• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Telefonu Anneler İçin Meşgule Almaya Son

Çağlayağmur

👪
Süper Moderatör
Annesi arayınca oğlunun telefonunu sürekli meşgule atması sayesinde Teksas'lı anne bir uygulama geliştirdi.Çocuk telefonu meşgule atarsa telefon kilitlenecek ve acil arama ve annesini arama dışında telefonda hiçbir şey yapamayacak.
Çocuklarına telefondan ulaşamadığı için çıkış yolu arayan anne Sharon Standifird, çocuklarına her zaman erişebilmek için sıradışı bir yöntem buldu. İnternetten tetkik yaparak kendi çapında 'Ignore no more' isimli bir tatbikat geliştiren anne Standifird, "Telefon tümünün kapatan ve kullanılamaz hale getiren bir uygulamaya ihtiyacım vardı" diye belirtti .
Uygulamanın faaliyet mantığı ise şu şekilde : Örneğin çocuklarınızı aradınız, o ise telefona yanıt vermek yerine sizi meşgule aldı. Bu sırada Ignore No More devreye giriyor ve çocuğunuzun telefonunu kitliyor. Kızınız veya oğlunuz size geri dönüş yapıp, geri arayana kadar da acil çağrılar hariç hiçbir yeri arayamıyor veya mesaj atamıyor. Kısacası telefonunu kullanamıyor. Sonunda pes edip çocuğunuz sizi geri aramak istediği vakit ise sizin belirlediğiniz şifreyi telefona girmesi lazım geliyor . Bunun üzerine çocuğunuz telefonu bir daha kullanmaya devam edebiliyor.
Şimdilik Android platformu için geliştirilen ve ilerleyen aylarda iOS platformuna da gelmesi beklenen Ignore no more uygulaması 1.99 dolardan Google Play Store aracılığıyla telefonlara indirilebiliyor.
 
Top