2015 erkek aksesuarları

RUZG4R

ÖylesinE ♔
Özel üye
2015 kış modası erkek aksesuarları

2015 erkek kış modasında gardırobunuzda yerini alacak aksesuarlar neler diyorsanız ;


Şapka: Bu sezon deri beyzbol şapkaları ya da Amerikan ekolü hip-hop kasketleri, kaşeden fedora ya da kovboy şapkaları ön planda olacak. Biri mutlaka size yakışacaktır. Aksesuar seviyorsanız şapkayı es geçmeyin.

Kemer: Kemerler hem kadın hem erkek için favori aksesuarlardan. Kıyafeti şıklaştıracağı ya da tamamlayacağı kesin. Takım elbiseyle deri olanları, jean’lerinizle örme olanları tercih edebilirsiniz. Birkaç kere dolanan uzun kemerlere de alışın. Kahve, devetüyü, siyah ve füme renklerden 1 adet deri kemeriniz mutlaka olsun.

Mokasenler: Postallarla ve motor-botlarıyla vedalaşıp, dolabınızda yeni ‘janti’ler için yer açın. Bunların en önemlisi de ana aksesuar sayılacak deri bağcıklı mokasenler ve loaferlar. Hatta kış ayları bastırmadan sonbahar sezonunda kullanılacak en uygun ürünlerden.

El çantası: Sırt çantasına alıştıysanız arada sırada elde taşınan saplı çantalara da bir şans tanıyın. Bir günlük seyahat çantası da olabilirler, spora da götürülebilirler. Derilerden devetüyü ve siyah olanları çok kullanışlı, her kıyafetinizi tamamlayabilirler. Oldukça maskülen duruyor.

Yuvarlak gözlük: Yuvarlak formda hatta tam çember çerçeveli gözlükler çok moda. Fakat her yüze yakışmayacaktır. John Lennon tarzı bu gözlükler köşeli yüzlerde daha iyi durur.

Cep mendili: İster kravat takın ister takmayın. Takım elbise olsun olmasın, tek ceketlerle bile bu mendilleri kullanabilirsiniz. Desenli ya da düz, bu küçük aksesuarlar size farklılık ve renk katacaktır. İpek olanlar kadife ceketerle harika bir uyum yakalar.

Desenli çorap: Desenli çoraplar herkesin kullanacağı ya da göstermek isteyeceği bir aksesuar değildir ama kısa paçalardan gözüken rengârenk desenli çoraplar geçen sezondan beri cesur erkekler tarafından çokça giyiliyor. Farklılık adına denemeye değer.

Yüzük: Ben “Aksesuar kullanmayı severim” diyorsanız, geçen sezonlardaki metal ve deri kolyeler bu sezon yerini gümüş yüzüklere bırakıyor. Aynı anda birden çok bile takabilirsiniz. Ve Bomber kısa montlar da olmazsa olmazlar arasında, atlamayın.


ALINTI
 

MeRciMeK

V.I.P
V.I.P
Erkeklerin alyans dışında yüzük takmaları bana oldukça itici geliyor..
Renkli çorap olayı da güzel değilmiş oldu olucak file çorap giysinler :P
Mokasen seviyorum ama oda herkeste olmuyor.. :D

Her modaya aldanmamalı :P
 

kAşİf

Düşünmek lazım..
Özel üye
Erkeklerin alyans dışında yüzük takmaları bana oldukça itici geliyor..
Renkli çorap olayı da güzel değilmiş oldu olucak file çorap giysinler :P
Mokasen seviyorum ama oda herkeste olmuyor.. :D

Her modaya aldanmamalı :P
kesinlikle katılıyorum alyans ve saat dışındaki her takı veya aksesuar erkek için fala , hiç gerek yok
 
Top