Tarot Falınıza Bakın :)

MeRciMeK

V.I.P
V.I.P
47.gif


1- JOKER

Bu kart içinizdeki mükemmelliğe sahip olmayı amaçlayan bir karttır. Gamsız ve uçarı bir hayatı hedefliyorsunuz. Zahmetli bir arayışın sonucunda bilgeliğin sırlarını size anlatacaktır. Aslında içinizdeki ses büyümeyi reddediyor. Çünkü içinizde sürekli büyürken düşme korkusunu yaşıyorsunuz. Yanlız bu tehlike düşünüldüğü kadar zor değil. Yaşamın gücünü omuzlamalısınız.

18t.gif

2- KILIÇ SEKİZLİSİ(Ters)
Bir süre önce aşk hayatınızda bir üzüntü yaşamışsınız. Ama artık bunu atlatmışssınız. Sizi bekleyen mutlu günlerin farkındasınız ve bir kuş gibi kendinizi özgür hissediyorsunuz. Artık serbestçe hareket edebilirsiniz. Çünkü bir dönem önce hissettiğiniz korkularınız hafifledi ve özgürsünüz.

46t.gif

3- ASA BEŞLİSİ(Ters)
Karşınızdaki kişiyle bir konu yüzünden şiddetli bir münakaşa yaşamışsınız. Fakat durum gitgide daha iyiye doğru gidiyor. Fakat tam anlamıyla düzelmesi için eskinin tamamen bitip, yeninin başlaması gerekli. Ona karşı daha anlayışlı, daha ılımlı olmalısınız.

32.gif

4- TILSIM ÜÇLÜSÜ
Hayatta çok istediğiniz bir olayı başaracaksınız. Siyah renk kederi simgelese de, bu kartı yanlış yorumlamamalısınız. Zor bir sınavı tamamen sevindirici bir olayla aşacaksınız. Kart, bu niteliklere sahip olduğunuzu ifade eder. Daha yüksek bir pozisyonda yeni bir başlangıç yaşayacaksınız.

68.gif

5- ASA KRALI
Hayatın bir sahne olduğuna inanıyorsunuz ve bu sahne de başrol oynamayı seviyorsunuz. Kendinizi sezgilerinize ve hayatın maceraya atılma isteğine teslim ediyorsunuz. Aslında arkadaş canlısısınız. Her türlü rekabete atılmayı seviyorsunuz. İhtiyaç duyduğunuz şeye sahip olma güdüsü başkalarını gölge de bıraksada baskın gelecektir.Kendinizi kimi zaman çıkarlarınıza ve egoist zevklerinize teslim etmiş olsanızda, temelinizde güvenirlilik ve açık sözlülük var.

20t.gif

6- HÜKÜMDAR(Ters)
Yaptığınız planlar etkisiz olacak veya bir sonuca bağlanamadan bozulacak. Yakaladığınız bir şans gerçekleşmeyecek veya olmayacak. Siz bir görevi başarılı olarak planlamak veya idareyi ele almak istiyorsunuz fakat başaramıyorsunuz. Yaşamınızda tam olarak istediğiniz otoriteyi sağlayamadınız. Bu kendinize duyduğunuz güvenin eksikliğinden kaynaklanabilir. Ayrıca sorumluluk duygusundan kaçmanız da buna neden olabilir. Bu kartın ters olması mantıksız davranış, başarısız gidiş, organizasyon bozukluğu ve yetersizlik anlamındadır. Ayrıca alkolizm veya diğer bağımlılık problemleri de mümkündür. Bunların farkına varıp hayatınızı bir an önce düzene sokmalısınız.

52t.gif

7- KUPA ALTILISI(Ters)
Siz artık eskiden yaşamış olduğunuz mutsuz olayların üzerinde durmak istemiyorsunuz. Değişmek ve bugünü yaşamak zorunda olduğunuzun farkındasınız. Fakat bir yanınız da geçmişi geride bırakmayı reddediyor. Bu nedenle kısa zaman da bir çevre değişikliği yapmalısınız.












Bir çelişkiler falan ama neyse :P
 
Top