyor muyduk? E olmuşuz işte.
Sosyal,geniş,midesiz ve avrupai olduk.
 

Suskun

V.I.P
V.I.P
Kendi kızına kardeşine tecavüz edecek kadar alçalan hayvani duygular yaşanalar insan olamazlar.Bunun avrupalısı yerlisi yok Düş.
Birde bu tarz olaylar hep erkekler tarafından kadınlara yaşatılıyor ,bana kadının biri tecavüz etti diyen erkek çıkarmı merak konusu.
 

Düş

Özel Üye
Özel üye
O halde olaya abi,baba,sevgili,patron,işçi diye bakılmamalı.
Ayrıca bahsettiğim ''Aile yapısı'' dediğim şey farklı bir boyuttaydı.
 
Top