Makyajsız Güzellik

Papatya

V.I.P
V.I.P
Makyaj yaptığınızda kendinizi daha güzel hissediyor olabilirsiniz.
Ama kendinizi her zaman makyaj yapmaya mecbur hissetmeniz de doğru değil.
Çünkü doğal güzelliğinizin ve sahip olduklarınızın farkına varırsanız, makyajsız da iyi göründüğünüzü kabul edebilirsiniz.
Doğal güzelliğin her geçen gün daha da popüler hale geldiği günümüzde, siz de kendi güzelliğinizi vereceğimiz ipuçları ile keşfedebilirsiniz.


Cildinizi temizleyin

Sağlıklı bir cilt, makyajsız da güzel görünür.
Cildinizi iyi temizlerseniz, sağlıklı görünen bir cildin temellerini de atabilirsiniz. Cilt tipinize göre güvendiğiniz bir ürünle düzenli olarak cildinizi temizler ve bakım yaparsanız, cildiniz tazeliği ile hiçbir makyaj ürününe ihtiyaç duymaz.

Nemlendirin

İyi nemlenmiş ve ışıl ışıl parlayan bir cilde sahipseniz, makyaj yapmaya ihtiyaç bile duymazsınız. Sağlıklı cildin sırrıysa, düzenli olarak cilt tipinize ve yaşınıza uygun bir nemlendirici kullanmaktan geçiyor. Gece yatmadan önce cildinize uygulayacağınız nemlendirici, sabahları sağlıklı bir ciltle uyanmanızı sağlayacak.


guzellik.jpg


En az 7 saat uyuyun

Uykunun cildimiz için ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz artık. Cildin yenilenmesi ve kendini onarması için günde en az 7 saat uyumak gerekiyor. Gözaltı morluklarından şikayetçiyseniz, 7-8 saatlik bir uyku, morluk ve halkaların görünümünün azalmasına ve güne taptaze başlamanıza yardımcı olabilir.

Peeling yapın

Haftada bir uygulayacağınız peeling, cildinizdeki ölü derileri arındırır.
Daha canlı bir görünüm elde etmek ve makyajsız da güzel görünebilmek için peeling uygulamalı ve bunu yaparken,
cilt tipinize uygun ürünü kullanmalısınız.

Kaşlarınızı tarayın

Yüzünüze ifade katan kaşlar, makyajsızken de oldukça önemli bir etkiye sahip. Kaşlarınızın fazlalıklarını alıp, güzelce taradığınız taktirde ortaya çıkan görüntüye siz bile şaşıracaksınız. İyi taranmış, düzenli kaşlar, son derece bakımlı görükmenizi sağlayacak. Eğer kaşlarınızın yeteri kadar dolgun olmadığını düşünüyorsanız bakım ürünleriyle sıklaşmasını da sağlayabilirsiniz.

Kirpik bakımı

Her gece yatmadan önce gözlerinize değdirmeden uygulayacağınız bir miktar vazelinle de kirpikleriniz bakımlı, gür ve uzun olabilir.


Dudak bakımı

Ölü derilerden arınmak için haftada bir kez kuru bir diş fırçası ile dudaklarınızı fırçalayabilir ve çok daha canlı bir dudak rengine sahip olabilirsiniz. Ayrıca dudaklarınızı nemlendirmeye özen gösterin. Kremsi özellikte bir dudak koruyucusu, dudaklarınıza parlaklık verirken size de canlı bir görünüm sağlayabilir.

Bol bol su için

Cildinizi dışarıdan krem ve losyonlarla ne kadar nemlendirirseniz nemlendirin eğer içeriden besleyemiyorsanız, yeterli derecede nemlendiğini söyleyemeyiz. Bol bol su içerek cildinizi içten besleyebilir ve doğal bir canlılık elde edebilirsiniz. Günde en az 1,5 litre su içerek daha pürüzsüz, canlı ve sağlıklı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Yeterli miktarda aldığınız su, cildinizi toksinlerden arındırmaya da yardımcı olur ve size doğal güzelliği garanti eder.


 
Top