Anında Ucuz Elektrik

Elektrikte tedarikçi değiştirme Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK)’nın serbest tüketici limitlerini 2001 yılından itibaren aşamalı olarak düşürmesiyle birlikte başladı. EPDK'nın 2014 yılında almış olduğu kararla bu limit aylık 135 TL ve üzeri elektrik faturası olan herkesi kapsadı ve böylece yaklaşık 1 milyon kişi tedarikçisini değiştirerek daha ucuz elektrik kullanma hakkını kazandı. Piyasanın serbestleşmesiyle birlikte elektrik tedarikçileri ise müşteri kapma yarışına girdi ve serbest tüketicilere birbirinden avantajlı indirimli elektrik tarifeleri sunmaya başladı.

Süratle büyüyen piyasada farklı tedarikçileri araştırmanıza gerek kalmadan, ülkenin en büyük ve en prestijli elektrik tedarikçilerinin tekliflerine artık tek bir adresten anında ulaşabilirsiniz. Üstelik piyasadaki çoğu tedarikçi tarafından zorunlu olarak talep edilen evraklarla uğraşmadan en güvenilir elektrik tedarikçilerinin ucuz elektrik tarifelerini anında karşılaştırıp, saniyeler içinde internetten elektrik tedarikçinizi değiştirebilirsiniz.

Tüm tüketicileri hızlı ve güvenilir bir şekilde en cazip elektrik tarifeleri ile buluşturma hedefiyle kurulan CazipEnerji.com ’a girdikten sonra il ve abone grubu seçiminizi yapmanız ve fatura bilgilerinizi girmeniz yeterli. Bu bilgileri girdikten sonra Türkiye’nin en prestijli elektrik tedarikçilerinin teklifleri sistem tarafından otomatik olarak hazırlanıyor, her teklifin tüm detayları ve yıllık toplam tasarruf bilgileri anında aktarılıyor. Tüketiciler bu teklifler arasından kendileri için en uygun olanı seçiyor, bilgilerini giriyor ve kendi seçmiş olduğu tedarikçiye geçişini saniyeler içinde sonlandırıyor.
 
Düzenleyen yönetici:
EPDK tarafından yeni yapılan zamları herkes biliyor artık.Ulusal tarife denilen birim fiyatlara %9 oranında bir zam yapıldı Adeta teşvik edici bir durum bu aslında. Ucuz elektrik için rekabet artıyor, tedarikçi firmaların avantajları bu nedenle çoğalıyor.

Bahsettiğimiz siteyi incelediğimizde ise hizmet vatandaşların ayağına getirilmiş bir nevi, siz uğraşmıyorsunuz. Bir kaç tık ile halledebileceğiniz bir olay haline geliyor indirimli elektrik kullanmak.

Benden demesi serbest tüketici hakkına sahip olanlar ya da olup da bu hakkını kullanmayanlar denemeli,rekabetten yararlanmalı.
 
Top