• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Erkek Türleri (safirin isteği üzerine:P)

Schweppes

Forum Tutkunu
SIKI ERKEK:

Guzel cumleler kurar, ayni kelimeyi asla ikinci kez kullanmaz, buna ozel olarak dikkat eder. Asla hatayi kendinde aramaz. Sevgilisini aldatir, kelime oyunlariyla bunu bile dogrulamanin yolunu bulur. Melek yuzlu, seytanin avukatidir. Ici bos, suslu kutudur.

HARBi ADAM:

Az konusur, oz konusur. Bu adamdan asla laf cikmaz. Gereksiz muhabbet etmez, kadinlarla hic muhabbet etmez, kaale bile almaz.

ALINGAN ERKEK:

Karsidakini nekadar tanirsa tanisin, annesi bile olsa cocuk gibi kuser. En ufak bi espri yapildigi taktirde alinir, 3 gun konusmaz. Kendini daima hakli gorur, bunu sorgulamayi bile dusunmez. omrunuz varsa da tuketir.

SAHTEKAR ENTEL:

Picin tekidir, bunu kibarlikla gizlemeye calisir. Herseyi bildigine inanir, bilmiyorsa da oyle davranir. Aslinda hayati hic tanimayan, birseyler basardiysa bile bunu bin turlu sahtekarlikla yapmis bulunan insaniyet disi bir varliktir. Genelde bir baltaya sap olamaz.

ZARARSIZ ENTEL:

Cok okur, cok gezer, bilimsel olan herseyi bilir, cogunlukla ateisttir. Kadinlari fazla umursamaz. Onu seksi dudaklarla kandirmak mumkun degildir.

KIRAATHANE DELiKANLISI:

Aslan yurekli gibi, kavgalara karisir. Paraya para demez, bunun lafini bile etmez, hepsini kumarda harcar. Ama ihtiyaci olanlara yardim eder, bonkordur. Dunya kotu, o iyidir. Melankolik takilir. Koluna taktigi kizi asla bos birakmaz. Ona her turlu destek olur... Aslinda evde nafile bekleyen karisini ve cocuklarini ihmal eden acizin tekidir.

KIT BEYiNLi:

Yasina gore davranmaz, 30 yaslarinda olup kendisini 18 zanneder, oyle hareket eder, oyle konusur, oyle sohbet eder. Bu adamla dogru duzgun bir muhabbet edilemez. En azindan yuzeysel soguk espriler sizi sarmiyorsa.

ROMANTiK ZIRILTI:

Ilk baslarda sicakkanli ve eglenceli gorunur. Ama sacma denecek kadar duygusaldir. Geceleri ayla, agacla, otla bocekle konusmak icin sokaga cikar. Herzaman aglanir, dovunur, bezdirir, kanser eder. Katil olmamak icin uzaklasmaniz tavsiye olunur.

MACO 2006:

Kadinlari sex objesi olarak gorur. KlasIk macodan farkli olarak kadinlara iyi davranmaz, centilmen degildir. Ona gore butun kadinlar aptaldir ve her daim bunu onlara hatirlatmak gerekir. Zeki bir kadin gorunce afallamaz, kotu kadin muamelesi ederek saf disi birakir.

CEKiNGEN:

Yanindaki insan kadin bile olsa, o asla garsonu cagirmaz. Icecekleri siz almaya gidersiniz. Asla muhalefet olmaz, durustce fikrine guvenmek zordur. Hatta bir fikri varmidir, yokmudur, o bile muamma...
 

Safir

Özel Üye
Özel üye
:D Demekki "kadınlar şöyledir, yok efenim böyledir" diyen beyefendilerin de çeşitleri varmış :P

Eline sağlık Schweppes, zahmet oldu sana da :D
 

jeriko

Özel Üye
Özel üye
Aaa bayanlar olmuyor ama erkekleri katakorize etmeyin.:DHemde bir tane elle tututlur erkek çeşidi yok bu yazıya göre.Erkek düşmanı birsinin kaleminden çıkmış galiba.:)
 
Top