• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Dergimizin 8. sayısı çıkacak mı?

Çağlayağmur

👪
Süper Moderatör
Ablam Benim Şu Sıralar Pek Girip Yeni Paylaşımlar Yapmam Mümkün Değil Gibi Gözüküyor Ama Daha Önce Paylaştığım Kişisel Yazılarım , Çekimlerim Veya Herhangi Bir Yorumumu İstediğin Gibi Kullanabilirsin . Bu Yetkiyi Veriyorum Sana . Mümkün Olduğu Kadar Destek Olmaya Çalışacağım İnşâAllah
Rabbim kolaylık versin canım. Tabiki izninle dergimize senden bir konu alırım. Inşallah fırsat bulabilirsen yeni bir içerikde gönderebilirsin.
 

Çağlayağmur

👪
Süper Moderatör
Modemim bozuldugu için biraz geçikme olacak bunu bilmeye hakkınız var. Ama sanırım bu hafta içinde bu sorunu çözebileceğim. Bu süre içinde içeriklerinizi bana göndermeye devam edebilirsiniz.
 

Çağlayağmur

👪
Süper Moderatör
hafta sonu müsait olurum canım sen de eğer musaıt olursan
Ah arazım yine karşılaşamadık.


Bu arada dergimizde yer almak isterseniz hala zamanımız var. Bana özel mesaja ileteceğiniz; kendinize ait, şiirler resimler, yazılar, yemek tarifleri, elişi resimli yapım anlatımı, forum içinden ilginç bulduğunuz ve derlediğiniz içerikler vs..dergimizi birlikte çıkarmış olacağız. Yineliyorum dergide bende olmak isterim diyenler yukardaki konulardan her hangi biriyle katılabilirsiniz;)
 
Top