• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Murat Göğebakan Vefat Etti

LâL

ღ GALATASARAY ღ
Murat Göğebakan Vefat Etti

Sanatçı Murat Göğebakan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.


Uzun süredir kanser tedavisi gören sanatçı Murat Göğebakan tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre,Bağcılar'daki Medipol Üniversitesi Hastanesi'nde yaklaşık 10 gündür yoğun bakımda tutulan Göğebakan, sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

KALBİ DURDU

Göğebakan'ın vefat ettiği hastaneden yapılan yazılı açıklamada, "5 yıl önce lösemi teşhisi konulan Murat Göğebakan lösemi ve solunum yetmezliği sebebiyle 10 gündür hastanemizin yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekteydi. Bu sabah saat 08.45'te lösemiye bağlı ani kalp durması sonucu hayatını kaybetti" denildi.

CENAZE NAMAZI YARIN

Murat Göğebakan’ın yarın Fatih Camii’nde Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacağı açıklandı.

Göğebakan, en son AK Parti İstanbul İl Teşkilatı'nın iftar yemeğinde görüntülenmişti.
 

LâL

ღ GALATASARAY ღ
Rabbim Gani Gani Rahmet Eylesin . Onun Gibi Bir İnsan Bir Daha Dünya'ya Gelir mi Bilmem . Kocaman Yüreğiyle Kansere Kafa Tuttu . Mekanın Cennet Olsun Ay Yüzlü Adam . .
 

nazenin

MiKRoSKoBiKCaNLı
Özel üye
bende çok üzüldüm duyunca..
en güzel yarınlar onsuz olacak ama kattıklarıyla rahmetle duayla saygıyla anılacak bi isim..
Allah rahmet eylesin..
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Mekanı cennet olsun. Sağlığında kıymet bilmeyiz biz de ölünce şöyleydi böyleydi deriz yine o misal işte... Hastalığından bile bihaberdim. Hastanedeki son görüntüleri yüreğimi burktu.
 

LâL

ღ GALATASARAY ღ
Hastalığı İle Yakından İlgileniyordum . Her Avucumu Açtığımda Hayırlısıyla Bir An Önce Sağlığına Kavuşması İçin Dua Ediyordum . Demek ki Hayırlısı Buymuş . Rabbim Arkasında Kalanların , Her Türlü Sağlık Problemi Olanların Yar ve Yardımcısı Olsun .
 
Top