araç hakkında

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Tabii ki normal değildir. Muhtemleen eski model bir arabadan bahsediyoruz. Örneğin kullandığım araba sıfır aldım ve 3 yıldır hiç su eksiltmedi. Eğer eksiltiyorsa mutlaka bir kaçak vardır. Bunu tespit etmek lazım.

Ben geçmişte yaşadığım bir olaydan dolayı sürekli olarak hararet göstergesini takip ederim bu bende bir nevi tik halindedir. Su eksilten bir arabada ihmal edilmemesi gereken bir durum eğer unutp arabaya hararet yaptırırsan büyük masraf açar. En kısa zamanda bu sorunu çözmeni öneririm.
 

Beyfendi

Kaf Kef
Özel üye
Bunun önlemini aldık aracım 2008 model fiat palio kalorifer hortumları ve devirdaym hortumları çürümüş onları değiştirdik dün paslanmış ve çürümüş antifiriz koysaymışız daha çok kaçak olacakmış besbelli
 

RUZG4R

ÖylesinE ♔
Özel üye
Aracın su eksiltmesi çok değişik kaynaklı olabiliyor .radyatör, hortum vs gibi yerlerden kaçırıyor olabilir.Hiç ihmal edilebilecek normal bir durum değil .

6-7 ay önce kuzenime bir 2008 model bir fiesta aldık .Araba hararet yapmış bizimki suyuna hiç bakmadan kullanmaya devam ettiği için motoru komple yaktı.Yeni motor yaptırmak zorunda kaldım neredeyse bana 5000 tl ye patladı..ayrıca arabanın değeri de düştü .Ederinin baya altında sattım .
 

Beyfendi

Kaf Kef
Özel üye
öyle çok dikkat etmek lazım bu tür vakalara motor contasına kadar yanıyomus hararet yapınca.. :D bende bi 88 model şahin vardı ozmanlar seviyoduk façalı arabaları araba inanırmısın kışın bile Hararet ediyodu millet şokta o çankaya çevre yolunda natavega ya doğru gidiyosun birden duman çıkmaya başladı çankaya yüksek yer yukardan kar yağıyo bizim araba hararetli motor contasını yakmışız bi gittik tamirciye dedi 550 tl masraf oldu
 

RUZG4R

ÖylesinE ♔
Özel üye
Zaten arabanın modeli düşükse gözün hep hararet göstergesinde olacak .:)

Hala çok meraklıları var şahinlerin yarışlara falan giriyorlar sen hiç girdin mi yarışlara :P
 

Beyfendi

Kaf Kef
Özel üye
Yarışlara Ankara ostimde bi girdim bide gebzede girdim Sakaryada :D ;eğlenceli oluyor. biraz benim aracın harareti çizgili keşke digital olsa işte ;şuan Bu sıcaklıkta diye..
 
Top