Her kadının hayatında olması gereken kişiler

Papatya

V.I.P
V.I.P

Mükemmel bir dinleyici

Hayatınızdaki en önemli kişilerden biri, sizi dinleyen kişi olmalı.
Bir sorununuz olduğunda onu arayıp saatlerce telefonda tutabileceğiniz bu kişi, aynı zamanda çok da güvenilir olmalı. Ne de olsa tüm sırlarınızı paylaşacaksınız.

Derdinizi anlatma seanslarında elbette ona da konuşma fırsatı sağlamalı ya da sizin özgürce konuşma terapisinde olduğunuzu hissetmesini sağlamalısınız.

Motivasyon artırıcı biri

Sıkıntılı bir dönemdeyseniz, moraliniz bozuksa mativasyon artırıcı arkadaş güzel giysilerinizi giyip, ayağınıza topuklu ayakkabılarınızı geçirip birlikte içmeye gitmeniz için sizi harekete geçirir. Maceracı bir ruhu da varsa sizi sıkıntılı olduğunuz durumun dışına çıkaracak aktivitelere götürebilir.

Motivasyon artırıcı arkadaş, depresif günlerde çok yardımcıdır. Çünkü mutsuzken sadece birinin sizi o ruh halinden çıkarıp neşelendirmesini istersiniz.

Etrafınıza iyi bakın, neşeli insanları hayatınızdan çıkarmayın!

Star havası olan arkadaş

Bazen insan, kendinden daha parlak, görünüm itibarıyla daha güzel ve şık insanlarla yan yana olmak ister. Stilini sevdiğiniz, başarılarını ve görüntüsünü takdir ettiğiniz arkadaşınızın yanında kendinize daha fazla özen gösterirsiniz. Bir kıyaslama ve kıskançlık değil sözünü ettiğimiz; daha bakımlı ve daha özenli olmak için istekli olmanızı sağlama durumu... Dost canlısı bir "Biraz daha onun gibi olmak istiyorum" arzusu kimseyi incitmez. Size bir hedef var eder ve motivasyonunuzu artırır.

Sıkı bağ kurduğunuz bir dost

Aylarca hiç görüşmemiş olsanız bile bir gün görüşmek istediğinizde hiçbir sitemle karşılaşmadığınız, dostluğunuza kaldığınız yerden devam edebildiğiniz biri en büyük ihtiyacınız aslında. Böyle bir ilişki kurmuşsanız aranızda bozulması güç, sıkı bir bağ var demektir.

İyi günde de, kötü günde de yalnız olmadığınızı hissettiren biri mutlaka olmalı.

Ruh ikiziniz

Bu kişi bir arkadaş olabileceği gibi kız kardeş ya da teyze-hala da olabilir.
Zahmetsiz bir dostluk bu.
Aynı hislere, aynı zevklere, aynı düşüncelere sahip olmak büyük bir ayrıcalık şu hayatta.
Ruh ikiziniz sizi olduğunuz gibi kabul eder, değiştirmeye çalışmaz, yargılamaz. Böyle biri varsa hayatınızda ya da bulursanız şanslısınız demektir.


Akıl hocası


Size yeni şeyler öğretecek, ikilemde kaldığınızda karar vermenizi kolaylaştıracak, bulunduğunuz noktadan bir tık yukarı çıkmanıza vesile olacak biri hayatta size cesaret veren kişidir aynı zamanda.

Muhtemelen sizden daha güçlü biri olmalı bu akıl hocası.
Zira size negatiflikleri gösterip hedefinize ulaşmanız için yapmanız gerekenleri fark etmenizi sağlayacak ve başarmanıza katkı sunacak birinden söz ediyoruz.
Bir akıl hocası her kadının hayatında olmalı.



Alıntıdır.


 

Düş

Özel Üye
Özel üye
Ben bunlarin hicbirini istemem mesela. Sorunlarimi sikintilarimi birine anlattigimda kendimi aciz ve gucsuz hissederim.
Veya benden daha lider konumda olan bir arkadasim olamaz. Cunki her daim mukemmel olan ben olmaliyim.
Yada benim bir ruh ikizim olamaz. Bu hayat benim ve bu yasadiklarimi sadece ben yasamayaliyim.
Bir akil hocam hic olamaz.
 
Top