İzlediğiniz En Güzel Filmler

abinserkan

Katılımcı
çocuk buyutme rhberi
İMDB: 7.7 Valentin, bir gün kapısında sahipsiz bir bebek bulur. Bebeğin annesinin izinden Meksika’dan Los Angeles yollarına düşen Valentin, kendisine ve yeni kızı Maggie’ye yeni bir yuva bulur. İdeallerdeki bir baba olmasa da Valentin, Maggie’yi 6 yıl boyunca bakar ve büyütür. Öte yandan kendisi de geçimini sağlamak için Hollywood'da dublörlük yapar. Baba-kız keyifli biçimde yaşar ve birbirlerini büyütürken, birden Maggie’nin annesi beklenmedik biçimde ortaya çıkar! Yönetmenliğini Eugenio Derbez’in sütlendiği filmin senaryosu Guillermo Ríos ve Leticia López Margalli ikilisine ait. Filmin kadrosunda ise Eugenio Derbez, Karla Souza ve Jessica Lindsey yer alıyor.
 

abinserkan

Katılımcı
tehlikeli yakınlaşmalar
İMDB: 4.5 Eğer yakalanırsanız, sevgilinizin bilmediğiniz bir akıl hastalığı olmamasına dua edin. Erkek arkadaşının kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını öğrenen Sadie, romantik bir haftasonu kaçamağını korkunç bir işkence seansına çevirecektir.
 

abinserkan

Katılımcı
kurt,
İMDB: 6.2 Savunma avukatı müvekkilinin işledigi cinayetler için savunma yapmaya hazırlanır. Ancak cinayetlerin göründüğünden fazla olucağından süphelenmeye başlar.
 

abinserkan

Katılımcı
zip zap
İMDB: 5.4 Ailesi tarafından cezalandırılan iki kardeşin, gönderildikleri okulda yaşadığı sırlarla dolu macerası… Yaramaz ikizler Zip ve Zap, aileleri tarafından cezalandırılarak Falconetti tarafından yönetilen bir yaz okuluna gönderilirler. Tek gözü olmayan adam, okulda her türlü eğlenceyi ve yaratıcılığı yasaklamıştır. Kurallara uymayanların acımasız bir biçimde cezalandırıldığı bu okulda, çocuklar Marble çetesi adında bir direniş grubu kurarlar. Zeka, cesaret ve en başta dostluk üzerine kurulan çete, okulda gizemli bir sır keşfeder ve hayal bile edemeyecekleri bir maceraya atılırlar. iyi seyirler filmifullizle.com
 

KıRMıZı

TeK BaşıNa CUMHURİYET
V.I.P
Hayalet filmi sevenler için ;

13 Hayalet Filmi

En sevdiğim hayalet filmlerinden biridir.


13 Hayalet konusu;

Arthur Kriticos (Tony Shalhoub) ve çocukları, Kathy (Shannon Elizabeth), ve Bobby (Alec Roberts), birbirleri dışında herşeylerini kaybetmişlerdir. Jean (Kathryn Anderson) Arthur’un karısı ve çocuklarının annesi, geride kalanlara birşey bırakmayan bir yangında ölmüştür. Aile, ölenin yasını tutarken günün birinde Arthur’un egzantrik amcası Cyrus’un (F. Murray Abraham) bir garip evi miras bıktığını öğrenirler. Tamamen demir ve camdan inşa edilmiş olan ev, boş alanları, keskin hatlarıyla modern bir mimari eserdir. Evi gezdikçe ve cam duvarlarına hayranlıkla baktıkça, Arthur ve çocukları bir anda dönen talihlerine inanamazlar. Asıl bilmedikleri ise bu evin derinliklerindeki karanlık sırdır. Teker teker ortaya çıkan ve korkunç ölümlerin izlerini taşıyan oniki hayalet aileyi rahatsız etmeye başlar. Aile ise bu evden sağ kurtulmak için bir bulmacayı çözmek zorundadırlar. Kendilerini kurtuluşa veya ölüme götürecek olan bulmacayı ...


Sinemada izlediğim ilk filmdi..ve sinema salonunda sadece 5 kişiydik..:)
 

patik

Özel Üye
Özel üye
Az önce izledim Zafere Hucüm. F1'in efsanelerinden bir kesit. Eskiden formula takipçisiydim ve beni o günlere geötürdü. İyi ki izlemişim dediğim filmlerden. Formula sevenlere, rekabetin dostlukla bütünleşince zaferin şahlanacağına inananlara tavsiyemdir.
 

RUZG4R

ÖylesinE ♔
Özel üye
Güzel filmdi tavsiye ederim ...


pi'nin yaşamı

Hindistan’dan Kanada’ya giden bir yük gemisi, içindeki hemen hemen tüm canlılarla birlikte trajik şekilde batar. Bir can kurtaran filikası, uçsuz bucaksız vahşi Pasifik Okyanusu'nun ortasında yapayalnız kalır. Sandalın hayatta kalmayı başarabilen mürettebatı ise bir sırtlan, kırık bacaklı bir zebra, bir orangutan, Richard Parker adında üç yüz kiloluk bir Bengal kaplanı ve Pi adlı 16 yaşında Hintli bir çocuktan oluşmaktadır. Pi'nin hayvanat bahçesi işleten ve hayvanlarıyla göç yoluna koyulan ailesi, batan gemide yaşamını kaybetmiştir.
Pi, kurtuluş yok gibi görünen bu okyanusta zayıf bir sandalda yanındaki hayvanlarla birlikte hayatta kalma savaşı verir ve keskin zekası ve zooloji bilgisiyle besin zincirine kurban gitmez. Ama şimdi Bengal Kaplanı ile teknede baş başa kalmıştır. Dev kaplana yem olmamak için hayvanla anlaşmanın ve yakınlaşmanın yollarını bulur. Sıra dışı yolculuk sona ermeden büyülü bir adaya varacaktır...
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Interstellar - Yıldızlararası

IMDB Puanı: 8.8
Süre: 169 dakika. 2014 yapımı

Normalde pek film izleyen biri değilim ama bu ramazan aynda her gün bir film izliyorum.

interstellar.jpg
Bu filmi (Interstellar) akşam izledim. Tam benlik diyebileceğim bir film. Bilim kurgu kategorisinde gösterilmiş ama aynı zamanda fantastik, aynı zamanda dram. İklim değişikliği ile dünyada yaşamın sona erme tehlikesi olduğu bir dönemde geçmişte astronot olan ve çiftçilikle uğraşan bir adamın dünyadaki yaşamın devamlılığı için gelecekle, yaşanılan dönem arasındaki macerası çok farklı bir tarzda anlatılmış.

Özellikle filmin bir bölümünde sevginin tanımı ve gücü hakkında hafif felsefik sözler var ki duymaya değer. Bir de zaman kavramı ile ilgili teoriler. Filmi kesin olarak öneriyorum arkadaşlar. Ama çok dikkatli izleyin. Arada bazı bölümleri kaçırmak konuyu anlamamanıza neden olabilir. İnsanın kendisinden çok daha yaşlı kızının olması son derece ilginç. :D

Filmin 1 Oscar ödülü.24 diğer ödül ve 72 ödül adaylığı var. Ayrıca 663,277,916 $ hasılat elde etmiş. Afişe bakıp bu tarz filmleri sevmiyorum demeyin. Önyarglarınızı kenara bırakıp izleyin. :D Tükçe dublajlı izleyebilirsiniz altyazılı şahsen beni çok yoruyor.
 
Son düzenleme:
Top