• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Site Haritası Görünmüyorsa

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Google Web Yönetim Araçları'na eklediğiniz site haritaları görünmüyorsa;
  • Tercih edilen alan adı. Google için, http://www.ornek.com ve http://ornek.com tamamen farklı sitelerdir. Aynı şekilde http://ornek.com ve https://ornek.com de öyle. http://ornek.com sitesi için gönderdiğiniz Site Haritaları, Web Yöneticisi Araçları sayfasında http://www.ornek.com için görünmez. Bu sorunla karşılaşmamak için, sitenizin tüm sürümlerini eklediğinizden ve Google'a tercih edilen alan adını bildirdiğinizden emin olun.

  • Site Haritanız başkası tarafından mı gönderildi? Gönderdiğiniz Site Haritaları, Site Haritaları sayfasının Benim tarafımdan sekmesinde görünür. Aradığınız Site Haritası görünür değilse, Tümü sekmesini tıklayın.

  • Site Haritanız ping veya robots.txt kullanılarak mı gönderildi? Site Haritaları sayfasında, yalnızca Web Yöneticisi Araçları kullanılarak gönderilen Site Haritaları listelenir. Site Haritası bilgilerini görünür yapmak için, Site Haritanızı gönderirken ilk seferinde Web Yöneticisi Araçları'nı, daha sonra Site Haritanızı güncellemek amacıyla ping'i veya robots.txt dosyasını kullanmak daha iyi olur.
Kaynak:
 
Top